Syv grunde til at dit hår tynder

12 november 2018

Tyndere hår og hårtab er en meget reel og alvorlig problem for kvinder overalt. Hvis du gemmer eller ignorere dit tyndere hår, mens jeg er sikker på, du har lyst til den eneste ene er et hav af lange, tykke lederne af hår, er du ikke alene. Hårtab hos kvinder er meget mere udbredt end du måske tror; kvinder overalt er blevet eksperter i at skjule problemet med frisurer og hår stykker, hatte og tørklæder. Mens hårtab hos mænd ismore hverdagskost og sikkert mere socialt acceptabelt, er kvinders hårtab ofte fejet ind under gulvtæppet. Det er noget, vi ikke taler om med andre, kan det være utrolig pinligt, og noget vi foretrækker at ignorere. Hvis du oplever hårtab eller alvorligt tyndere hår, jeg opfordre dig til at gøre noget ved det, før det er for sent. For at starte, skal du bestemme, hvorfor du mister dit hår. Her er syv grunde dit hår kan være tyndere, og et par tips til at få dit hårtab under kontrol.

Følelsesmæssig stress

Vores kroppe kan reagere på stress på mange måder. Hårtab er en af ​​dem. Følelsesmæssig stress kan udløse dit hår til markant bremse eller lamme det er normal vækst cyklus. Mange gange følelsesmæssig stress kan føre til kosten stress (følelsesmæssige usund kost eller væsentlige ernæringsmæssige mangler) og virkelig snebold hårtab spørgsmålet. Ubehandlet følelsesmæssig stress, depression, angst, eller psykiske lidelser er ofte roden til hårtab hos kvinder.

load...

Behandling og reducere din følelsesmæssige stress, ofte med hjælp fra en læge eller mental sundhed professionel, vil i sidste ende føre til genvækst af håret, over tid.

Fysisk stress

Ligesom følelsesmæssig stress, kan vores krop reagerer på fysisk stress som en sygdom, skade eller operation med hårtab, og er faktisk ret almindelige. Fysisk stress er ofte ledsaget af brugen af ​​receptpligtig medicin, anæstesi, og sandsynligvis fører til høje niveauer af følelsesmæssig stress. Bivirkninger af lægemidler, at du kan blive ordineret til fysisk stress kan have bivirkninger, der omfatter hårtab. Kan du se, hvordan alle disse hårtab faktorer kan begynde at væve sammen?

load...

Selvfølgelig, hvis du har været syg, er på et højt niveau af medicin, har haft en nylig operation eller skade, du har brug for tid til at helbrede og tid for dit hårtab at vende sig selv. Restaureringen af ​​dit hår efter fysisk stress virkelig afhænger af, hvordan din krop heler og vender tilbage til normal.

Medicinske tilstande

Hårtab kan ofte være et direkte resultat af en underliggende medicinsk tilstand eller tyndere hår kan være en bivirkning af medicin, du tager på grund af en medicinsk tilstand. Thyreoidea lidelser og hjerte betingelser, selv når de behandles, er ofte ledsaget af udtynding, skørt hår og kan resultere i hårtab. Kræftpatienter, især erfaring hårtab, når de på kemoterapi medicin til behandling af deres sygdom, og det resulterer ofte i alt hårtab.

Tal med din læge om dit hårtab problemer, hvis du er på medicin for at se, om hårtab er en normal bivirkning, og planlægge en fysisk med din læge, hvis du har mistanke om en underliggende udiagnosticeret medicinsk tilstand er årsag dit hårtab. En fysisk og et par enkle blodprøver kan afsløre dine svar eller udelukke årsager til dit hårtab, hvilket giver dig mere levedygtige muligheder for at udforske.

Læs også:

Genetik

load...

Desværre, kan din DNA være skyld i dit hårtab, og der er ikke meget, der kan gøres, når det er bare en del af din genetiske kode. Mens genetisk hårtab er mere almindelig hos mænd, kan det helt sikkert ske for kvinder som godt. Hvis din mor, bedstemor eller tanter lidt af tyndere hår og hårtab, kan dit svar ligge i dit DNA.

Hvad gør du, når din genetik spiller mod dig? Først skal du tale med din læge og sørg for at du ikke har en udiagnosticeret familie medicinsk bekymring, og for det andet tager den allerbedste pleje af dit hår og din hovedbund, som du kan for at sikre, at dit hår vokser når det er bedst.

Dårlig diæt

Ernæringsmæssige mangler kan føre til alle former for helbredsproblemer, og hårtab er almindelig hos mennesker med en dårlig kost eller fejlernæring. Når de siger, "du er hvad du spiser", de kunne ikke være mere rigtigt, når det kommer til dit hår. Hvis du også lider af tør hud, fedme, forhøjet blodtryk, eller er vitamin mangel, kan årsagen til dit hårtab ligge i din kost.

Når du begynder at indarbejde flere hår sunde fødevarer i din kost, vil dit hår begynder at vise virkningerne af din indsats. I tilfælde af alvorlige vitaminmangel, kan det være nødvendigt at se din læge for at få hjælp returnere dine niveauer til det normale.

Hormonel ubalance

Vi kan ikke fortælle dig, hvor stor en rolle, at hormoner spiller i den tilstand af dit hår. Thyroidhormon ubalancer (som beskrevet ovenfor), og graviditet eller postpartum hormoner (eller mangel på samme) er sandsynligvis de mest almindelige årsager til hårtab. Postpartum hårtab er meget almindeligt, og hos mange kvinder, som de nærmer og gå gennem overgangsalderen. Ændringer i præventionsmetoder kan også påvirke dit hår tykkelse.

Tal med din gynækolog om dit hårtab bekymringer, som du oplever nogle af disse store livsstilsændringer, især hvis de ældre kvindelige familiemedlemmer oplevet hårtab efter graviditet og under og efter overgangsalderen.

Postpartum hårtab er heldigvis som regel kun et midlertidigt problem. Mange kvinder mister en betydelig mængde af hår 6-12 uger efter fødslen eller efter amning, men håret ofte regrows og vender tilbage til normal i løbet af 6-12 måneder. Nogle kvinders hår aldrig rigtig går tilbage til det normale, før graviditeten tilstand, og kan endda ændre tekstur eller tykkelse efter graviditet. For at forbedre dine chancer for tykt hår post-barn, passe godt på din hovedbund og spise en kost høj i hår sunde fødevarer.

Dårlig hovedbund tilstand / forkerte hårprodukter

Alt for ofte, kan hårtab blive forhindret eller væsentligt mindsket ved blot at tage sig af din hovedbund. Mange kvinder med tyndere hår bruge en volumizing shampoo og balsam til at behandle deres hår problem. Problemet med det er, at volumizing produkter er for tørring for kvinder med tyndere hår, og bruger dem kan faktisk gøre dit hårtab værre. Hvis du føler, at dit hår er tyndere, og ikke blot tynde i konsistens, skal din shampoo og balsam være hovedbund pleje. Vi anbefaler Nioxin produkter til kvinder med tyndere hår for optimal hovedbund sundhed og hårvækst.

Tal med dit hår stylist om produkter, der tager bedre pleje af din hovedbund eller kigge efter ord som "nærende", "hovedbund terapi" eller "hovedbund sundhed" på etiketten.

load...