Udviklingen i mænds hår fra 2000 til 2019

15 november 2018

Hvad var den største mænds hår tendens i 2000'erne? Det er svært at svare på. Måske en standout tema skulle være "lav vedligeholdelse" hår. Guys svirret det ud eller bære det lange og lodne - køligt udseende, der var let at vedligeholde. Mens der var virkelig ingen definerende tendenser i mænds frisurer mellem 2000 og 2018, der er et par, der skiller sig ud. Her er vores favoritter, i nogen bestemt rækkefølge.

Den shag

Jeg er ikke sikker på, om vi virkelig kan bebrejde Zac Efron for denne ene, men han er helt sikkert laver det vildt populære blandt yngre fyre. Med rulletobak, håret skæres i lange lag over hele hovedet og razored omkring kanterne for at give det en dekonstrueret (ikke sløve) se. Bare lidt af styling produkt anvendes for at tilføje adskillelse.

load...

Den faux høg

Inspireret af Mohawk, men med en lidt mindre engagement, faux høg er en alsidig stil giver fyrene til at arbejde et trendy look uden at være over toppen. Denne stil kan bæres meget kort eller lidt længere. Snittet i sig selv er en temmelig standard klipning med toppen bliver stylet til at danne lidt af et punkt nær centrum. Generelt er hår klippe til at danne lidt af et punkt på toppen, men er tilbage længe nok, så den stil kan bæres mere konservativt.

Emo cut

Mens der er ikke rigtig en frisure, der kunne betragtes som en Emo snit, er tendensen præget af lange razored pandehår, sort farvestof, og ru tekstur. De fleste af de haircuts af Pete Wentz af Fall Out Boy ville blive betragtet som Emo, selvom Pete selv erklæret død Emo Swoosh da han summede sit hår af.

load...

Den skaldede hoved

Michael Jordan virkelig sparket ud tendensen for afrikansk-amerikanske mænd i firserne, mens Andre Agassi gik skaldet i midten af ​​halvfemserne og lad hvide mænd ved, det er okay at tage det hele ud. 2000'erne oplevede folk som Bruce Willis og Vin Diesel virkelig tage udseendet mainstream for hvide fyre. Den skaldede hoved er en perfekt mulighed for en person, der er tyndere, og det er en fed og aggressiv look.

Den Buzzcut

Læs også:

Den buzzcut er en stil, der kommer og går, men dette årti det sidder fast rundt. Den buzzcut syntes at være den almindelig fyr svar på rulletobak. Lav vedligeholdelse og omkostningseffektive, den buzzcut er meget maskuline og ser godt ud på de fleste fyre. Justin Timberlake, Wentworth Miller, Matthew Fox, Adam Rodriguez, og Jesse Metcalf var alle gode eksempler på stjerner, der viste sig at du stadig kunne anses varmt selvom du summede det off.

load...

Den teksturerede cut

En af de varmere tendenser i 2000'erne var den korte teksturerede snit. Håret er normalt skåret aggressivt kort i siderne og tilbage, mens toppen er bps med saks eller skæres med en barberkniv at tilføje aggressiv tekstur. Taylor Lautner'sshort cut er et glimrende eksempel på denne stil - et kig, der vises afslappet, men kræver en smule indsats.

Designet cut

Mens bestemt ikke en mainstream look, har design nedskæringer lavet en temmelig stærk viser i de etniske samfund. Tendensen startede med en smule af kanalisering - en barberet del her og der, og har udviklet sig til en teknik, hvor indviklede mønstre er barberet ind i håret. Jeg bliver ofte overrasket over den utrolige dygtighed, det tager at udføre disse stilarter, som kun vare et par dage (de er en varm rod, når de har vokset ud af et par dage).

Den moderne multe

2000'erne oplevede også fremkomsten af ​​en subtil multe stil. Disse er ikke din Billy Ray Cyrus achy Breaky Heart Mullets fra begyndelsen af ​​halvfemserne, men mere subtile og bedre blended variationer.

Mohawk

Den Mohawk er bestemt ikke nyt, kunne være plettet meget oftere i 2018. Dette er ikke en Faux Hawk er Mohawk barberet hud stram på siderne, efterlader en stribe af hår fra panden til nakken. Det er den form for klipning båret af fyre, der sparke sand i ansigtet af Faux Hawk iført wannabes.

Den klassiske tilspidsning

Den klassiske Taper, bæres med en liberal dosis af styling produkt og en pæn side del begyndte at lave et comeback i slutningen af ​​årtiet. Måske drevet af populariteten af ​​AMC Networks Mad Men tv-show, denne stil er en, der siger: "Jeg har fået det sammen, og jeg mener det alvorligt."

load...