Pixie hår 2019: stilarter vi elsker lige nu

15 november 2018

Den nisse bliver mere og mere populær som flere kvinder får deres hår skæres i denne drenget-endnu-stadig-feminin stil. Faktisk er den nisse er så populært, det vises på denne liste over de hotteste kort frisure Trends.

Og det er ikke underligt nissen er så populært. Det er kantet, men alligevel feminint. Det kan være nuttet, sexet, sofistikeret eller funky.

I dette galleri, jeg deler mine foretrukne nisser i øjeblikket. Du kan finde ud af hemmelighederne til hvert snit og hvordan at style dem, plus lære, hvad ansigt former og hår teksturer kan slippe af sted med en nisse.

load...

Mens mange nisser er traditionelt kort over det hele, den moderne nisse tendens til at være urolig og tekstureret med længere pandehår, der giver dig et væld af styling muligheder. Du vil se eksempler på den urolig, teksturerede nisse i hele dette galleri.

Vil nisse passer dig?

Der er twothings at huske på med nisse: ansigtsform og hår tekstur. Her er et par tommelfingerregler, når det kommer til nisse, selvom huske Jeg er overbevist om skønhed regler er beregnet til at blive brudt:

Hvordan til at style nissen

Afhængigt af dit hår tekstur, kan en nisse være super lav vedligeholdelse eller kræve en smule indsats om morgenen. Nogle kvinder har den perfekte pjusket hår tekstur, der bare synes at falde på plads uden megen produkt eller endda behov for at shampoo det ofte, det er de kvinder, der indrømmer let deres nisser tage sekunder at style. Men for hver eneste af disse kvinder er en anden nisse bæreren der insisterer hendes nisse er høj vedligeholdelse kræver masser af produkter og daglige shampoo.

load...

For kvinder med fint, fladt hår, skal du oprette tekstur med produktet. Kvinder med groft eller kruset hår bliver nødt til at blødgøre deres hår med leave-in balsam.

Michelle Williams'sexy nisse

Her skuespillerinden Michelle Williams viser off en version af nisse. Men da hun først afbrød hendes hår, hun var ikke så sikker på, hun kunne lide det.

Williams sagde i Elle UK, at hun er "vokset til det," siger, "Jeg føler, at jeg selv med kort hår. Og det har været en rigtig lang tid siden jeg havde langt hår, fem år. Selvfølgelig de eneste mennesker, der kan lide det er bøsser og mine veninder. Lige mænd over hele linjen er ikke i denne hår! jeg klippe det for den ene lige mand, der nogensinde har kunne lide kort hår, og jeg bære det i mindesmærke af nogen, der virkelig elskede det."

Kate Mara perfekte piecey nisse

Når skuespillerinden Kate Mara afskåret hendes hår i denne bedårende stykke-y nisse i sommeren 2015, folk elskede det. Nå, bortset fra hendes far.

load...

Mara fortalte Kelly Ripa på live med Kelly og Michael, ”Jeg fik en slags negativ ting sagde til mig. Jeg tekst messaged min far den anden dag siger jeg savner dig, og hans svar var, jeg savner dit hår. Så tak far!”

Hendes frisør, Mara Roszak, fortalte Folk, Mara "straks ejede" hendes nye frisure. ”En nisse er noget, der er en stor beslutning at gøre; personen skal være prepared.she har sådanne smukke knoglestruktur og funktioner, så jeg vidste, at gå nisse ville være perfekt på hende. Det er noget, hun altid har ønsket at gøre og svaret har været fantastisk.”

Charlize Theron er platin nisse

Når Charlize Theron dukkede op på de 2013 Oscars med denne nisse klipning, Twittersphere gik amok. Theron nye haircut blev straks udnævnt en "bedste" udseende af Oscars. Spørgsmålet er, kan du slippe af sted med en nisse klipning, hvis du ikke er så fantastisk som Charlize. Absolut. Denne nedskæring ser godt ud på de fleste ansigtsformer.

Den nisse kan virke som en vask-og-slip type klipning, og det er. Dog skal du trimmer hver fem til seks uger. Denne nedskæring er også bedst for kvinder uden kinky, krøllet hår, siger kendis stylist Rodney Cutler i Glamour Magazine.

Anne Hathaway

Anne Hathaway klippe hendes hår i denne nisse og holdt det kort i årevis, indtil sommeren 2014, hvor hun begyndte at vokse ud af det.

Husk på disse tip i tankerne, før du hopper på den nisse vognen:

Rihanna

Læs også:

Rihanna er kendt for at ændre hendes frisurer hvert par måneder. Hun er tilbage til at have langt hår, men hun har haft en nisse snit mindst to gange i sin karriere.

Ursula Stephen, Rihannas stylist, fortæller Elle UK magasin, hvorfor hun og Rihanna besluttede at hugge sangerens lange hår ind i denne nisse snit til MTV VMA Awards i september 2012, "Vi kræver, hvad vi har gjort før. Men ville have det til være en smule anderledes."

Sidste gang Rihannas hår var kort var i 2008, men det var længere på toppen. For at få dette udseende på sort, afro-teksturerede hår, Stephen fortæller Elle, bør du "slappe af, wrap og fladjern dit hår til at skabe dette look. Hvis du hår er naturligt glat eller bare har en lille bølge vil du være i stand til at gå lige til snittet."

Denise Welch: 2 versioner af en nisse frisure

Ikke alle ser godt ud i super-kort hår, dog. Kvinder, der er petite ser godt ud med super-kort nedskæringer. Undgå denne stil, hvis du er meget overvægtig. Du ønsker mere hår at balancere din krop. Det er heller ikke en stor look med lange ansigter eller super krøllet hår.

Ældre kvinder ser godt ud i nisse frisurer.

Mia Wasikowska

Du kan finde du kan få brug for at ændre din makeup, når du får en nisse klipning. Dit ansigt er på skærmen; du tiltrækker opmærksomhed med din edgy frisure, så gå med en fed læbe (tror lyse pink eller røde) eller en fed øje (lange vipper og en fantastisk øjenskygge farve).

Faith Hill

Da Faith Hill debuterede denne nisse frisure på CMA Awards på Nov. 5, 2014 reaktionerne var blandet. Nogle mennesker elskede det, nogle mennesker foretrak Hill med hendes underskrift langt hår.

Populære nisse hår

"Alle de små stykker til at understrege kindben og øjne, det er næsten som om du bygger i kindben med denne nedskæring," siger stylist Jimmy Paulus i Allure Magazine af en nisse klipning ligner Nora Zehetner, afbilledet her.

Halle Berry

Her er, hvad Halle Berry havde at sige til bloggen Stylelist om hendes nisse klipning:

"Jeg er min bedste selv, når jeg har super kort hår. Det er, når jeg føler mest som mig og mest selvsikker. Jeg har haft langt hår, indtil jeg var omkring 18 eller 19, da jeg først begyndte at handle. Jeg ville gå til auditions og se hver anden pige i rummet med lange, krøllede hår -.. Hvad enten det er fysisk eller vævet i mig for, at dette ikke fungerer for mig, jeg har en eller anden måde være forskellig fra disse piger, så jeg klippe alt mit hår af. Jeg gik til min lederens kontor, og han havde næsten et hjerteanfald. Han sagde: 'Du er aldrig kommer til at arbejde. Du er ikke længere kommercielt.' Og jeg sagde, 'Det er præcis det. Jeg ligner enhver anden pige, og de kommer aldrig til at lægge mærke til mig.' To uger efter jeg gjorde det, jeg fik min første handler job. Det var 'Living Dolls' på ABC. De sagde selv jeg var anderledes. Og det føltes som mig," Berry angiveligt sagt.

Audrey Tautou

Audrey Tautou er den mest berømte moderne berømthed med en nisse (undtagen måske Halle).

Ginnifer Goodwin

Når Ginnifer Goodwin afskåret hendes skulder-længde hår i en nisse, det var store nyheder på skønhed blogs. Andre kendisser fulgte trop, og nu er der er nok smukke nisse nedskæringer for et par fotogallerier.

Da hun debuterede hendes hår i sin nisse form har Goodwin siden vokset ud i toppen af ​​hendes hår, holder resten korte. Denne populære nisse stil er super alsidig, i henhold til stylist Anh Co Tran i Allure Magazine.

"Holder det længere på toppen giver dig den alsidighed at feje det til side, skille det i midten, træk det tilbage, eller skabe bølger," siger Co Tran. "Det er også flatterende for næsten alle. Du kan spille ned en firkantet kæbe eller runde ansigt."

Kris Jenners nisse frisure

Hun er den matriark af den kontroversielle Kardashian familien (elsker 'em eller hader' em, de vil ikke væk) og hun har båret sit hår i en nisse i årevis.

load...