Sådan sukker i hjemmet ved hjælp af pasta til fjernelse af hår

11 november 2018

Før vi viser dig, hvordan du sukker, skal du gøre pastaen. Vores sukkerbestrøningen Opskriften er enkel at gøre med ingredienser, du sikkert allerede har derhjemme koster et par dollars, og det er alt natural.After du har foretaget opskriften, vente, indtil det er kølet ned til stuetemperatur, før du forsøger hårfjerning. Vi ønsker ikke nogen at få brændt!

Forbered huden for sukker pasta

Hud bliver nødt til at blive renset for lotion og olier, så sukkeret pasta ikke glider væk fra huden. Med et stykke vat eller firkantet, bruge en pre-voks hud sæbe (sammenligne priser på Amazon) specielt lavet til brug før sukkerbestrøningen eller voksning, fordi det indeholder antimikrobielle og anti-inflammatoriske ingredienser til at beskytte huden mod irritation og break-outs fra hårfjerning.

load...

Hvis du ikke har en særlig sæbe til brug før hårfjerning, tage et bad eller brusebad og vask huden grundigt, men holde ud på at anvende eventuelle sera, fugtighedscreme eller lotion.

Ansøg pulver til sukkerbestrøningen derhjemme

Før sukkerbestrøningen derhjemme, anvende en let afstøvning af baby pulver, majsstivelse eller pulver til voksning og gnid blidt ind i huden. Husk, mere er ikke bedre. Anvendelse for meget pulver vil forstyrre fjerne hår. Pulver virker som en buffer hjælper pastaen til at forstå håret bedre og holde sig mindre til huden.

Grab sukkerbestrøningen pasta

Hvis du har foretaget den sukkerbestrøningen pasta på samme dag og har ventet på den køle ned, kan du bruge det, mens det har en lille smule af varme til det. Hvis det er blevet gemt, så kan du blødgøre det lidt op. Mikrobølgeovn det i fem sekunder ad gangen på høj indtil det er blødt og du er i stand til at sprede det uden større besvær.

load...

Tag en god scoop for kroppen. Hvis du kommer til at bruge det til dig ansigt, så tag en mindre sektion.

Det kan være temmelig klistret at arbejde med, især hvis det er fugtigt ud. Så kan du bære handsker.

Placer sukkerbestrøningen pasta i hånden

Den sukkerbestrøningen pasta vil være som en stor klat i hånden, men ikke anvende det til din hud endnu.

Lav Sugaring Produkt ind Ball

Nu vil du tage den sukkerbestrøningen produkt og rul det til en kugle. Tryk ikke for hårdt, bare arbejde det let i dine hænder i et par sekunder. Når du gør anvende det, vil pastaen blive varmet lidt op af din kropsvarme gå på mere jævnt.

Påfør sukker til håret

load...

Du vil nu anvende sukker til håret i den modsatte retning af vækst fast lade pastaen til at sprede som du noget langsomt trække det. Du er nødt til at bruge nogle pres og føle du trykke pastaen mod huden for det at holde fast. Du er ikke bare om det på toppen af ​​håret.

Læs også:

Denne teknik kan tage nogle få bruges til, men ved hjælp af pasta i løbet sukker gel har sine fordele. Pastaen kan fjerne hår så kort som 1/16" , hvorimod gel, som udført svarende til voksning (get retninger) skal have mindst 1/4".

Sukkerbestrøningen hår ud

Du er nu kommer til at være sugaring hår slukket holder huden stram med den frie hånd (da jeg var sukkerbestrøningen min arm kunne jeg ikke) ved hjælp af en hurtig svippende bevægelse med hånden og fjerne pastaen i samme retning af hårvækst.

Du ønsker ikke at trække hånden op, men sigte mod vejen over til den anden side. Hvis du trækker hånden lige op der større chance for manglende hår eller bryde det.

Fjernelse hår i samme retning af vækst hjælper også til at undgå at bryde hårsækken enten over eller under hudens overflade. Det betyder, at du får længerevarende hår-fri resultater og undgå irriterende indgroede hår.

Fjernelse alle hår og efterbehandling

Hvis intet af sukkeret ikke kommer ud, bare sætte sukker, der er i din hånd med den del, der er tilbage, og fjern i samme hurtige, svippede bevægelse.

Fortsætte processen

Hold arbejde i sektioner på det område, som du fjerner hår. En del af pasta kan laves til en kugle igen og igen anvendt et par gange og har brug for derefter at blive smidt væk. Hvis du går glip af nogle hår, kan du anvende det over det samme område huden mere end én gang (i modsætning til voksbehandling), men jeg vil ikke anbefale det mere end et par gange. Så snart det begynder at begynder at føle sig alt for klistret eller ikke at fjerne hår, smide det væk.

Hvor sukker

Denne pasta er fantastisk til sukkerbestrøningen kroppen som på dine ben, arme, bikini zone-næsten overalt. Det er også dejligt at bruge på dit ansigt, men jeg ville være meget forsigtig på dine øjenbryn. Jeg ville ikke forsøge øjenbryn forme med pastaen, indtil du virkelig får denne teknik ned. Ellers kan du stå tilbage med en rigtig dårlig form fra at tage hår, du ikke var til hensigt.

Efterbehandling

Når du er færdig, bare skylle med vand og sæbe. Det er vandopløseligt. Dette er en anden plus løbet voksning, som ikke kan ikke fjernes med kun vand og sæbe, men har brug for en olie-baseret produkt til at fjerne det.

At berolige huden og mindske rødme og irritation anvende en efter voks køling produkt for at mindske enhver rødme eller svie (sammenligne priser på Amazon). Fordi hænder kan bære en masse bakterier, så prøv at undgå at røre ved sukkersød område de første 24 timer for at undgå irritation og potentielle bumser.

load...