Pubic hair voks topprodukter til kønsområdet

11 november 2018

Kønsbehåring voks behøver at være stærk nok til at fjerne tykke, grove hår, men blide nok på huden i denne delikate zone. Her har vi nogle af de øverste produkter at overveje for at tackle en DIY bikini voks eller tilføje til din æstetiker værelse, hvis du er en pro.

Parissa s voks strimler til ansigt & bikini

Der bløde pre-made strips er fantastisk til begyndere. I stedet for at fundere med opvarmning voks og anvende den med en pind, produktet er allerede på forhånd lavet på en strimmel. De er omtrent lige så let, som det får da du ikke kan anvende det for tyk, og en hvilken som helst klæbrighed skyller ud let, så der er lidt oprydning.

load...

16 strimler (8 dobbeltsidet) kan hver anvendes mere end en gang ved en sitting- nok til at gøre en bikini voks. Du kan ikke få mere af en god handel med sættet herunder hud beroligende azulen olie, især hvis du er nybegynder og ikke ønsker at investere en masse.

Generelt bør hår være omkring ¼” , men ikke længere end ½” til voksning. Men det er endnu vigtigere at sikre, at det er kort nok, når du bruger pre-made strimler, da det er sværere at opløfte langt hår. Og fordi voks er stuetemperatur, gnide strimlerne mellem håndfladerne, indtil de er varme lige før at sætte på hår.

Satin glat calandula guld hård voks

En hård voks godt for professionelle. Som for sent, har dette været vores gå til for brasilianske voks, fordi "det er rig og vidunderlig". Da calendula og tea tree er blevet brugt i århundreder som en anti-inflammatorisk, virkelig det hjælper til at berolige huden. Hun er endnu ikke har et problem med følsom hud og grove eller krøllet hår har ikke været nogen match for denne gyldne dreng. Den bedste del, det er en hård voks (lær mere), så der er ingen strips til at bruge.

load...

Hård voks skal også være opvarmet til den rette konsistens. Det bør holde på applikatoren uden at løbe væk. For vejledning se video: Sådan bruges Hard Wax.

Du bliver nødt til at gøre noget af en investering med dåsen, varmelegeme, og tilbehør. Men det er værd at prisen og mere omkostningseffektivt i det lange løb, end små kits, hvis du har planer om at fortsætte med at bruge det.

GiGi brasiliansk voks mikrobølge formel kit

Dette er et professionelt produkt lavet til at fjerne bikini hår, men i stedet for at købe en stor voks kan og varmer, det er microwavable. Sættet leveres også med tilbehør og applikatorer. Du får alt hvad du behøver uden en væsentlig investering. Og hvis du kan lide den voks og løbe ud, kan du købe det separat.

Læs også:

Husk at følge alle producentens anvisninger på prepping huden og bruge systemet. Vær sikker på at anvende voks så tyk nok til at sikre, at der er tilstrækkelig dækning og sørg for at det fuldt ud sætter. Hvis du trækker det ud for tidligt, vil du ikke få håret. Trække det ud for sent, vil kun knække det. Du vil få hænge af det, fordi øvelse gør mester!

load...

Vær altid opmærksom på temperaturen. Microwavable voks har en tendens til at opvarme ujævnt og vil afkøles. Så sørg for at re-varme som nødvendigt for at sikre det er den rigtige konsistens.

Shoba sukkerbestrøningen kit

Vi indrømmer, dette ikke er en voks, men sugaring gel og det virker på samme måde at fjerne hår fra roden med nogle store plusser. Hvis du går glip af nogle hår, gelen kan genbruges anvendes uden megen bekymring for meget irritation og kan rengøres med vand. Det er helt naturligt, mindre irriterende end voks, uden parabener, farvestoffer, duftstoffer, benzin, harpikser og vokser. Du kan bogstavelig talt spise ingredienserne, selv om jeg er sikker på du hellere gemme den til at få glat.

Du får alt hvad du behøver at de-fuzz, herunder yndig denim strimler, som stærk vægt hjælper mindske smerten. Og da de er vaskbare det sparer penge over at købe engangs strimler efterlader mindre for deponeringsanlæg.

Dette er også microwavable, men kommer i en anselig kan så ikke køle ned så hurtigt som nogle produkter i mini kits gør. Men du stadig nødt til at være forsigtige holde det på den rigtige konsistens, så det fjerner hår.

Starpil voks

Denne europæiske voks, der kommer i blokke fra Spanien vandt os med sin overlegne kvalitet, der gør processen så behageligt som muligt, samtidig med at tage hår så kort som 1 mm lang. Det gik ikke i stykker eller knække for hende og Natural (vist til venstre) hun forsøgte har en virkelig ren duft. Selvom det kommer i andre store dufte ligesom rosenblad og chokolade.

At være en professionel voks det er solgt i en stor mængde, og du skal også have en varmere og købe separate dåser til at sætte blokkene i. Desværre er det ikke sælges i butikkerne, men kun tilgængelige online.

load...