Pubic hårfjerning på bikini linje og kønsorganer

15 november 2018

Du har muligheder for pubic hårfjerning på dette følsomme område. Nogle er midlertidig og let at gøre, mens andre metoder tager lidt mere arbejde, omkostninger og tid, men holder længere. Vi går over hver mulighed for at hjælpe dig med at vælge det bedste hår-befri metode til din præferencer, hud og hår type.

Bikini voksning

En meget populær metode til at befri hår i op til seks uger ved hjælp af en harpiks-voks det kan findes på saloner og kurbade overalt. Der er mange bikini voksning stilarter at vælge fra-en oprydning for at få det hele fjernet og alt ind imellem.

Voks din egen bikinilinje (håret uden en regulær trusse linje) kan gøres derhjemme. Hvis du vil have noget mere end det (ligesom en brasiliansk) en professionel aftale skal made.Learn Mere:

load...

Sukkerbestrøningen

Der er to typer af sukkerbestrøningen: pasta og en gel. Begge typer er lavet med naturlige ingredienser som citronsaft, sukker og vand, der forlader dig hårfri i op til seks uger. Mange mennesker foretrækker sukkerbestrøningen løbet voksning, fordi det er mindre smertefuldt og skånsom mod huden. Alle store plusser til bikini zone! Det samme princip gælder her som voksning. Du kan rydde op i din bikinilinje, men mere ekstreme stilarter har brug for en aftale med de professionelle. Lav dit eget produkt for omkring et par af dollars (få opskrift), og bruge det som en pasta (læs vejledningen) eller varme det op i mikrobølgeovn og bruge det som en gel (læs vejledning).Learn Mere:

load...

Barbering

Ved hjælp af en barbermaskine er absolut den nemmeste og hurtigste måde at befri hår, selvom resultaterne er kortvarig. Vores intime barbering vejledninger for både kvinder og mænd hjælpe dig med at få en tæt, sikker barbering og samtidig undgå almindelige problemer som rifter og indgroet hairs.Learn Mere:

Laser / IPL

Læs også:

Brug pulserende lys til at deaktivere hårsækken, det er FDA godkendt til permanent hår reduktion, men ikke permanent hårfjerning. Generelt er det velegnet til dem med hudfarver på lysere side og mørkt hår, fordi laseren er rettet pigmentet (farve i håret).

Althoughthere er hjemme enheder (se liste) likethey're ikke godkendt til brug på kønsdelene, kun på bikinilinjen. Der er behov for professionel laser hårfjerning behandlinger til fjernelse på kønsdelene.

load...

Hvis du ikke har mørkt hår eller lys til medium hudfarve, ME Glat og er lavet til at behandle alle farver hår på alle hudfarver sikkert.

Lær mere:

Elektrolyse

Denne metode bruger en elektrisk strøm, har den bedste track record og er den eneste metode, der er godkendt af FDA til permanent hårfjerning. I modsætning til laser hårfjerning, behøver du ikke en bestemt hår eller hudfarve at opnå resultater.Guide Guide Mere:

Epilatorer 101

Disse enheder tegne håret fra roden til you.while mange mennesker klager over det ubehag, når først bruger dem, det er en af ​​de måder at få ugers hårfri skineasily derhjemme.

Mange modeller og pris punkter er til rådighed. Mens den klassiske Epilady med spolerne er stadig på markedet, har de kommet langt med forskellige featureslike hastighed niveauer, vinkel guider andchangeable hoveder.

Hårfjerningsmidler (hårfjerning cremer)

En stærk alkalisk produkt nedbryder hår, så den let kan tørres af. Jeg er ikke en stor fan af hårfjerningsmidler. Selv om de har omtrent samme hårløse tid som barbering, de ikke normalt skaber så skarpe på et tip ligesom når du bruger en barbermaskine.

Resultaterne vil kun vare dig for et par dage på det mest. Bare vær forsigtig, fordi hårfjerning cremer indeholder skrappe kemikalier og kan efterlade en kemisk forbrænding, især den fine bikini zone. De bør ikke anvendes på kønsdelene, kun håret uden for trusse line.Try et produkt lavet specielt til bikini -området, ligesom Ready Betty (læs anmeldelse).Learn Mere:

load...