Top valg i professionel hårblegemiddel

10 november 2018

Bleach er en af ​​de mest magtfulde kemikalier, professionelle stylister bruge på håret. Når det bruges forkert, kan blegemiddel forårsage irritation, brandsår, skader på håret, og endda hårtab. Men hvis det bruges korrekt, kan blegemiddel give temmelig imponerende resultater.

Et af de vigtigste skridt til at opnå det perfekte nuance af blondine med blegemiddel er begyndt med det rigtige produkt.

Salon mod generiske brands

Ikke alle blegemiddel er skabt lige. Nogle produkter er stærkere og arbejde hurtigere end andre, mens andre er mere skånsom og beregnet til hår, der er sart eller tidligere lettet. Der er også stor forskel på salon kvalitet blegemiddel, som de professionelle bruger, og den generiske blegemiddel tilgængelig på købmænd og rabat skønhed butikker.

load...

Med en professionel blegemiddel, vil du få endnu resultater, og produktet er lavet med kvalitet ingredienser. Disse ofte inkluderer ekstra balsam, der vil fodre dit hår til at forhindre tørhed og skader. Mange omfatter tonere, samt at varme op lettet farve.

Generiske mærker, på den anden side, er ofte lavet med ringere ingredienser. Sjældent gør de indeholder plejende ingredienser, så dit hår er i stor fare for skader. Selv hvis dit hår overlever Lysningsprocessen, der er en masse potentiale for ujævn farve.

Når det kommer til hår blegemiddel, du virkelig får hvad du betaler for. Dit hår sundhed er det værd, så lad os se på de bedste blegemiddel muligheder, der bruges af de professionelle.

load...

L'Oreal blond studie platin plus aflastningsmuligheder pasta

L'Oreal Blond Studio Platinum Plus Lightening Paste er Cadillac af blegning produkter. Dette er hænder ned en af ​​de mest effektive og mindst skadelige lettelse produkter på markedet.

L'Oreal Platinum kommer i to forskellige formler. Platinum Plus indeholder ammoniak og er for mørkere hår, der kræver et højere niveau af elevatoren. Platin Ammoniak Free indeholder ingen ammoniak og er egnet til at løfte lettere niveauer. Dette giver dig mere controland tillader en stylist til at skræddersy formlen mere specifikt til den enkelte kundes behov.

Modsætning til traditionelle lighteners der kommer i pulverform, L'Oreal Platin er mere af en olieagtig pasta. Teksturen er meget lettere at arbejde med end traditionel blegemiddel, da det ikke udvide eller rejser meget overhovedet. Dette er en stor hjælp, når du forsøger at undgå overlapning med enhver tidligere lettet hår.

Læs også:

L'Oreal Platin er en smule dyrere end andre blegning produkter, men det er den foretrukne blandt professionelle hår stylister. Når du bruger det, vil du have svært ved at gå tilbage til andre mærker af Lightener.

load...

L'Oreal hurtig blå pulver Lightener

L'Oreal Quick Blå Pulver Lightener lever op til sit navn. Denne blegemiddel virker hurtigt.

Det er et fremragende produkt, når du tilføjer et par hurtige højdepunkter på shampoo skålen, mens kundens toner behandler. Det er også en god mulighed, når du fordobling op en all-over-farve med nogle ombre ender og du har brug højdepunkterne til at behandle hurtigt.

En anden fordel ved denne blegemiddel er, at det har en blå bund tone, lidt toner højdepunkter som det løfter. Det vil ikke helt erstatte behovet for en toner, hvis hår er virkelig brassy, ​​men det kan hjælpe, når du har brug for lidt toner.

CHI Blondest blonde ionisk creme og pulver Lightener

Blondest Blonde Ionic Lightener af CHI aldrig skuffer, og deres blege er virkelig en af ​​de bedste.

Denne ammoniak-fri Lightener kan løfte op til otte niveauer. Det er en af ​​de mest komfortable blegemidler til at bruge, når du laver en on-the-hovedbund behandling. Indbygget langt infrarød hjælper til at neutralisere varme toner indefra og ud, giver det fremragende toning kapaciteter.

Blegemiddel bekvemt kommer i en creme eller pulverform, der giver stylist muligheder og kontrol.

Schwarzkopf Igora vario blond ekstra strøm

Igora Vario Blond Extra Power har en stor konsekvens og tørrer ikke ud ligesom andre lighteners. Det har været en øverste valg blandt stylister i mange år, og det fortsætter med at være en af ​​favoritterne.

Denne støvfri Lightener har en cremet, gellignende konsistens sammen med en behagelig duft. Det har også en pålidelig anti-gul effekt, og det kan med held løfte op til otte niveauer. Dette blegemiddel er fantastisk at bruge, når de forsøger at opnå en ekstra cool-tonet blonde.

Det er en smule på den pricier side i forhold til andre blegning produkter, men de ekstra penge vil være givet godt ud.

load...