Pompadour 2019 hårstyling tips til den moderne kvinde

14 november 2018

Den genopblussen af ​​Pompadour har vakt et ramaskrig i berømthed og hår nyheder. Er vi klar til denne tendens til at genopstå fra 1940'erne?

Celebrity frisør Raphael Reboh af Femme Coiffure Hair Spa i Miami Beach, som er ansvarlig for at tæmme de Lokker af Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Claudia Schiffer og Chrissy Teigen, tilbyder ekspertrådgivning på denne dristige tendens. "The Pompadour er den perfekte klassiske look til kvinder, der ønsker at trække deres hår væk fra deres facebut stadig ønsker at være edgy og sjovt," Raphael siger, "men det er ikke en let stil at trække ud for sarte sjæle. "

load...

Mange kvinder kan opnå dette moderne stil i en forsimplet måde. For eksempel, hvis du har en kant (tror Miley Cyrus og PINK), gå en struktureret form ved hjælp af hår kit og skimmel til at forme Pompadour. Hvis du har en mere understatedelegance til din personlighed, kanal Janelle Monae holdning - hendes klassiske Pompadour er blødt stylet til at arbejde med sin naturlige tekstur og kan pyntes med et par ærbar hårpynt.

Her Raphael deler kendis styling tips til at få det perfekte moderne Pompadour.

Trin et: få den rigtige frisure

"Det haircut er nøglen," Raphael understreger. "Klip håret på en måde, der former din særlige ansigtsform." Teksturering teknikker vil bidrage til at nå den rigtige højde og form i dit Pompadour frisure, men du vil stadig have en form, der virker, når du ikke rockende at pumpe 'gøre, fordi, lad os se det i øjnene, det er ikke en stil, som du ll sandsynligvis flagre når dagligvarer. Arbejde med din frisør, dit hår tekstur, og længden af ​​hår, der er bedst til din livsstil.

load...

Trin to: skabe fundamentet

Start med at prepping dit våde hår med mousse eller volumizing spray og tørre dit hår med en rund børste eller vippe dit hoved på hovedet for at få maksimal lydstyrke. For at få det grundlæggende fundament af Pompadour, skal du trække dit hår tilbage på siderne, mens den øverste / foran dit hår som det er. Hvis dit hår er langt, skabe et twist i ryggen og hold med 2 stifter (en på toppen og en på bunden), så drille toppen og kam ind i twist.

Læs også:

Hvis dit hår er kort, så brug en pomade eller voks produkt til at lede hår på siderne tilbage eller ned; lige så længe som det er tæt på hovedbunden og efterlader toppen / foran dit hår til stil ind i Pompadour form.

Trin tre: stil den Pompadour

Formen og tekstur af din Pompadour stil er virkelig op til dig. Himlen er grænsen, så at sige. Det centrale er at opnå den rigtige højde og et solidt fundament. Tager lille snit gennem den øverste del af din Pompadour, Raphael foreslår at bruge en lille rund børste til at holde den stil sammen. Varm hvert afsnit med en tørretumbler, og give hver sektion for at køle af til forblive på plads.

load...

Du kan også bruge et krøllejern eller fladjern til at oprette din form, hvis den runde børste er ikke din styling værktøj af valg. Oprettelse mere krøl i din Pompadour vil give dig en blødere look, mens mere lige styling vil give din lidt mere kant i din pumpe.

Vær ikke bange for at drille håret ved basis (prøv at bruge en root-løft pulver som denne) og bruge en kam til at blødgøre udseendet efter drilleri.

Trin fem: efterbehandling stilen

Raphael delt, at den vigtigste del af at skabe et Pompadour look er det produkt, du bruger. "Du er nødt til at tørre håret godt og bruge en mat pasta uden skinne, der vil holde det på plads," siger han. Denne stil bliver nødt struktur til at holde det hele sammen og god solid hårspray for at afslutte den stil og holde det fra floppe over halvdelen vej gennem natten. Hvis vejret kræver høj luftfugtighed, jeg varmt anbefale en finish spray, der blokerer luftfugtighed, som denne.

Det er en god ide at øve denne stil en gang eller to før at bære det. Når du har din Pompadour perfektioneret, parre den med lidt bling og en smokey øje for et dramatisk look, eller holde den blød med en klassisk sæt perleøreringe og pinup-værdig makeup. Mulighederne er virkelig ganske uendelige. Det er den perfekte stil for en aften i byen eller en ferie indsamling, men være parat til at skille sig ud og blive bemærket med din Pompadour.

load...