Store shampoo til sort hår i 2018

12 november 2018

Heldigvis for nutidens forbruger, har shampoo til sorte hår kommer meget langt. Ikke alene har vi nu nyde et utroligt stort udvalg af rensemidler designet til vores hår unikke behov, men de kommer i en række pris punkter for enhver pengepung. Uanset om du har en favorit kommerciel mærke eller spørgsmål som fair trade er vigtige for dig, denne liste over diverse muligheder har noget for alle. Her er nogle af de bedste shampoo til sorte hår.

Krøller rene krøller præciserer shampoo

Jo mere du lægger på dit hår for at få det store stil alle misunder, jo mere du har i sidste ende at fjerne. Mousse, hårspray, olie glans, indstilling lotion, daglige styling hjælpemidler og mere ikke alle får skyllet væk med hver shampoo. Over tid, kan du opleve din Lokker har ikke den samme glans. De kan føle sig slapt så godt. Det er, når du skal introducere en afklaring shampoo ind i din rutine, og denne ene fra CURLS er utrolig blid. Traditionelle klaringstanke var designet til at fratage hårets naturlige olier, betyder noget sort hår ikke har brug for. Afklaring behandlinger som dette er blide nok til vores Lokker, men du skal stadig bruge dem sparsomt.

load...

Oyin Grand Poo Bar - Succulent Solid Shampoo

Hvis du foretrækker shampoo barer, dette er den ene skal du prøve! Let parfumeret med en tiltalende urte / citrus blanding, denne sæbe er fuld af fugtgivende godhed i form af olier og Butters perfekt til at bekæmpe tørre låse. Forvent ikke en masse skum; i stedet, denne glycerin-baserede bar blidt renser håret uden tømte den af ​​dens naturlige olier. Mere "

Kinky-Curly kommer ren shampoo

Store krøller starte med din udrensning session, selvom du bare begynde med en balsam vask. Hele Kinky-Krøllet linje beskæftiger sig med at give dig den mest vidunderlige udseende, frizz-fri krøller tænkelige. Start med denne sæbe, som sørger for gammel, fedtet oprustning vil ikke tage væk fra din endelige stil.

load...

JASON Super Shine Apricot Shampoo

Elsker det udvalg af naturlige hår produkter derude? Så vil du elske denne JASON shampoo, som er fuld af naturlig godhed ligesom plantebaserede ingredienser. Helt sulfat-fri, det er en stor sæbe til nogen, herunder dem af jer med farve-behandlet og kemisk forarbejdede låse. Plus, ligesom en masse andre shampooer i disse dage, denne ene er ikke markedsføres strengt mod sorte forbrugere; du bør ikke have nogen problemer med at finde dette i din helsekost butik eller naturlig købmand mart.

Læs også:

Mizani øverste olie fugtgivende shampoo

Denne udsøgte duftende shampoo vil være skånsom mod dit hår. Ligesom mange rensemidler disse dage, denne ene er fri for tørring sulfater. Dit hår vil blive forkælet med en blanding af duftende olier som argan og sesam. Opfølgning din udrensning session med den medfølgende balsam og din stil vil være slukket til en fantastisk start.

Alaffia Shea & Virgin Coconut Berigelse Shampoo

Hvis spørgsmål som fair trade og fair behandling af mennesker i underudviklede nationer er vigtige for dig, kan du bruge denne shampoo og lette dit sind på samme tid. Produceret med afrikansk sort sæbe, skal du ikke forvente en masse skum fra denne Alaffia shampoo - dets sulfat-fri makeup sørger ingen tørring skumme tager sit præg på dit hår. I stedet er du behandlet til en subtilt duftende sæbe, der ser ud og fungerer ligesom det naturlige produkt det er.

load...

Aubrey Organics GBP Shampoo

Med en makeup af det meste naturlige ingredienser, dette tilbud fra Aubrey Organics er perfekt til den kvinde, der kigger efter en sæbe, der er næsten kemisk-fri. Tilføjet mælk og soja proteiner i dette produkt gør det til et godt valg for alle, der lider af svage Lokker, der let bryde. Den er designet til at være blid på dit hår, samtidig med at det en styrkelse løft.

Forslag naturligvis du fugtgivende sæbe

Dit hår behøver ikke at være naturligt at sætte pris på denne shampoo, men hvis det er, vil det sandsynligvis elske dette rige og cremet sæbe, især da det ikke kommer med den høje pris, at nogle andre shampooer gør. Du kan nemt finde bevægelser produkter i skønhed levering og kiosker, hvilket gør den perfekt til den kvinde, der ønsker stor hår til en overkommelig pris.

load...