Overgang til naturligt hår: 10 ofte stillede spørgsmål

13 november 2018

I en verden, hvor information er ofte på vores hånden (eller vokal kommando), kan du have en masse spørgsmål, herunder spørgsmål om dit hår. Hvis du tænker på at overgangen tilbage til naturlige hår, eller allerede har startet processen, kan det ikke være så let at få de svar, du ønsker som du ville forvente. Disse ofte stillede spørgsmål om naturlige hår kommer op igen og igen blandt kvinder, der ønsker at gøre overgangen fra kemisk rettede, varme-uddannet eller beskadigede Lokker tilbage til deres rødder. (Hver spørgsmål links til en mere detaljeret artikel / forklaring.)

Hvad vil det sige at overgangen til naturlige hår?

Du kan knytte skiftes med forlader relaxers bag, men metoden kan også involvere at vende tilbage til dit naturlige hår fra enhver tekstur-ændrende proces. Dette omfatter varme skader, eller varme uddannelse som nogle kvinder kalder det. Det kan også indebære at forlade texturizers bag, herunder de luskede "administrationsværktøjer" produkter, der ikke altid annoncere at være kemisk-laden. Når du beslutter dig for at vende tilbage til din helt naturlig manke, er du droppe ethvert produkt, som permanent ændrer den naturlige struktur i dit hår neglebånd. Nogle kvinder omfatter farve som en ændrende stof, men de fleste hårfarve vil ikke ændre dit tekstur overhovedet, og kun i alvorlige tilfælde betyder det skader håret.

load...

Kan jeg texturize mit hår, mens der skiftes?

Det korte svar er "nej", ikke hvis du forsøger at flytte til alle naturlige hår. Desværre, markedsføre texturizers nogle mærker, som om de er naturlige produkter, hvilket gør kvinder mener, at der ikke er nogen tekstur-ændre kemikalier i sættet. Når du ser et produkt, der hævder at forbedre håndterbarhed eller løsne krøller, gå videre med forsigtighed. Chancerne er, uanset om det kalder sig en texturizer eller ej, vil din tekstur blive påvirket af de tvivlsomme ingredienser. Texturizers gør indeholde kemikalier og vil sætte dig tilbage på din naturlige rejse.

Hvor længe skal jeg overgangen?

load...

Der er ingen regler om, hvor længe din overgang bør tage, så hvis nogen fortæller dig, at du er gået over alt for længe på otte måneder, ignorere denne rådgivning. Nogle kvinder har mere tålmodighed end andre og vil gøre samt langsigtede transitioners. Andre vil blive frustreret beskæftiger sig med forskellige teksturer og vil ende med at afskære deres rettede hår, længe før de planlagt at. Vælg en tidslinje, der virker for dig, men bliv ikke overrasket, hvis det ændrer sig! Du kan få dødtrætte af dine varierende teksturer en dag og bare beslutte at hugge dit hår ud. Eller du kan forlænge din overgang, hvis en drastisk ændring bliver for meget for dig.

Hvilke frisurer kan jeg gøre?

Du føler dig måske begrænset i antallet af frisurer, du kan oprette, mens der skiftes. I begyndelsen vil det ikke være så svært, men som din manke vokser og du har flere nye vækst konkurrere med dine tidligere rettede låse, bliver det mere udfordrende at finde stilarter, der arbejder med begge teksturer. Ingen sagde du nødt til at ændre din stil hver dag eller endda hver uge. Det er en god idé at finde en håndfuld af frisurer, som du kan oprette (eller regne din stylist til at gøre), helst lav vedligeholdelse, beskyttende udseende. Disse typer af stilarter lægge mindre stress på dit hår, hvilket fører til mindre brud.

load...

Kan jeg trykker mit hår, mens der skiftes?

Du kan helt sikkert, men er det den bedste måde at behandle dit hår, mens der skiftes? Hvis du beslutter at trykke eller fladjern din ny vækst for at gøre det blande bedre med dine eksisterende ender, skal du være ekstra forsigtig. Ikke alene vil du undgå varmeskader, men du ønsker heller ikke at lægge for meget stress på det sted, hvor kemisk ændret hår opfylder dine naturlige Lokker. Der er også hele bekymring for at være naturlig. Hvis du konstant er at trykke på din nye vækst i stedet for at prøve frisurer, der efterligner naturlige udseende, kommer du ikke til så meget frem i din naturlige rejse. Hvis du virkelig ønsker at være naturlig, på et tidspunkt er du nødt til at håndtere dit hår som det vokser fra dine rødder. Jo tidligere du starter, jo mere tid du bliver nødt til at lære om din tekstur og hvordan man bedst kan håndtere det.

Læs også:

Hvordan kan jeg undgå brud?

Sammen med at finde frisurer, der arbejder med din overgang hår, brud er en af ​​de største bekymringer for kvinder, der vender tilbage til deres naturlige rødder. Det område, hvor dit tidligere behandlet hår opfylder dine ny vækst, eller skillelinje, er normalt det sted, hvor brud er mest tilbøjelige til at forekomme (kvinder, der overgang fra varme skader sandsynligvis ikke vil have et område, der bryder mere end en anden), fordi det er en særlig skrøbelig stedet. For at undgå så meget brud som muligt, lejlighedsvis protein behandling er et must. Så længe du bruger en blid protein en eller to gange om måneden, sammen med ugentlig, fugtgivende dybe conditioning produkter, bør brud være minimal. Bare husk at være proaktiv og holde din rutine op at forebygge problemer.

Hvad kan jeg gøre for at gøre min overgang til naturlige hår lettere?

Forhåbentlig vil din overgang sejle langs, men selv de mest dedikerede og rutine-holder individ kan have tidspunkter, hvor hele processen driver hende til vanvid. At have en regime er nøglen, som er at finde produkter og især frisurer, der fungerer for dig. Hvis du har en favorit stylist, der kan hjælpe dig igennem denne fase, sætte din omsorg i hendes hænder. Ligeledes nogle gange hjælper det at sætte dit hår op og ud af syne, i form af en vævning, paryk, fletter eller udvidelser, hvis du går gennem en særligt udfordrende fase.

Skal jeg gå tilbage til at slappe af mit hår?

Det sker. Nogle kvinder forsøger deres hårdest at gå tilbage til naturlige hår, men af ​​en eller anden grund, beslutter at vende tilbage til afslappende (eller løbende glatning med termiske redskaber). Selvom naturlige hår virkelig er for alle - fordi dit hår som det vokser fra din hovedbund bør være acceptabelt - ikke alle kan omfavne hende tekstur. Hvis det at være naturlig er noget, du virkelig ønskede, men du bare ikke kunne finde ud af at gøre det arbejde for dig, så prøv ikke at lade nogen gøre dig føle sig dårligt om din beslutning om at gå tilbage til rettede låse. Desuden kan du være i stand til at vende tilbage til naturlige hår på et tidspunkt i fremtiden, når din livsstil og omstændighederne er forskellige.

Hvilke udfordringer vil jeg stå?

Det bør ikke være så svært at vende tilbage til naturlige hår, men det kan til tider være noget af en udfordring. Jo længere tid du har haft rettede hår, jo sværere kan det undertiden være at finde ud af at håndtere din naturlige tekstur. Jo længere du skifter, jo flere udfordringer, du kan forvente at møde. Dette skyldes, at have flere nye vækst og finde ud af, hvordan man undgår større brud. Du kan også nødt til at finde nye frisurer, der fungerer som din Lokker vokse. Ingen sagde overgang var let, så længe du ved, du vil have tidspunkter, hvor den igangværende synes hård, vil du være i stand til at have planer på plads til at beskæftige sig med disse tider.

Hvad skal jeg undgå, mens overgangen til naturlige hår?

Når du ved hvad du skal gøre for din overgang hår og hvilke stilarter og produkter fungerer, er der noget, du bør undgå? Helt bestemt. For meget varme styling og eventuelle tekstur-ændre kemikalier toppen af ​​listen, men du kan også prøve at holde sig væk fra folk, der ikke støtter din beslutning om at vende tilbage til naturlige låse (eller i det mindste tune dem ud, hvis du ikke kan klippe dem af). Hvis du sidder fast på at bruge de samme produkter, der arbejdede for din afslappet manke, fortsætter med dem, hvis de holde arbejder. Sandheden er, at du sandsynligvis bliver nødt til at droppe nogle produkter og finde nye, der får mest ud af din naturlige tekstur.

load...