Sådan voks hår - ekspert tips fra profferne

12 november 2018

Her er hvordan at vokse hår fra forskellige zoner af dit ansigt og krop. Mens voks på, voks off proces er generelt de samme, skal hvert område gribes an lidt anderledes. Mere end det grundlæggende, hver artikel giver dig tips, forholdsregler og voks anbefalinger til det specifikke sted, du komme af hår.

Vi elsker at dette smattet produkt kan opløfte hår lige ud af hårsækken holde huden hårfri i flere uger ad gangen. Hver gang du opløfte hår ud, kan det beskadige hårsækken over tid, hvis det gøres ofte. Dette canmake nogle hår stoppe voksende eller komme tilbage finere eller lysere.

Shape i smukke bryn

Det er så meget hurtigere end tweezing fordi det kan tage mange hår ad gangen. Lær hvorfor opvarmet voks fungerer bedst (i modsætning til strimler), hvordan man kan dæmme op for den smerte og arbejde produktet for at få endnu resultater.Guide Guide Mere:

load...

Har en fuzz fri ansigt

Den sarte ansigtet elsker en vis voks, der ikke efterlader huden rød eller betændt. Læs hvad voks til at bruge, hvordan man kan undgå smerte og når du skal styre uden om voksning til hårfjerning på din face.More på Ansigtsbehåring:

Nix Lady Stache

load...

Hvis du er en kvinde, vi aldrig anbefale at tage en barbermaskine til dit ansigt, medmindre det er en nødsituation eller du går igennem laser eller elektrolyse behandlinger. Barbering skaber skarpe ender, hvilket gør håret synes tykkere. Vi viser dig, hvordan man arbejder i sektioner og undgå unødvendig rødme ved at bruge højre products.Also se:

Slip af med at hår på din chinny, hage hage

Chin hår ser ud til at blive de fleste kvinders værste mareridt, som de siger farvel til deres ungdom. Det ender med at blive en constantbattle at holde det hår-fri.

Læs også:

Mens blød voks er noget nemt at bruge, oftenhard voks er bedre for denne zone, fordi det er godt for grove hage hår og kan opløfte kortere hår end blød.

Sådan får du en Bare, ingen hår Belly

load...

Hvis du er ny til voksning, mave hår er et godt sted at starte for kvinder. Ofte er det ikke ultra tyk, men for det meste sparsomme og kan være en nem område at tackle. Dette er et område, at pre-made strimler kan arbejde deres magi på få minutter.

Afrejse:

Få en glat bryst i ugevis ad gangen

Rammer stranden? Wax vil vare dig meget længere end piske ud en barberkniv. Her er hvad du behøver at vide om at arbejde i sektioner, bedøvende huden, hvis du er bange for smerte, og hvad kropsplejeprodukter kan være i konflikt med voksning.

Også See:

Opnår et glat og hårløs bikinilinje

De fleste professionelle bruger hård voks til denne zonewhich kræver ikke en strimmel og virker fint på grove hår ved skrumpe indpakning det. Det er anvendt og fjernet lidt anderledes end dens bløde fætter, strimmel voks. Lær at bruge stripless, eller hård voks, korrekt og få silkeglat for weeks.Tell mig Mere:

Voks ben som de professionelle

Med en professionel fuld ben voks koster op til 100 €, kan den gør-det-selv-version spare dig en masse. Lær at prep huden, anvende voks og fjerne det for at få salon style resultater på home.More på Hårløse Gams:

Bedste voksning kits til hjemmet

Under alt hvad du behøver i et kit gør det til en én køb go. Vi dækker vores top picks, afhængigt af hvor du komme af hår, dit budget, din huds følsomhed og hvor meget du vil voks.

load...