Sådan krølle dit hår med velcro ruller

9 november 2018

Velcro ruller er ofte overset styling værktøjer, der skaber bølger og krøller, der er blød og smuk, vare lang tid, og gemme dit hår mod skadelige varme styling. Du skal bruge lidt ekstra tid til at skabe Velcro rullelejer krøller, men resultaterne er det værd.

Velcro rullelejer krøller er fantastisk til en aften i byen eller en særlig lejlighed, når du har brug for din stil til at holde. Afhængig af størrelsen rullerne, du vælger, kan du få retro bølger med store Marilyn Monroe volumen eller små, Loopy slangekrøller. Hvis du har fint, tyndt, eller stædig hår, der bare ikke vil holde en krølle, kan Velcro ruller til at skabe langvarige volumen.

load...

Saml dine leverancer

For at starte, du vil få brug for et par ting:

 1. Velcro ruller: Den størrelse, du har brug for, afhænger af den ønskede effekt. Naturligvis vil små ruller give dig små krøller, og store ruller vil give dig bølger eller stor volumen, afhængigt af dit hår tykkelse og texture.Conair Selvstyre Grip Ruller er en billig mulighed; de kommer i en multipakning med rullerne i assorterede størrelser, så du kan eksperimentere.
 2. Lys bedrift eller varme-indstilling hårspray: Vælg en hårspray, der er lavet til varme styling, sådan asCHI Infra Texture Hairspray.It giver tekstur og vil ikke veje dit hår ned.
 3. Anti-frizz serum: Forbered din håndklædetørt hår med et produkt, der vil holde krus til et minimum. Én prøve: CHI Silk Infusion.
 4. Letvægts mousse: En volumizing formulering sådan asKenra Ekstra Volume Mousse giver et fast greb uden at gøre håret klistret eller stift.

Tilføj eller trække produkter dependingon din hårtype og tekstur, selvfølgelig. Du har måske at lege med et par i første omgang at finde, hvad der virker for dig. Målet er at forhindre krus og give lidt hold uden at få hård eller klistret. Tunge geler og styling produkter kan gøre dine krøller sprød og stiv i stedet for blød og romantisk. Desuden kan for meget klæbrig produkt skabe den perfekte storm for de ruller at sidde fast i dit hår.

load...

Prep dit hår

Start med nyvasket og konditioneret hår. Håndklæde det tørre og anvende en anti-frizz serum eller hår olie og din letvægts volumizing mousse eller spray.

Here'sthe vigtigste del: Lad dit hår lufttørre (eller du kan blæse det tørt), indtil det kun er omkring 90 procent tør-knap fugtig at røre ved, men ikke helt tørt. Det bør ikke se våd; den vådere håret er, når du sætter det ind i velcro ruller, jo længere vil det tage at fuldføre dit look, især hvis du har langt hår. Hvis dine ender bliver for tør, tåge dem let med vand; bare ikke bruge for meget.

Derefter spray dit hår hele med en lys-bedrift fleksibel hårspray. Kam igennem. Nu er du klar til at begynde at rulle.

Afsnit dit hår

Opdel håret i tre store afsnit. Nogle mennesker oplever, at bruge klip til at holde dem på plads er nyttigt. Vælg en sektion og opdele det i et par mere. Det optimale antal afhænger af dit hår tykkelse og længde. De bør være smallere end din rulle og ikke tykkere end diameteren af ​​din rulle. Kam hver sektion grundigt, og sørg for dine ender er helt glatte.

Læs også:

Rul det op

Nu er du klar til at rulle. Sådan gør du:

load...
 1. Placer rullen i nærheden af ​​din hovedbund, i bunden af ​​sektionen.
  • Hvis du vil have dine krøller til at blive rettet bagud, placere valsen bag din sektion.
  • Hvis du vil have dine krøller til at blive rettet fremad, placere valsen foran din sektion.
  • Hvis du vil have dine krøller til at blive rettet under placere valsen under din sektion.
  • Hvis du vil have den krølle at blive rettet op (til flip ud), placere valsen over din sektion.
 2. Brug rullen til at glatte håret, når du skubber det gennem midten af ​​akslen til enderne af dit hår.
 3. Når du kommer til enderne, så sørg for at de er glatte og i kontakt med valsen.
 4. Forsigtigt rulle dit hår på rullen tilbage til din hovedbund.
 5. Velcro ruller sikre sig-ingen stifter eller klip nødvendige.

Gentag for alle dele af hår.

Skynd dig og vente

Giv dit hår tid til at sætte. Hvor længe du skal vente afhænger af tykkelsen af ​​dit hår og hvor våd den var, da du startede. Planlægger mindst en time; jo længere du venter, jo bedre. Af denne grund, rullende dit hår er ideel, når du har et sted at være om natten og kan tilbringe dagen gør andre ting omkring huset, mens dit hår sætter.

Hvis du ikke har den slags tid, kan du fremskynde tørreprocessen med hårtørrer.

 1. Brug kun en lav flyvehastighed.
 2. Vær sikker på, at luften strømmer over dine rullerne i samme retning, at dit hår er rullet for at forhindre flyvsk og krus.
 3. Lad rullerne til at afkøle helt efter brug af en hårtørrer.

Fjern valser og stil

Efter dit hår helt tørt, kan du fjerne rullerne. Her er et par tips:

Leg med dit hår

Nu hvor du har fjernet dine Velcro ruller, er du velkommen til at opdage din stil. Du kan finger-kam og style dit hår, eller brug en børste for endnu blødere bølger. Brug hårspray til at indstille din stil som ønsket.

load...