Symptomer og årsager til tør og flaky hovedbund

11 november 2018

I denne artikel:

Symptomer på skællet hovedbund

Der er mange årsager til afskalning hovedbund og lignende problemer i hovedbunden. En flaky hovedbund er som regel resultat af stress, hormonelle ændringer, forurening, usund kost og manglende nødvendige vitaminer, overdreven varmt vand badning, en mangel på fugt i hovedbunden eller endog overdreven olie sekretion eller ekstern brug (ansøgning) som tilfældet kan være og andre sådanne problemer. Som det fremgår, er årsagerne til et flaget hovedbund vidtspændende, og dermed symptomerne på flaky hovedbund er lige talrige.

load...

Dead hud

Den mest oplagte og det mest almindelige symptom er, at af døde hud, eller hvad der almindeligvis omtales som flager. Disse kan være hvide, gullige eller flaky skalaer, der findes fast til hårsækken eller rod på hovedbunden, som regel i klynger. Dette er undertiden forveksles med skæl, men det er ikke tilfældet, da disse flager er større i størrelse. Det kan pege i retning enten seborrheic dermatitis eller psoriasis i hovedbunden. Sammen med denne skællet hovedbund, er der flere andre symptomer, der normalt vises.

Kløende hovedbund

En rødme eller rosa skær til de ramte områder af hovedbunden er fælles, og peger i retning af overdreven irritation og i nogle tilfælde endda hævelse kan bemærkes. En kløende fornemmelse er ikke ualmindeligt, og er i virkeligheden en anden karakteristisk symptom. Men det skal huskes, at skrabe hovedbunden og forsøger at tilfredsstille kløe er ikke tilrådeligt, da det forværrer tilstanden og forårsager midlertidig lindring, men i det lange løb kan føre til smerte og inflammation.

load...

Tight hovedbund

Sammen med dette er der også en anspændt eller stram tilstand af hovedbunden, der kunne mærkes.

Kedeligt hår

Dull hår er også et symptom på en sådan skællet og kløende hovedbund. Dette er fordi på grund af tilstanden af ​​hovedbunden, der ikke er tilstrækkelig cirkulation af vand eller tilstrækkeligt udbud af sebum (dvs. Den olie, konditionerer håret follicle) i hele hovedbunden, hvilket medfører en tør og livløse tekstur at være til stede i banen hovedbunden. Håret er således også påvirket negativt, og er normalt tørt og kedeligt i sådanne tilfælde.

Disse betingelser kan behandles effektivt, hvis diagnosticeret korrekt af en læge. Det er vigtigt at bruge shampoo, der indeholder ketoconazol, salicylsyre eller tjære. Endvidere vil forbedre næringsstof og vitamin indtag hjælpe helingsprocessen. Stress kan også bidrage til den situation, så det er vigtigt at modvirke effekten af ​​eventuelle stressende aktiviteter gennem afslappende øvelser, yoga eller meditation. Undertiden denne betingelse er nedarvet da der kan være en familiehistorie med en sådan lidelse. Imidlertid er det meget vigtigt at tilføje, at en sådan betingelse er normalt vanskeligt at hærde, selv om det er muligt at begrænse eller forhindre den i at sprede eller opstår gentagne gange gennem vedholdende behandling.

load...

Home retsmidler til at slippe af tør hovedbund

De olieproducerende kirtler på huden af ​​din hovedbund kaldes talgkirtler. Problemet med tør hovedbund opstår, når de op med at producere normale mængde olie. Du har måske kunne skyldes en eller anden grund, såsom overdreven brug af barske shampoo, styling kemikalier eller nogle medicinske tilstand. Du kan prøve nogle naturlige hjem retsmidler som på grund af den tvivlsomme ry for effekten af ​​de fleste annoncerede produkter, der hævder at behandle dit problem, kan disse meget vel vise sig, hvad din tør hovedbund behov.

Det er en af ​​de mest populære og også effektiv hjem middel til tørt hår og tør hovedbund. Det fungerer i en dobbelt måde, stimulerer talgkirtlerne til at producere mere af den naturlige olie, og fremme blodcirkulationen til din hovedbund. Du kan bruge den bedste kombination af olier til din hovedbund, der inkluderer 4 dråber hver af vitamin A, vitamin B, lavendel olie i 30 ml mandelolie.

Honning og mælk

Du bliver nødt til at bruge D-vitamin mælk for de bedste resultater. Tag en halv kop af D-vitamin mælk og bland det med en fjerdedel af en kop honning. Massage denne blanding på din hovedbund og lad den sidde i mindst 2 timer. Du vil få særskilt beroligende fornemmelse på din hovedbund efter at anvende det, og vil også løse problemet med tør hovedbund.

Yoghurt

Dette indebærer en efter-shampoo behandling. Du er nødt til at begynde at bruge en mild shampoo, da det sikrer, at de naturlige olier i din hovedbund ikke reducere. Efter hårvask, gnide nogle friske yoghurt ind i hovedbunden og lad det nøjes med 10 minutter, før skylning.

Olivenolie med tea tree olie

Den bedste måde at bruge denne olie er overnight behandling. Bland 15 dråber tea tree olie med en fjerdedel af en kop olivenolie. Anvend kombinationen olier på din hovedbund og massage lidt. Du kan blive ønsker at placere en klud på din pude for at forhindre, at pudebetræk fra at blive farvet eller wrap din hovedbund i det. Efter at vågne op om morgenen, shampoo dit hår på normal vis, og skylle olier. En gang om ugen er godt nok til at få resultater.

At finde en passende hjem afhjælpe, der fungerer bedst for din hovedbund kan tage lidt tid, men du gør klogt i at eksperimentere med et par gives her. Disse kan arbejde for en tør hovedbund, medmindre du lider af en alvorlig medicinsk tilstand.

Årsager til tør, skællet hovedbund

Da en tør skællet hovedbund ofte forveksles med skæl, er det vigtigt at forstå forskellen før de går i årsagerne.

Hvis afskalning du føler er begrænset til toppen af ​​dit hoved, og det flager ud som støv, men hvid i farve, er det bare tør skællet hovedbund og ikke skæl. Disse pletter af skællet hovedbund er værre på bestemte tidspunkter af året, især under ændringen af ​​sæsoner. Du har måske oplevet, at stedet af din hovedbund, der føles skællet er, hvor du anvender shampoo eller det sted, hvor varmt vand fra bruseren falder.

Læs også:

Ovennævnte er en god måde at afgøre, at din tilstand er en af ​​tør skællet hovedbund snarere end skæl, som er forbundet mere med en fedtet hud.

Faktorer, der forårsager din hovedbund til at blive tør og skællet

Hvordan at slippe af skællet hovedbund

Mange hud eller andre forhold kan føre til skællet hovedbund. Eksem, dårlig ernæring, psoriasis, dehydrering og overdreven shampoo, for at nævne et par stykker, kan føre til afskalning af din hovedbund. Du kan slippe af med denne irriterende problem ved at foretage nogle enkle ændringer til hårpleje og ved hjælp af et hjem afhjælpe eller to.

Tips til at slippe af med en skællet hovedbund

Hvordan til at helbrede tør skællende hud

Huden bliver tør og skællet på grund af utilstrækkelig talgproduktion i kroppen. Sebum er den naturlige olie produceres i kroppen. Når de naturlige olie kirtler undlader at producere den nødvendige mængde af olie, begynder huden ser kedelig, tør og skællet. Til tider, hormonelle forandringer er også ansvarlige for denne tilstand. Hvordan til at helbrede tør skællende hud er en hyppigt stillede forespørgsel og svaret ligger i den rigtige kost, og i at holde huden godt fugtet.

Handy tips til at helbrede tør og skællende hud

I en nøddeskal, er du nødt til at vaske dit ansigt med jævne, indarbejde små ændringer i kosten og fugte din hud igen og igen til at helbrede tør og skællet hud naturligt og med succes.

load...