Sådan fjernes kvindelige hakhår

15 november 2018

Kvindelige hage hår er et stort problem for mange. Men vi har brug for forskellige hårfjerning metoder, afhængigt af tykkelsen af ​​vores hår, hudtype, og budget. Her hjælper vi dig med at beslutte, hvilken en der er bedst for dig.

Barbering

Kun hvis du går gennem laser eller elektrolyse behandlinger

Sikker på det er nemt og hurtigt. Men jeg anbefale aldrig barbering kvinders hår i ansigtet, medmindre du i øjeblikket undergår elektrolyse eller laser hårfjerning, fordi det er din eneste mulighed for at fjerne hairin mellem behandlingerne.

load...

Shavingsimply skærer hairat hudens leveland skaber stumpe ender, så det ser tykkere. Hvis du skal barbere, ikke springe normale trin. Brug barbering olie, creme eller gel, og aftershave at få en dejlig tæt barbering og undgå indgroede hår.

Hårfjerningsmidler (Hair Removal Cremer)

Hvis du tror at trække håret ud vil gøre ondt som gale, så en hårfjerning creme er et skridt over barbering i form af, hvor lang tid det varer. Det nedbryder hår, så det kan tørres af. Men kemikalierne er meget stærke, så det er ikke for følsom-tilbøjelige og fungerer muligvis ikke godt på at fjerne alle de tykke, grove hair.Try noget lavet specielt til ansigtet ligesom Avon s Facial Hair Removal Cream.

load...

Tweezing

Ud af det blå, kan du se denne lange, mørke hage hår stirrer tilbage på dig. Pincet er en liv-pauseskærm i disse situationer, fordi det tager sekunder at fjerne, selv forholdsvis kort hår. Men det er ikke så stor, hvis du har en masse arbejde at gøre oprydning store områder.

Epilatorer

Ligesom tweezing, du har brug for lidt af hårvækst men epilators gøre arbejdet for dig. Med alt dette trækker, kan vi ikke lyve og sige, at det er ligesom en afslappende besøg til Spa. Ser på den lyse side, det er så meget hurtigere end at fjerne hvert hår selv, og kan også vare i flere uger ad gangen.

For budget-bevidste, kan du prøve Face Epil af Epilady der er batteridrevet og kan nemt blive kastet i din pung. Coil hårfjernere som REM Springare også billigt, men ofte har problemer med at fjerne hår på kurverne i ansigtet ligesom hagen. Hvis du har planer om usingan epilatoron andre områder, at Emjoi Emaginecantake pleje ofboth ansigtet og bodyusing 72 tweezerson to hoveder, får du hårløs hurtigt og samtidig minimere smerte.

Læs også:

Threading

load...

Du ville være virkelig dygtig til at gøre dette på egen hånd ved hjælp af en snor til at trække sig ud din hage hår, der er. Hvis du kan mærke hår, kan dem, der har erfaring med denne gamle håndværk fjerne det hurtigere end du kan tænke over, hvor du ellers ønsker at være fuzz-fri.

Otherpros er, at det er ekstremt hygiejnisk og bruger ikke nogen kemikalier, da det eneste, røre din hud er streng. Den eneste udfordring, du måtte have, afhængigt af hvor du bor er findinga gevindskæring salon.

Voks

Hår skal være omkring ¼” længe før det kan vokses. Med mørke eller tyk hage hår, kan det kræve en masse tålmodighed og eventuelt forlegenhed tolet det getthis længde. På den positive side, kan det få fat i en masse hår på én gang, selv fine dem, og youwon't nødt til voks for omkring en monthbecause den er fjernet fra roden.

Sukkerbestrøningen

Ligesom voksning, det fjerner også en masse hår fra roden hurtigt. Men med den traditionelle teknik ved hjælp pasta (ikke gelen), hår kun skal være en mindre mærkbar 1/16”. Lavet med kun naturlige ingredienser (få opskrift og instruktioner), betyder det ikke holde sig til huden så meget som voksning gør det mindre smertefuldt og skaber mindre rødme.

/ IPL Hair Removal Laser

FDA godkendt til permanent hår reduktion, det bruger pulserende lys til at deaktivere hårsækken. Generelt de bedste kandidater er dem med hudfarver på lysere side og mørkt hår, fordi lyset er rettet mod den pigment (farve i håret).

Hvis du vil vide mere om hjemmet enheder-herunder dem, der kan bruges onwomen ansigtsudtryk hår, og en, der er lavet til at behandle næsten alle farver hår se: Hjem Laser / IPL systemer.

Elektrolyse

Den bedste track record, og den eneste metode, der er godkendt af FDA til permanent hårfjerning ved hjælp af en elektrisk strøm. I modsætning til laser hårfjerning, behøver du ikke en bestemt hår eller hudfarve. Men du behøver flere behandlinger for at få de bedste resultater.

load...