Skær dit børns hår i hjemmet på den nemme måde

14 november 2018

Professionelle haircuts er dyre, og det er besværligt at finde tid i din travle tidsplan for at få børnene til salonen. Trim de dyre salon haircuts ud af din familie budget til at vokse kontanter på din bankkonto. Brug disse fem tips til at skære dine børns hår derhjemme på en nem måde og blive deres egen stylist.

Se videoer

Du kunne læse artikel efter artikel, der beskriver tips og teknikker til, hvordan man kan skære dine børns hår som en professionel. Men der er ingen bedre pædagogisk redskab online end at se en person rent faktisk gør it.YouTube er en stor kilde til videoer, der viser dig, hvordan du klippe dine børns hår. Se mange videoer at blive fortrolig med, hvad du skal gøre, før du begynder at hakke løs på dine børns hår. YouTube er et andet sted at se ud, når du er på udkig efter hjælp til en bestemt frisure, du ønsker at give dit barn, såsom at tilføje lag eller skære en bob.

load...

Køb de rigtige værktøjer

Hvis du nogensinde klippe din dukke hår, da du var barn, du ved, hvordan grimme de afskårne linjer kiggede med mors håndværk saks. Få det rigtige udstyr, før du skærer dine børns hår eller vil du ikke være tilfreds med results.Start med en god saks. Din lokale skønhed levering butik sælger saks ligesom stylister bruge til omkring 20 €. Du skal også bruge en sprayflaske til at fugte dit barns hår, en kam og et håndklæde. Og som du giver mange frisurer, vil du også nødt til at sikre din saks er skarpe eller købe en ny pair.Having det rigtige udstyr vil hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder over tid, så du konsekvent kan oprette professionelle frisører. Du vil være mere selvsikker, mindre frustrerede og dine børn vil ikke være så bange, som de ville, hvis du kom på dem med det samme gigantiske saks du bruger til at skære ting omkring huset.

load...

Spørg en stylist

Vil du lære stil hemmeligheder fra de professionelle? Gå direkte til kilden. Næste gang du er i salonen, bede stylist til at give dig nogle tips. Mange gange finder du stylist er en mor selv og forstår behovet for at spare penge eller til at give en hurtig trim i mellem fuld haircuts.Of selvfølgelig stylister lever af dig at komme til dem, så forventer ikke dem at dele alle deres hemmeligheder i en grundig tutorial. Men du kan få et lynkursus i de grundlæggende funktioner, så du kan klippe dine børns hår derhjemme. Over tid, vil du være i stand til at udvikle din egen teknik, der giver dig de ønskede resultater, når man skærer dine børns hår.

Læs også:

Hold børnene travlt

Dit barn kan sidde helt stille i stylist stol. Derhjemme, kan det være en anden historie. Børn er vant til at løbe rundt og ikke at skulle sidde stille, mens du tager sigte på at pjusket hår. Før du plop dem i køkkenet stol og håber de bo put, sørg for at have aktiviteter for at holde dem travlt. På den måde kan du tage din tid og de vil være mere content.Break ud CD-afspiller og lytte til lydbøger eller musik sammen. Pluk et par bøger og tilskynde dem til at læse. Udskriv farve sider, så de kan skabe et mesterværk, mens de får deres hår klippe. Overvej at lade dem se en favorit program du vælger eller spise en nærende mellemmåltid for at holde dem beskæftiget. Disse små distraktioner vil gøre haircut gå meget glattere.

load...

Gå langsomt

Du er ny til opskæring hår og dine børn kan handle anderledes med dig, end de ville gøre for en stylist. Tag din tid, især i begyndelsen, de er lige ved at komme brugt til Mommy skære deres hår, og du stadig at lære at skære ryg, sider og front uniformly.Take masser af pauser, når du har brug for dem, eller når dit barn begynder at brokke sig. Det er vigtigt, at de ikke bevæger sig, mens du skære deres hår. Du ønsker ikke at gøre nogen forhastede bevægelser, der vil gøre dine klip kortere end du ville, eller som måske nick deres hud, hvilket giver dig både en dårlig hjem klipning experience.Initially, kan du føle ligesom dine børns hjem haircuts er ikke at spare du tid, fordi det kan tage en time eller mere.

Tænk på den tid, du bruger corralling dine børn ind i bilen, køre til salonen, venter på en stylist, ser dit barn få sit hår klippe, at komme tilbage ind i bilen og køre home.Your første par klipninger kan tage længere tid, men det er bare fordi du arbejder gennem en indlæringskurve. Med praksis, vil det ikke vare længe, ​​før du er en hairmaster med før og efter billeder til at bevise det. Frem for alt, husk det vil vokse tilbage, hvis du laver en fejl!

load...