Skal have hårprodukter til vinterhud relief 2019

14 november 2018

Det tager ikke lang tid i den kolde, tørre årstid, før dit hår begynder at opføre sig forkert. Problemet med vinter hår blues er, at de kan blive til uoprettelige skader i foråret, så du intet andet valg end at hugge dit hår ud. Fly-a-vis, statisk, tør hovedbund, sodavandsdåser ender, og skørt hår er kontrollampe tegn at Jack Frost har været skaber kaos på de sarte låse. Frygt ikke, det er min absolutte favorit produkter til bekæmpelse af vinteren hår bæst og holde dit hår sundt hele sæsonen.

Den Tørt hår Cure Alle: hår olie

Jeg tror virkelig på at bruge en stor hår olie hele året rundt (CHI Silk Infusion sker for at regere som min favorit). Hvis du ikke bruger en, nu er det tid til at investere i en for en hurtig svar på næsten hver vinter hår problem. Sæt det i håret, før du blæse tør og du har fået tilføjet fugt, øget glans og smukke administration. Glat bare en dab på dit hår, når det er tørt og de flyve-a-vis er pludselig væk. Plus, vil hår olie faktisk med til at styrke dit hår over tid, og forbedre udseendet af tørt skørt hår og hjælpe med at forhindre spaltede spidser.

load...

Pro tip: hår olier kan gøre dobbelt told for din hud. De fleste hår olier gøre en stor hud behandling for tørre pletter og kan puste nyt liv i tørre negle neglebånd. Jeg ofte blande et par dråber af mine foretrukne hår olie ind i min regelmæssige facial fugtighedscreme, når min hud er ultra tør.

Få en fugtgivende shampoo

At tage sig af tør vinter hår begynder under bruseren. En stor fugtgivende shampoo gennemsyrer fugt ind i dit hår i meget plads, at du begynder at fratage din naturlige fugt væk. Når du skifter til en fugtgivende shampoo, så prøv med en fugtgivende formel hver anden shampoo og øge som nødvendigt, indtil du får de resultater, du ønsker. Nogle af mine foretrukne fugtgivende shampoo kan nævnes:

load...

Pro tip: Du kan tilføje fugt til shampoo, du allerede har. Bland lidt hår olie i din almindelige shampoo i din hule hånd, før du anvender til dit hår.

Stop vask dit hår: tør shampoo

En af de bedste kur for vinteren hår blues er ikke at vaske dit hår så ofte. Som en genvundet daglig shampooer mig selv, kan jeg fortælle dig, at der ikke indsæbning mit hår er ærligt den bedste beslutning, jeg har lavet til sundere hår med mere fugt (og jeg taler ikke om fedt). Du kan få flere dage ud af din shampoo ved hjælp af en tør shampoo på de dage, du føler dig lidt fedtet. Prøv en af ​​mine favorit tørre shampoo for en perfekt måde at genoplive og gendanne din anden eller tredje dag hår med ud at ligne du lige rullet ud af sengen.

Pro tip: Brug en tør shampoo til tilsat volumen på nyvasket hår dage samt.

load...

Få den rigtige fugtighed i din balsam

I løbet af vinteren er utrolig vigtigt at finde en dagligdags balsam, der vil tilføre fugt uden at være for tungt på dit hår. Redkens Clear Moisture kollektion er en stor dagligdags fugt løsning. Jeg er også en stor fan af Nexxus Hydra Light til fugt, der ikke vil veje dit hår ned. Hvis de er for lyse til at betingelse dit tørrere hår i vintermånederne, gå tungere med et produkt som CHI Argan Oil Conditioner, Joico Moisture Recovery Conditioner, eller Aussie Moist Conditioner.

Læs også:

Pro tip: Hvis du springer balsam du indstilling dig op for spaltede spidser, især om vinteren.

Intense fugt hår masker / behandlinger

En tung dyb condition fugtgivende behandling er fantastisk måde at holde dig hår sundt og fri for de skadelige virkninger af vinteren. Jeg anbefaler en dyb balsam, ligesom Pureology s Hydra Cure, mindst to til fire gange om måneden i løbet af de tørreste måneder af år.En dybe gennemtrængende fugtgivende behandling vil tilføre fugt som ingen anden regelmæssig balsam kan levere. Du kan bladre igennem mine foretrukne dybe balsam for at finde den rigtige dybe konditionerende behandling til dit hår, og hvis du leder efter en organisk mulighed, så prøv kokosolie.

En sund hovedbund er en glad hovedbund: prøv Nioxin

Når tør, kløende, vinter hovedbund er bare uudholdelig, er det tid til at tage sig af det med produkter, der er beregnet til at helbrede din hovedbund, ligesom Nioxin. Nioxin er ikke kun bruges til en bred vifte af vinter hovedbund problemer, har det endda vist sig at behandle skæl, betændelse, kløe og forbedre hårets tykkelse. Hvis du virkelig lider af skæl eller en kløende hovedbund, jeg stærkt anbefale Nioxin Scalp Recovery til hurtigt og effektivt at bekæmpe selv de værste hovedbund problemer. Hvis skæl og en kløende skællende hovedbund er ikke et problem for dig, er der en Nioxin system til alle hårtyper (lære om dem alle her), og med blot et par bruger vil du bemærke en sundere, mindre irriteret, hovedbund.

Beskyt dit hår mod barske elementer og varme værktøjer

Ligegyldigt hvad sæsonen, hvis du bruger varme på dit hår, et termisk beskyttelse produkt er et absolut must have for at forhindre skørt, brækket hår og spaltede spidser, der kan være forårsaget af de høje temperaturer på varme værktøjer. Produkter ved 12 Fordele og sexet hår 450 Protect er min alle tid favorit til varmebeskyttelse, der går ud over om vinteren. Især blow-tør spray er ultra fugtgivende og efterlader håret super blødt. Spray på vådt hår inden føntørring, eller bruge blow-tørre spray på tørt hår, før du bruger en flad jern eller krøllejern, og du vil beskytte dit hår mod varme relaterede skader, statisk, og de barske elementer af vinteren.

Få din skinne på

Straks tæmme krus og tilføre fugt til tørre slutter med glans infusion produkter som Kenra Platinum Silkening Gloss. Denne ultra lette vægt og smukt duftende serum tager bare en dab at tilføje glans og kontrol tørre Lokker. En stor glans spray er en anden skal have produkt, når tør vinter hår har dine låse ser kedelig og livløs. TIGI s Bed chef Headrush Shine Mist er en perfekt løsning til øjeblikkeligt genopbygge og genoplive hår, der har mistet sin glans. Mist på hår let efter styling.

load...