Sådan forhindrer og reverserer hårtab

10 november 2018

Ønsket om at forebygge og vende hårtab holdes bymost mennesker på et eller andet tidspunkt i deres liv, og det kan være et punkt i stor stress for nogle. Udtynding af håret er normalt forbundet meste med mænd, men millioner af kvinder hver dag er også beskæftiger sig med dette emne.

Vi har alle set de forfærdelige infomercials lovende mirakel piller, der giver lange saftig låse eller garanterer, at hår transplantationer er din bedste mulighed. Hvis både sikkerhed og overkommelige priser er bekymringer, læs videre for at lære, hvad behandlinger faktisk virker til at forebygge og vende hårtab.

load...

Kosten og hårtab forbindelse

En vigtig faktor i at forebygge hårtab starter med din kost. Vores hår er et bi-produkt af vores krop og er for det meste består af protein og lange kæder af aminosyrer og peptidbindinger. For at kunne fodre disse strukturer, er et sundt, godt afrundet kost påkrævet.

Opholder sig væk fra usunde og forarbejdede fødevarer er en stor fundament, men at tilføje ekstra næringsstoffer for at fremme en sund hårvækst vil give dig de bedste resultater. Nedenfor er en liste over hår sunde fødevarer og næringsstoffer.

Stop understreger

Ironisk nok, følelsen af ​​stress fra hårtab er også om det værste for at forhindre det. Lange perioder med stress udløser kroppen til at gå ind i overlevelse mode. Alle kroppens energi og næringsstoffer er vant til at opretholde essentielle krop og organfunktioner, der efterlader håret ubeskyttet og unfed.

Læs også:

I nogle ekstreme tilfælde, vil kunder med at udvikle pletter af alopeci, som får håret til at falde ud i store pletter. Den gode nyhed er, ser det ud til, at efter kroppen helbreder af stress, stress-relaterede hårtab tendens til at vende sig selv efter et par måneder, selv om dette ikke altid er tilfældet.

load...

Begrænse overdreven styling og kemiske eller varmebehandlinger

Overdreven blegning, kemisk glatning, og permanenter kan føre til beskadiget hår og brud. Konstant brug af flade-strygejern, krøllejern og stramt trække dit hår tilbage, kan føre til den samme skæbne.

Det er meget vigtigt at uddanne dine kunder om at beskytte deres hår, hvis de gør nogen af ​​disse ting. Hvis håret er begyndt at blive skør af kemiske behandlinger eller overdreven styling, foreslå et protein behandling eller produkt til din klient.

Ved hjælp af kliniske Hair Growth Behandlinger

Der er mange produkter på markedet, som kan hjælpe med hårvækst og tab. Disse produkter er alvorlige ting, og bør altid anvendes som anvist. Hvis du gør, nogle af dem virkelig arbejde.

load...
load...