Øre hårfjerningsmetoder og tips til mænd

15 november 2018

En vis mængde hår styrker din mandige persona, men efternølere kommer ud af ørerne er ikke i denne kategori. Du kan også tænke, at de eneste mennesker, der får mærkbar hår på deres ører er din bedstefar eller den underlige gamle fyr fra ned ad gaden. Tja, håret ikke diskriminerer. Det kan poppe op overalt, når som helst time.Let os tale om, hvordan man kan slippe af med det af de grimme lurkers sikkert.

Barbering og Trimming

Barbering og trimning er nemt, billigt, og hurtig. I stedet for at bruge en våd barbermaskine på ydersiden af ​​dine ører, hvor du nemt kunne skære dig selv, vælge en øre hår trimmer (compareprices), som giver dig mulighed for sikkert at fjerne hår fra toppen af ​​øregangen på egen hånd. Spørg din frisør eller stylist til at barbere øre hår, når du får din frisure. Mere "

load...

Tweezing

Hvis du bare har nogle efternølere, tweezing er en EasyWay at trække disse hårene ud og ikke se dem igen i et par uger. Vær sikker på at bruge en kvalitet pincet som Tweezerman Slant pincet (sammenlign priser). Dårligt lavet pincet vil glide hår eller bryde det i stedet for at trække det ud fra roden. Brug vinklede pincet, ikke spidse dem, for sikkerheden. Men du skal være opmærksom på, at, ja, tweezing gør ondt.

Læg ikke pincetten ind i øregangen, eller du kan risikere at beskadige din trommehinden. Hvis du ikke har vippe spejle i dit badeværelse, kan du bare nødt til at bede om en smule hjælp at være i stand til at fatte, at hår. Hold øret fast og tweeze hår ud i den retning, det vokser. Mere "

load...

Voks

Voks er en god mulighed for at fjerne hår på ydersiden del af øret, men det er lidt sværere at udføre på dig selv. Men voksning fjerner hele hårsækken fra roden og holder dig hårfri i flere uger. I modsætning til tweezing, behøver du ikke at fjerne hvert hår individuelt.

Hvis du prøver det derhjemme, vælge de pre-made voks strips over en mikrobølgeovn kit, hvor du er nødt til at varme op voks og bruge en pind til applyit. Med en voks strimmel, behøver du ikke at bekymre sig om nogen voks drypper ind i øregangen eller tingene bliver rodet. Hvis du har svært ved at gøre på dig selv, bede en anden om hjælp eller lave en aftale med en professionel på en salon eller spa. Ulempen er risikoen for infektion og andre skader er lidt højere med voksning end med andre måder at fjerne øre hår. Mere "

Læs også:

Sukkerbestrøningen

Denne metode svarer til voksning i, at du kan fjerne en masse hår på en gang på ydersiden af ​​earfrom hårsækken. Det er generelt menes at gøre ondt mindre end voks og er mere skånsom, fordi den ikke holde sig så meget til huden. Det er en stor metode, hvis du har følsom hud, men som med voksning, er risikoen for infektion er lidt højere med denne metode end andre.

load...

Også her ønsker du ikke klæbrig sukker dryp i øret, men du kan ikke bruge strips til sugaring. Du bliver nødt toapply det med en applikator andplace et lille stykke bomuld i øret for at beskytte din canalor finde en sukkerbestrøningen specialist i dit område. Mere "

Laser Hair Removal

Laser hårfjerning bruger pulserende lys og flere behandlinger for at forringe hårsækken, og det er FDA-godkendt til permanent hår reduktion. Du får laser behandlinger over en bestemt tidsramme, og disse behandlinger bør fjerne de fleste hårvækst. Hvad betyder gror ud igen bør være lettere og tyndere. Det vil give dig gode resultater, men er sikrere end elektrolyse. Altid opsøge en professionel og book en konsultation først, før det bliver behandlinger. Mere "

Elektrolyse

Elektrolyse har den bedste track record over alle andre hårfjerning metode, og det er den eneste FDA-godkendt metode til permanent hårfjerning. Ligesom laser hårfjerning, elektrolyse tager også flere behandlinger til at ødelægge roden af ​​håret. Denne metode indebærer indsættelse en lille nål i hårsækkene, og den største risiko er ikke at have en ordentligt uddannet electrologist gøre arbejdet. Kun gå med en autoriseret electrologist og finde ud af, hvilken type elektrolyse vil blive brugt. Mere "

load...