Sådan farveklemmer du i humant hårforlængelser

13 november 2018

Hvis dine clip-i håret extensions er ikke helt den rigtige farve til dig, bare farve dem en anden nuance! Det er en nem at-home proces, så længe du gør yourextensions mørkere eller ændre tonen (f.eks, hvilket gør dem mere røde eller køligere).

En lille advarsel, selvom: Hvis du ønsker at lysne eller fremhæve dine menneske-hår extensions, overveje at mobilisere hjælp fra en professionel hår stylist. Du kan prøve det, men det er en mere kompliceret, mere involveret proces, der kan skade dit dyre investering, hvis det gøres forkert.

load...

Før du begynder, skal du kontrollere, at dit hår extensions er sande menneskehår. Kunstig hår kan ikke farves med succes.

Vælg en farve og samle dine leverancer

Vælg en farve fra en professionalhair farve og udvikler linje. En æske farve fra et apotek giver dig ikke mulighed for at vælge udvikleren, at du vil bruge på dit hår extensions. En 10-volumen udvikler eller en demi-permanent farve er bedst. Du kan bruge 20-volumen udvikler om nødvendigt, men 30- og 40-volumen kan skade dit hår extensions, hvis du ikke passer på.

Matrix SoColor Permanent Cream Hårfarve og Matrix Solite 10-Volume Developer er gode valg; farven kommer i en række forskellige nuancer, der er levende og langvarig.

load...

Når du har købt din farve og udvikler, samle et par flere forsyninger:

Organiser din arbejdsplads og bland farve

Hvis det er muligt, at oprette din forsyninger på en stor counter eller bord plads med masser af plads til at arbejde komfortabelt. Rummet skal være varm og godt oplyst. Spread ark af sølvpapir tværs dit arbejdsområde for at beskytte arbejdsområdet fra farven.

Efter fabrikantens anvisninger, forberede din farve. De fleste farver blandes med lige dele farve og udvikler. Du skal bruge ca. 3-5 ounces forberedt farve til dine udvidelser. Mere farve kan være nødvendigt for længere udvidelser.

Du behøver ikke at vaske dine udvidelser forud for farvning, men du har brug for at rede dem igennem for at fjerne sammenfiltring. Derefter lægge dem på tværs af sølvpapir. Må ikke farve dit hår extensions, mens de er våde eller fugtige.

Læs også:

Påfør farven

load...

Ved hjælp af behandskede hænder og en farve pensel, helt mætte hver sektion af dit hår extensions med farven løsning. Vær sikker på, at den farve helt frakker begge sider af dine udvidelser fra deres toppe til den meget ender. Det er langt bedre at bruge for meget farve i stedet for ikke nok.

Startat toppen af ​​forlængelsen (hvor klippene er placeret) nedad til enderne, efter den naturlige fald i håret. Anvendelse af farve på hovedet kan skade dine udvidelser og vil sandsynligvis efterlade dine udvidelser kruset eller pjusket.

Proces farven

Når du har anvendt farve til hvert afsnit af dine udvidelser, løst dække dem med plastfolie for at forhindre farven i at tørre ud. Lader farven bearbejde ved stuetemperatur i overensstemmelse med producentens anvisninger-typisk, hvor som helst fra 20 til 40 minutter.

Tjek en lille del af hår extensions hver fem til 10 minutter i løbet af behandlingstiden ved forsigtigt at gnide farven fra forlængelsen med et stykke køkkenrulle. Vær sikker på at genanvende farven med din farve pensel efter kontrol, og husk, at hårfarve når det er vådt synes mørkere end det gør, når tørre.

Når behandlingen er afsluttet, og farven på dine extensions er tilfredsstillende, er det tid til at skylle. Fold din sølvpapir i halve for nem transport til en vask.

Skylle

Skyl farven fra dine udvidelser ved hjælp koldt vand ved lavt tryk, ved hjælp af fingrene til forsigtigt at finde ud af det. Det er meget vigtigt, at du tillader vandet at strømme i den retning, at håret naturligt falder, fra den klippede del af forlængelsen til enderne.

En grundig skylning bør tage mindst 15-20 minutter. Sørg for at fjerne alle de farver; når i tvivl, holde rinsing.Follow op af indsæbning dine udvidelser med en mild, sulfat-fri, fugtgivende eller farve-safe shampoo.

Kam og lad det tørre

Når du er sikker på, at dine udvidelser skylles helt, lægge et håndklæde ned på din arbejdsplads. Påfør en leave-in balsam til hvert afsnit af dine udvidelser og kam dem forsigtigt med din brede-tandede kam.

Lad udvidelser til lufttørre grundigt, før du bruger eller styling dem, især hvis du useany slags varme værktøjer.

load...