Seks styling tips til langsomt hårtab

9 november 2018

Hvornår er sidste gang du har ændret den måde, du style dit hår?

Hvis du virkelig tænker over det, kan du indse, at det har været år - endda årtier - siden du foretaget væsentlige ændringer i din frisure. For mange mænd, en ændring af stil bliver en nødvendighed som følge af hårtab. Hvad du måske ikke klar over, er imidlertid, at den måde, du style dit hår kan gøre dit hårtab mere mærkbar - det kan endda gøre det værre!

load...

Heldigvis er der nogle enkle styling valg, du kan gøre for at bremse hastigheden af ​​dine hårtab og til at gøre dit hår ser mere tyk og fuld saftig i mellemtiden.

Simple styling tips til at bremse og forklædning hårtab

Selv hvis du er i behandling for dit hårtab, vil det tage tid for, at behandlingen skal være effektiv. Finasteride, også kendt under navnet Propecia, er en af ​​de mest effektive behandlinger for hårtab, men det skal bruges konsekvent i mindst tre måneder, før du ser en mærkbar forskel. I mellemtiden kan være bevidst om dine styling vaner bidrage til at bremse din nuværende hårtab eller, i det mindste, gøre det mindre mærkbar.

Her er vores anbefalinger til de øverste seks styling tips til at reducere eller forklædning hårtab:

load...

Tip # 1: gå let på dit hår

De værktøjer og produkter, du bruger i dit hår kan have en indvirkning ikke kun på sit udseende, men også på din sats af hårtab. Den bedste børste til tyndere hår er en, der ikke vil trække eller slæbebåd på dit hår, men vil stadig give det et lille løft ved rødderne. En rund børste er en stor mulighed, især en, der kombinerer lange og korte børster - se efter en børste en lavet med naturlige orne børster for at minimere skaderne.

Ud over at bruge den rigtige børste, skal du være smart om, hvordan du behandler dit hår. Undgå overdreven børstning og være forsigtig, når du håndklæde-tørre dit hår. Hvis du skal kam dit hår, mens det er vådt, bruge en bred-tandede kam for at undgå at trække på dit hår.

Tip # 2: vælg dine hårprodukter omhyggeligt

At være smart om de produkter, du bruger i dit hår kan ikke kun gøre dit hår ser bedre nu, men det kan bremse dit hårtab for fremtiden. Undgå produkter fremstillet med sulfater, fordi de nedbryder de naturlige olier, der holder dit hår skinnende og glat. Konserveringsmidler såsom formaldehyd og parabener er bedst undgås, som er barske duftstoffer og alkoholer. Kig efter produkter, der er lavet med naturlige ingredienser til at fugte og beskytte dit hår.

load...

Tip # 3: holde det forkortet

Når du begynder at tabe håret, kan din første indskydelse være at holde håret du har for så længe som muligt. Virkeligheden er imidlertid, at kortere frisurer kan gøre dit hår ser sundere og mere omfangsrige. For at maksimere volumizing effekter af en kortere frisure, har din stylist indarbejde nogle indvendige lag så godt. Dette er en teknik, hvor stylist tager lodrette sektioner af hår og gør et vinklet snit fra front til bagsiden.

Tip # 4: ændre retningen af ​​din side

Ændring af din frisure en gang imellem er godt for dit hår. Jo længere du holder din del på samme sted, bliver det mere dit hår bruges til at falde i den retning, og som kan forhindre, at rødderne fra at få nogen frisk luft. Hvis du bruger en føntørrer til at skille sig af dit hår, det betyder også, at det øverste lag af hår kan lide af varme skader, hvilket efterlader dig med tørre pletter, der bliver udsat for skørhed og brud.

For at afprøve en ny del, børste dit hår tilbage fra hårgrænsen og lad det falde naturligt. Læg mærke til, hvilken vej håret afregner og gøre, at din nye del, men undgå et center del - det er en hård se til at trække ud. Hvis du har en hvirvel i håret, kan du ønsker at arbejde med det i stedet for imod det. En anden mulighed er simpelthen at flytte din fast del en halv tomme eller så til den ene side.

Læs også:

Tip # 5: føntørre for volumen

Selvom skader varme kan forårsage dit hår til at tørre ud, hvilket gør det mere udsat for brud, kan en korrekt anvendelse af varme faktisk give tyndere hår en mere omfangsrig udseende. Det centrale er at opdele dit hår i segmenter, så ingen af ​​dit hår er udsat for varmen i for lang tid. Du vil også ønsker at bruge en diffuser til at sprede den opvarmede luft over et større område og tørre dit hår fra rod til spids for maksimal volumen. Her er hvordan man korrekt blæse ud dit hår:

 1. Arbejd med dit hår én sektion ad gangen, inddele den i følgende afsnit:
  • Panden (din hårgrænse)
  • Centret toppen af ​​hovedet
  • Kronen, eller bagsiden af ​​toppen af ​​hovedet
  • Den højre side af dit hoved
  • Den venstre side af hovedet
  • Bagsiden af ​​hovedet (krone til nakken)
 2. Klip en diffuser til din hårtørrer og sæt den på den laveste varme indstilling.
 3. Vælg en sektion til at starte og sigte tørretumbleren omkring 6 til 8 inches væk.
 4. Flyt hårtørrer fra rod til spids, ved hjælp af en rund børste, mens du arbejder igennem.
 5. Tør hvert segment i højst 3 til 5 sekunder ad gangen.
 6. Arbejd din vej gennem de seks segmenter, indtil hver er tør.

Ud over at følge disse trin for at blæse ud af dit hår, kan du ønsker at anvende en varme-beskyttende produkt til dit hår så godt. Vi anbefaler også føntørring dit hår ikke mere end tre eller fire gange om ugen - at give dit hår en hviledag i mellem blow-outs.

Tip # 6: vokse ud dit hår i ansigtet

Hvis du er selvbevidst om den manglende hår på hovedet, så tænk på at vokse ud dit hår i ansigtet. Selv om der er helt sikkert noget, der taler for en glatbarberet udseende, kan en pænt velplejede skæg forvandle dit udseende og give dig et boost af selvtillid. Det kan også distrahere fra udtynding hår på hovedet.

En nylig undersøgelse offentliggjort af Kontoret for Journal of Human Behavior og Evolution Society afslørede, at opfattelsen af ​​en mands maskulinitet (som rapporteret af voksne kvinder) stiger sammen med mængden af ​​hår i ansigtet, han har. Undersøgelsen viste også, at den mest attraktive stil af ansigtshår er tung skægstubbe.

Bonus tip: hovedbundsmassage

Der er noget beroligende om en hovedbundsmassage, men udføres regelmæssigt, kan det gøre mere end bare hjælpe dig destress - det kunne stimulere hårvækst så godt. Ifølge resultaterne af en japansk undersøgelse, regelmæssig hovedbundsmassage øger cirkulation til hårsækkene, som kan øge hårvækst og øge hår tykkelse over tid.

For at høste fordelene af hovedbundsmassage for dig selv, skal du følge disse trin:

 1. Sid komfortabelt i din favorit stol.
 2. Placer fingerspidserne af begge hænder på din hovedbund, krydser dem lidt.
 3. Påfør et fast tryk med fingerspidserne, flytte dem i en cirkulær bevægelse.
 4. Massage hver plet i 1 til 2 sekunder, langsomt bevæger fingrene bagud fra din hårgrænse til nakken af ​​din hals.
 5. Gentag processen på begge sider af hovedet, indtil du har dækket hele hovedbunden.

For at maksimere fordelene ved hovedbundsmassage, bør du planlægger at tilbringe omkring 5 minutter om dagen masserer din hovedbund. I henhold til den tidligere nævnte undersøgelse, daglig hovedbundsmassage har potentiale til at forbedre tykkelsen af ​​dit hår, når praktiseres kontinuerligt i 24 uger.

Bare fordi dit hår er tyndere betyder ikke, du er nødt til at skamme sig over dit udseende. Ved at indarbejde et par enkle styling tips kan du skjule dit hårtab og samtidig give din behandling tid til at gøre sit arbejde. Uanset om du vælger at rocke en ny 'vil eller blot ændre din styling vaner, sport dit nye look med tillid!

load...