Sådan vælger du din perfekte korte frisyre

13 november 2018

Nogle af de mest stilfulde kvinder skærer deres hår kort til ære for en forandring i deres liv, måske, eller bare et nyt look. Den gode nyhed er næsten enhver kvinde (med meget få undtagelser) kan bære kort hår. Hemmeligheden er at finde den rigtige pasform til din ansigtsform og hår tekstur. Din personlighed spiller også en rolle.

I denne lysbilledshow, finde ud af hvilken korte frisure tendenser passer dig bedst.

Først: kan du slippe af sted med kort hår?

Hvis du har super krøllet hår, kan du være bedre stillet med en længere frisure. Alle andre hår teksturer arbejde med kort hår.

Her er de grundlæggende regler for kort hår:

load...

Hvilke stilarter bedst fladere din ansigtsform?

Tjek disse billeder af Julianne Hough, der har en lang ansigt. I det venstre billede, bærer hun sit blonde hår langt, som understreger hendes lange ansigtsform. Men i billedet til højre, sport hun en langhåret lang bob, som tilføjer bredde til hendes ansigt, så det ser mere oval.

load...

Det er nøglen til at finde en stor frisure: Du ønsker at skabe den illusion, at du har et ovalt ansigt. Du ønsker ikke at fremhæve rundhed hvis dit ansigt er rund, eller hagen, hvis det rager ud.

Dette bringer os til regel nummer et, når du vælger en kort frisure: Vælg et snit, der smigrer din ansigtsform. Genveje er populære, fordi de gør dine funktioner centrum for opmærksomhed. Her er et par tips der burde hjælpe dig:

Hvilket kort stilarter arbejde med dit hår tekstur?

load...

Her er et par tips til at overveje, når det kommer til kort hår og hår tekstur:

Kan du nøjes med en bob?

Læs også:

Den bob fortsætter med at være en af ​​de mest trendy af frisurer i øjeblikket. Næsten alle kan bære en bob, undtagen kvinder med super krøllet hår.

Denne stil virker bedst på glat hår, men ser fantastisk på naturligt bølget hår så godt. Med den rigtige hår klippe, vil en bob vokse pænt. Chin-længde bobs vare omkring tre måneder. Den vokser ud i den sødeste lange bob.

Vil du prøve en kort, kantet snit?

Da Rihanna gik fra bla og lang til super kort, modeverdenen perked op. Snart andre berømtheder fulgte trop med Scarlett Johansson og Miley Cyrus gør chop. Skarpe snit få mest dramatiske udsagn og symboliserer styrke. Pinks cut er en af ​​de mest populære haircuts på skønhed stedet.

Så der kan slippe af sted med en punk snit? Nøglen her ligger i din personlighed og dit hår tekstur. You got at have lidt af kanten i din kjole og din personlighed til at trække ud en funky snit, ellers kan du ligner en kvinde med en rigtig dårlig klipning. Som for hår tekstur, hvis du ser et snit du kan lide, bør du overveje, om dit hår tekstur kan klare det. Fin hår vil falde fladt uden nogle produkter og krøllet hår vil puf op, hvis skåret for lige. Rådfør dig med en stylist, før du forpligte sig til en funky snit.

Elsker den nisse? Men kan du bære en?

Ahhh, det nisse. Når Ginnifer Goodwin afskåret hendes skulder-længde hår for nissen (se hende skære her), det var en stor nyhed på skønhed blogs. Andre kendisser fulgte trop, og nu er der er nok smukke nisse nedskæringer for et par fotogallerier.

Ikke alle ser godt ud i super kort hår, however.Women der er petite ser godt ud med super-genveje. Undgå denne stil, hvis du er meget overvægtig. Du ønsker mere hår at balancere din krop. Det er heller ikke en stor look med lange ansigter eller super krøllet hår.

Den lange bob virker fint på alle ansigtsformer

Den lange bob, populariseret af berømtheder, herunder Emma Stone og Sienna Miller, er en trendy, flatterende mulighed for alle ansigtsformer.

Bobs gøre dine funktioner centrum for opmærksomhed. De ser bedst på kvinder med god knoglestruktur og arbejde på alle hårtyper undtagen super grove og krøllet hår, som har brug for mere længde, så de ikke puf ud.

Overvej din vedligeholdelse

Ikke alle korte frisurer er lav vedligeholdelse. De er faktisk de hårdeste nedskæringer for at opretholde, hvilket er noget at overveje, når at få dit hår klippe. Du skal få dem trimmet hver 6. Uge, de tager stylingprodukter for at holde dem i skak (hej, alle de produkter, du har brug for en nisse!), Og du kan have til at investere i en flad-jern til at holde bølger i skak.

load...