Styling hacks til tyndt hår 2019

10 november 2018

At leve med fint / tyndt hår kan være yderst prøvende, især hvis du brænder for alle ting skønhed og hårstyling. Hvis du ofte har fundet dig selv pining væk efter billeder af tykke fletninger og voluminøse updos, er det tid til at glæde sig. Med disse hår hacks, kan du nu stil tyndt hår og nyde de samme fantastiske resultater som alle andre.

Brug letvægts produkter

Brug af rightstyling produkter er nøglen til at få enhver frisure ret. Men med tynde / tyndt hår, at vælge de rigtige produkter kan være en udfordring i sig selv.

Regelmæssige produkter vil veje dit hår ned, hvilket gør det fedtet og / eller halte. Kig efter lette, volumizing produkter. Disse vil gøre hår tråde blødere og rundere, hvilket giver dig vægtløs krop og bevægelse uden at fylde til dit hår.

load...

Den lange og korte af det

Du kan være fristet til at rocke en Rapunzel-esque fletning, men lad os få reel for et øjeblik: super-lange snit og frisurer simpelthen ikke arbejde i meget fint hår. Langt hår behov større naturlig volumen.

Hvad du kan gøre, er at bære dit hår i kortere / mellemstore længder og tilføje lag for at skabe volumen. Fjervildt-out nedskæringer kan være en Guds gave til fint hår, og du kan stadig rocke fletninger, updos, og whatnot. Og hvis du har brug for store længder til tider, er der altid hår extensions til at slå til.

Føntør til din hårtype

For startere, hvis du har meget tyndt hår, er det ikke anbefales at bruge en føntørrer dagligt som det kan tørre dit hår ud Picking de passende styling værktøjer kan hjælpe med at minimere skader og frustration.

load...

Før føntørring, arbejde en volumizing styling mousse i håret for nogle letvægts volumen og pålidelig hold. Så flip dit hår på hovedet og dirigere luften ved rødderne. Dette vil skabe tonsvis af volumen.

Undgå produkter, der tørrer håret ud

Steer klart af produkter, der indeholder natriumlaurylsulfat eller ammoniumlaurylsulfat. Ingredienser som tørring alkoholer, polymerer, ammoniak, og rengøringsmidler er grunden til, at de traditionelle hårrensemidler skumme op og føler så cremet og kraftfuld. Men i virkeligheden, er de stripning din hovedbund og hår af naturlige (og meget æteriske) olier.

Læs også:

Mens de er til skade for alle hårtyper, kan tynde hår ser usædvanligt scraggly og har absolut ingen styrke efter at være blevet behandlet med sådanne produkter. Kig efter SLS-fri / organiske shampoo eller prøv en DIY shampoo opskrift.

Kronen på værket

En rod-løft produkt og en drillende kam kan være dine bedste venner, når du har tyndt hår. Kig efter frisurer med volumen på kronen.

load...

Noget med en bump / bikube / bouffant anbefales. Ikke alene har disse frisurer skabe en illusion af mere hår, de er også lettere at style (og lettere at bære) i fint hår.

Frynsegoder

Et vigende hårgrænse kan være en af ​​de sværeste ting at vænne sig til i lifeand er også en af ​​de mest almindelige hår problemer forbundet med fint / tyndt hår.

En af de bedste måder at skjule problemet er ved at bede din stylist til at skære korte, stumpe pandehår. Disse skaber en tyk, afrundet-out frynser som tilføjer volumen ved hårgrænsen.

Må ikke glatte dit hår

Straight hår, i kraft af sin struktur, sidder fladt. Det betyder at det uvægerligt ser tyndere i forhold til andre hår teksturer. Krøller altid ser mest omfangsrige, men andre hår teksturer kan også se godt ud.

Hvis dit hår er naturligt glat, overveje at bruge skum ruller eller diffusorer mens tørring til at ændre dit hår tekstur. Hvis ikke, styre fri af den flade jern.

Buttet fletninger med pancaking

Det kan være frustrerende at skabe en indviklet fletning kun at have det til at se flad og tynd. Men med den pancaking teknik, kan du falske tykkere, større fletninger på ingen tid overhovedet.

Blot slæbebåd på sløjfer af en fletning forsigtigt, at trække det ud til at fnug det lidt op. Øjeblikkelig volumen! Gå videre og prøve mindst én fletning i dag.

Afsked måder

Undgå at afskeden dit hår. En ren del kan tilføje sprødhed til et kig, men det kan også udsætte udtynding, hvis du ender med at vise en masse hovedbund. Frisurer, der ikke funktionen dele involverer typisk volumen på kronen, rodet tekstur eller blot ende med at ligne der er mere hår, fordi flere område er dækket.

Når det er sagt, hvis du ønsker at bære en frisure med en del, skifte tingene op ved at tage det til den modsatte side. Over tid, hår flader ud på siden du normalt bruger din side og spejlvende det over kan skabe nogle løft ved rødderne.

load...