Sådan fjerner du pubic hår til mænd - tips og teknikker

10 november 2018

Spørgsmålet bliver ofte spurgt, hvordan man fjerner pubeshår for mænd? Det er et godt spørgsmål, fordi at fjerne hår i det genitale område kræver et andet sæt regler, og du kommet til det rette sted.

Den gode nyhed er, at der er mange differentmethods at gå om at få hårløse eller oplært under bæltestedet. Nogle blot gøre nogle rydde, mens andre får du med jævn selvom midlertidigt. Og så er der muligheder, der overvejes permanente. Vi guider dig gennem de forskellige måder at slippe af hår, giver dig sikkerhed råd til at fjerne hår fra din private dele og hjælpe dig styre fri af irriterende og grimme bivirkninger som irritation, barbermaskine bump, og indgroede hår.

load...

Sådan fjerner pubeshår

Gutter, du er ikke bare fast med barbering. Der er andre måder at slippe af dit hår. Somethat kan forlade dig hårløs i ugevis på en tids- selv permanent. Lær detaljerne for hver hårfjerning metode, herunder sine fordele og ulemper, hvilke du kan være i stand til at gøre derhjemme, smerten faktor og mere.

Se også:

Intim barbering guide

Jeg er sikker på du ved hvordan man bruger en barbermaskine. Du har sikkert barbere dit ansigt hver morgen. Men det er langt mere delikat zone og huden er en smule anderledes i forhold til dit ansigt.

load...

I vores vejledning specielt til mænd, lære at mestre at få en tæt, sikker barbering og samtidig minimere fælles, irriterende bivirkninger som indgroede hår, bump, kløe og barberkniv brænde.

Fortæl mig mere:

Pubic hårfjerning for mænd på kønsdelene?

Med pubic hårfjerning på mæ der er huden nær kønsdelene, og så er der den hår, der er på kønsdelene. Disse zoner skal håndteres på to forskellige måder, om du barberer det selv eller gå til en professionel voks. (Ja mange mænd får brasilianere.)

Læs også:

Lær sikkerhed og forholdsregler til barbering kønsorganer og voksning private dele.

Brasiliansk voks

Mænd vil saloner og kurbade og få bikini voks, herunder brasilianere, fordi de elsker at voksbehandling holder området hårfri i op til seks uger. Før du afhente telefonen og lave en aftale, læse hvad forventer, og en anden ofte stillede spørgsmål, hvad hvis jeg tændt under en brasiliansk?

load...

Trimning

Mange mænd og kvinder, skal du blot trimme deres hår ned, så det ser mere velplejet stedet for at fjerne det for at skåne sig selv de bivirkninger, der ofte kommer med at fjerne hår- ligesom kløe, rødme, irritation og indgroede hår. Youhave nogle muligheder for, hvordan man kan gå om trimning (læs listen), herunder produkter lavet specielt til grooming mænds hår ned nedenfor (se liste).

Pubic Laser Hair Removal en skal læse, før det bliver zapped

Laser hårfjerning bruger pulserende lys til at deaktivere hårsækken og kræver flere sessioner. Det er FDA godkendt til permanent hår reduktion og er generelt for dem, der har lysere hud og mørkere hår. Mens hjemmeenheder, herunder dem udnytte intenst pulserende lys (se systemer) ikke er lavet til at blive brugt på kønsdelene, kan de bruges på hår uden en regelmæssig undertøj linje.

Genital elek- permanent hårfjerning på private områder?

Elektrolyse kræver også flere sessioner. Men hud eller hår farve er ikke en faktor for resultater eller sikkerhed som med laser hårfjerning.

Du bør være forpligtet til at være hårfri hvis du gå denne vej. Selvom du ikke er 100% garanteret at vare evigt, det er det bedste valg, hvis du ikke nogensinde ønsker at se din kønsbehåring igen. Elektrolyse er den eneste metode FDA godkendt til permanent hårfjerning.

load...