Sådan fjerner du tilbage hår selv - pleje værktøjer og tips

9 november 2018

Fjernelse tilbage hår ved barbering er en forholdsvis hurtig løsning til nixing alle typer af hår-fra fersken fuzz til alle ud behåret. Itdoesn't kræver en salon eller spa udnævnelse, og hvis det gøres rigtigt, er smertefri. Med alle typer af barbermaskiner og groomers på markedet har du dine muligheder for at få mere jævn selv på egen hånd.

ManGroomer ultimative pro tilbage shaver

Vi får det, der anmoder om hjælp til at fjerne uønsket tilbage hår kan ikke være et spørgsmål, du reallywant at bede til nogen. Selv hvis du har en, du føler ekstremt komfort med, kan du ikke ønsker at særlige nogen til at kende alle dine grooming hemmeligheder.

load...

Indtast ManGroomer Ultimate Pro Tilbage Shaver. Det er et genopladeligt gør-det-selv tilbage barbering enhed, der har et håndtag, der låser på plads, og en power burst-knappen for at barbere gennem ekstra tykt hår. Det har to udskiftelige vedhæftede skærene. En bred klinge til større områder og en folie kropstrimmer at holde det vedligeholdes.

Mere på mænds krop barbering:

Razorba

Foretrækker en tæt barbering? Razorba Tilbage Shavers også give mulighed for gør-det-selv grooming.A manuel barbermaskine er simpelthen knyttet til deres mandige navngivne groomers-War Hammer, Silencer og Classic. Deres SUM3X Power, som er en elektrisk barbermaskine med krigen Hammer indbygget, så du har to muligheder for barbering, der kan startes op vådt eller tørt.

load...

Du bliver bare nødt til at tjekke kompatibiliteten som hver model er lidt anderledes end på hvilket varemærke-barbermaskiner kan bruges. De bærer også deres egen dobbelt klinge ekstra widerazor, GOAT der kan workedin nogen af ​​deres shavers.What om at anvende barberskum eller gel til dig selv? De har at dækket med Razorba Stud Stamper (sammenligne priser), en pensel, der kan bruges med nogen af ​​deres ryg barbermaskiner.

Mere om mænds grooming:

BaKblades store mund gør-det-selv tilbage hår shaver

Dette fungerer ved hjælp af en fuldt udtræk, let enhed witha patent- godkendt fire tommer bred sikkerhed klinge med krav om at reducere risikoen for at få cut.No barbercreme eller gel er nødvendig her. Fortrinsvis ved hjælp af et spejl, så du kan se klart, er det tilbage shaver afholdt med tænderne vender huden, mens du trækker den hen over håret.

Læs også:

Mere om hårfjerning:

load...

Find en hjælper

Den nemmeste ting at gøre, er at bede en anden om en lille hjælp. Selv om det kan være pinligt, det er den mest økonomiske rute. (Nå, kan de forvente en middag efter dette projekt.) Hvis nogen er så venlig at gøre din plejemidler, sætte dem op for succes med disse tips til en glat og tæt barbering, herunder hvordan man kan forebygge post-barbering bump og barberkniv udslæt. Sådan Shave Tilbage Hår du kan ikke ønsker at starte ud med en manuel barbermaskine, hvis du ikke helt stoler på deres færdigheder. Prøv en elektrisk barbermaskine lavet til mænds grooming ligesom Philips Norelco Bodygroom (læs anmeldelse). Det kan bruges våd eller tør, kommer med vedhæftede filer clipper og har en allergivenlig skærfolie der er skånsom mod huden, når barbering hår helt slukket. Mere "

Tilbage voksning

Voks, i modsætning til barbering, løfter håret fra hårsækken. Det tager mere tid og kan være ubehageligt i smerte afdelingen, men det er ofte værd at få ugers glat hårløs hud. Barbering skal gøres hvert par dage for at holde den tilbage hårløs. Hvis ryggen er voksbehandlet ofte over tid kan det beskadige hårsækken, så håret holder op med at vokse eller kommer tilbage finere.

Du kan helt sikkert ikke voks din egen tilbage. Teknisk en anden kunne gøre arbejdet, men jeg ville helt klart anbefale at gå til en professionel, som vil få dig hårløse forholdsvis hurtigt, og du vil haveless chance for bivirkninger med en dygtig tech. Her er hvad du behøver at vide om tilbage voksning.

Fortæl mig mere:

load...