Sådan bruger du sukkergel til fjernelse af håret - gør det

14 november 2018

Før vi viser dig, hvordan du bruger sugaring gel til hårfjerning, skal du gøre produktet. Vores enkle sukkerbestrøningen opskrift (få retninger) er let at lave med ingredienser, du sikkert allerede har derhjemme. En ekstra bonus er, at det hele er natural.After du har foretaget opskriften, vente, indtil det er kølet ned til stuetemperatur, før du forsøger hårfjerning. Vi ønsker ikke nogen at få brændt!

Elementer Needed For Billige hårfjerning

Tal om billige hårfjerning. Når du har din sugaring gel fremstillet i ca 2 € eller deromkring, er der kun et par andre elementer er nødvendige, og du er alle indstillet.

Mikroovn Sugaring Gel

load...

Check sukkerbestrøningen gel efter at være microwaved efter 30 sekunder. Det skal være den konsistens, så den kan omrøres noget nemt, men ikke våde. Fortsæt med at tjekke ind sekund intervaller 15, indtil den bliver helt rigtig. Det tog mig et minut min microwave.You'll derefter kontrollere temperaturen ved at anvende en lille smule til armen. Hvis det er for varmt eller våde, bare lad det køle lidt ned, før du bruger.

Forbered Skin til Sugaring hårfjerning metode

Udrensning huden er et meget vigtigt prepping skridt for sukkerbestrøningen hårfjerning metode. Dette er ikke blot bidrage til at bremse nogle af de potentielle bivirkning af at få bumser, produktet klæber bedre til en ren overflade, og vil give dig bedre hår-befri resultater. Med et stykke vat eller rund anvende et produkt som GiGi Pre-Hon (sammenligne priser på Amazon), den indeholder også anti-mikrobielle og anti-inflammatoriske ingredienser til at beskytte huden mod irritation og break-outs fra hår removal.If du don' t har en særlig sæbe til brug før hårfjerning, tage et bad eller brusebad og vask huden grundigt, men holde ud på at anvende eventuelle sera, fugtighedscreme eller lotions.Then anvende en lys afstøvning af talkum, baby pulver eller majsstivelse og gnid blidt ind hud. Husk, mere er ikke bedre. Anvendelse for meget pulver vil forstyrre fjerne hår. Pulver fungerer som en buffer hjælper gelen at gribe hår bedre og holde mindre til huden.

load...

Påfør Sugaring Gel

Du skal bruge mindst 1/4" af hår vækst for det, der skal fjernes. Påfør sukkerbestrøningen gel i samme retning af hårvækst med anapplicator på omkring en 45 graders vinkel på en del af hår er mindre end i striben, du' re at bruge. Du ønsker produktet til pels håret, men du behøver ikke et ton. Hvis du anvender for meget, har du et problem at fjerne hår eller bryde det over eller under de surface.Large applikatorer er store for kroppen og mindre arbejde bedre for mere præcision i ansigtet. De fleste af de træ applikatorer har afrundede kanter, men firkantet kant applikatorer hjælpe med at gøre at få bikinilinjen straighter.Sugaring gel er også blevet kaldt sukker waxbecause det er anvendt ligner waxing- men det er ikke en korrekt term. Sugaring pasta, på den anden side, bruger en anden teknik, der tager hår så kort som 1/16 af en tomme, og kræver ikke strimler eller applikatorer.

Læs også:

Påfør Strip Over Sugar Gel

load...

Nu skal du tage dit bånd og anvende det over sukkeret gel i samme retning af hårvækst, forlader nogle epilering strippe over på den ende, er ikke knyttet til nogen hair.Rub din hånd fladt over strimlen et par gange i hårenes vækst, således at gelen er solidt fastgjort til den hair.To spare penge på strimler, kan du bruge genbrug denim strips fra Shobha saloner (sammenligne priser) ved vask og tørring dem.

Fjern Strip

Nu holder huden stram med den frie hånd (jeg kunne ikke fordi jeg var Sugaring min arm) fjerne strimmel hurtigt med et træk i den modsatte retning af hårvækst, hele vejen til den anden side. Træk ikke strimmel lige op eller fjerne det slowly.Keep arbejde i sektioner, indtil du fjerner alle hår. Du kan anvende den sukkerbestrøningen gel i samme afsnit (i modsætning til voksbehandling), men jeg ville kun gøre det et par gange. Personer med følsom hud virkelig har brug for at være careful.You kan være nødvendigt at opvarme sugaring gel op igen i mikrobølgeovnen, da det begynder at køle ned. Du ved, når gelen bliver tyk, og det er ikke at fjerne så let fra huden. Du vil sandsynligvis kun brug for 15 til 30 sekunder til at re-heat.Any savnet hår kan fjernes med rene pincet.

Efterbehandling

Når færdig, vil eventuelt overskydende gel eller klæbrighed komme ud huden med sæbe og vand fra denne hjemmelavet hår remover. At berolige huden og mindske rødme og irritation anvende GiGi Efter Wax Cooling Gel. Fordi hænder kan bære en masse bakterier, så prøv at undgå at røre sukkersød område de første 24 timer til at mindske mængden af ​​irritation og potentielle bumser.

Gå til næste side for fejlfinding.

Sugaring gel- fejlfinding

Har du flere spørgsmål? Tjek vores Sugaring hårfjerning Opskrift FAQ for brug af pasta og gel.

load...