Store haircuts til mænd i deres 40s 2018

10 november 2018

Som mænd bliver ældre, at opretholde en frisk og ungdommeligt udseende starter med den rigtige frisure. Fejltagelser mange mænd gør når de bliver ældre omfatter holde på en klipning, der er for trendy eller vælger en klipning, der er for sikker. At blive ældre betyder ikke, du er nødt til at vedtage en kedelig klipning. Vælg en, der vil hjælpe dig med at se yngre ud i midaldrende.

Den korte Cæsar

Den klassiske Cæsar cut er en stor mulighed for mange mænd i 40'erne, fordi det er let at vedligeholde, og vil ikke tage en masse tid i din travle liv, og det er specielt god til at dække op lidt af en vigende hårgrænse. George Clooney har arbejdet denne frisure i årevis, og det er en af ​​de tidløse snit, der næsten aldrig går af mode.

load...

Den løse Pompadour

Hvis du er heldig nok til en stor leder af hår og ønsker en smule mere af en "rock 'n' roll" holdning, der er stadig alderssvarende, denne løs Pompadour er en god mulighed, især hvis du har en oval eller lidt lang i ansigtet form.

Modellen i dette billede har en lidt vigende hårgrænse, så snittet fungerer perfekt. En kort skæg hjælper også ramme hans ansigt godt. Han valgt at forlade sit hår gråt, som virkelig gør hans øjne pop. Sommetider grå kan være en stor ting, især hvis du har lyse øjne.

Den Ivy League

Den korte Ivy League cut er en anden stor kortere mulighed for mænd i 40'erne, der ønsker en nem at vedligeholde frisure. Der er nok længde på toppen for at tilbyde bare en smule af alsidighed, idet den kan bæres pænt kæmmet til siden, frem som en kort Cæsar, eller rodet med en smule af pasta at tilføje tekstur.

load...

Korte enkes højdepunkt

Hvis du har fået grå hår, ejer det. Denne model haschosen den perfekte frisure til at fremhæve hans hår farve og konsistens, og den grå gør også hans øjne skiller sig ud mere. Til denne nedskæring, håret er scissor-cut til omkring 1 tomme over hele hovedet. Lidt af pasta anvendes til at give let adskillelse og tekstur.

Den barberet hoved

Someof os har tendens til at miste vores "kant", som vi bliver ældre, og en måde at få den kant tilbage og giv dig selv et kraftfuldt udseende er at barbere dit hoved.

Hvis du har den rigtige hovedform (ovale eller firkantede arbejde bedst med en barberet hoved) kan dette være en god mulighed, især hvis dit hår er tyndere. Kombiner barberet hoved med en kort skæg og du har fået en ultra-maskulin, robust udseende.

Den korte Layer Cut

load...

En kort lagdelt frisure fungerer godt med denne models vigende hårgrænse. De fyldigere sider også hjælpe med at afbalancere sin brede kæbe og ramme hans ansigt godt. Til denne stil, er håret skæres i kortere lag over hele hovedet. Brug lidt af pomade for ekstra glans og kontrol.

Læs også:

Den kortere lag cut

Denne korte lag cut er en anden god mulighed for mænd i 40'erne, der ønsker nok længde til at være alsidig, men stadig har en stil, der er let at vedligeholde. Det fungerer godt, idet det kan bæres med minimal produkt og henkastet stylet med fingrene, som vist på billedet. Der er nok længde dog, at man kunne anvende lidt af pomade og tilføje en ren side del og stil det som en Pompadour for et mere formelt look.

Den lange shag

Denne lange shag stil er fælles om aldring surfere i Californien, og det ser flot ud. Hvis du stadig har en fuld hår og ønsker en længere stil, denne lange shag er noget at overveje. Men bo langt væk fra denne stil, hvis du har tyndt hår, fordi det vil gøre dit hår ser tyndere end det er.

Til denne stil, er håret skæres i lange lag over det hele og for denne model, har solen tilføjet Naturlig blond højdepunkter. Hvis du ikke er en surfer, så fortvivl ikke, kan du altid snyde denne frisure ved at have din salon tilføje naturligt udseende højdepunkter og bruge en smule salt spray, såsom TIGI Catwalk Session Series Salt Spray.

Den lange lag cut

Bare se på, at hår på denne fyr. Det er tyk og skinnende med en fantastisk grå farve. Hvis du har fået en stor leder af hår som dette, vise det frem. Han gør, at ved at have klippet i lange lag med en smule af tilspidsning omkring siderne og ryg. Til styling, er bare en smule pomade bruges til at feje hår tilbage og tilføje shine.Caring til gråt hår kan kræve lidt mere arbejde, men det er værd at den ekstra indsats.

Den Alejandro González Iñárritu

Dette er en anden sjov mulighed for fyre, der arbejder i en mere kreativ felt og kan lide en længere stil. Direktøren for "TheRevenant," Alejandro González Iñárritu, er blevet set sportslige en lignende stil i temmelig lang tid, og det fungerer godt for ham. Håret er skåret i lange lag allover hovedet andstyled med en smule mat pasta for at tilføje adskillelse. På grund af den afslappede karakter af denne stil, er det slidt bedst med en kort, naturlig skæg.

Den korte tekstureret cut

Til denne stil, er hår klippe Clipper kort i siderne og tilbage (ca. En nr 3 klinge) og venstre omkring to inches lang på toppen. Håret på toppen er punkt-eller barbermaskine-cut at tilføje separation og tekstur. Denne frisure fungerer særlig godt for mænd, der kan være tyndere eller har en vigende hårgrænse. Hvis det er tilfældet med dig, og du ønsker at bære denne stil, bruge den letteste styling produkt muligt at undgå at skabe for meget adskillelse i håret, som viser mere hovedbund.

load...