Omegle på dansk | 6 bedste tilfældige chats i Danmark 2019

18 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Omegle Diskussion - Top gratis chat i Danmark.

Bedste Omegle alternativ

RANKING &
RESERVATIONER TOP RANKING BEDSTE SITER LIGER OMEGLE i 2019

Top 6 bedste Omegle alternativer | Ranking | Sites Like Omegle.com (Chat Site Alternatives)

load...
Indhold:

Hvad er de bedste Omegle-lignende websteder for at afprøve tilfældige chats?

En af de største drivkræfter for internetets popularitet har været den måde, det forbinder folk fra alle verdenshjørner. Hvad der begyndte som folk, der søger andre, som de kender til online-chat, har udviklet sig til websteder som Omegle, der forbinder fremmede tilfældigt for en helt anden oplevelse.

Omegle lignende websteder er spredt over hele intenet tilbyder tilfældige chat muligheder. Det er ikke overraskende, når du ser nogle af brugerstatistikkerne fra Omegle-alternativer. Chatter med tilfældige fremmede er blevet et meget populært tidsfordriv.

Ifølge PRWeb-nyhedsudsendelse overgik chatrandom 270 milliarder forbindelser i begyndelsen af ​​2018 og har mellem 27.000 og en halv million mennesker online på ethvert tidspunkt fra over 250 lande. Og det er bare en af ​​hjemmesiderne som Omegle, vi skal gennemgå.

Top 6 bedste Omegle alternativKilde: advisoryhq.com

Der er noget mystisk og spændende om at gå incognito for at chatte med folk, du ikke kender. Men du skal være forsigtig, når du bruger websteder som Omegle.com og chat sites, der ligner Omegle, fordi der er mange rovdyr derude.

Så i vores gennemgang af de 6 bedste Omegle-alternativer vil vi ikke kun kigge på Omegle selv og diskutere, hvorfor folk bruger websites som Omegle, vi vil også fortælle dig ting at være opmærksomme på, når du bruger en Omegle-tilfældig chat alternativt sted.

Der er ingen grund til, at du ikke kan have lidt sjov og være sikker også, så tjek nedenstående FAQ nedenfor for at holde øje med at blive beskyttet, mens du er på et Omegle chat-alternativ.

load...

Liste over de bedste 6 bedste Omegle-alternativer

Listen sorteres alfabetisk (klik på et af nedenstående navne navne for at gå direkte til den detaljerede gennemgang sektion for den pågældende hjemmeside):

Sites som Omegle spørgsmål. Hvad er Omegle alternativ chat?

Hvis du er ny til det tilfældige chat univers, kan du undre dig over, hvad der er Omegle, og hvad handler random chat om?

Omegle blev først lanceret i 2009 som et chat-chat-sted, der parrede brugere tilfældigt, og kort derefter tilføjede en videoindstilling. Webstedet var en af ​​de tidligste at bruge konceptet til at matche op for fremmede for et anonymt møde.

Chatwebstedet indeholder evnen til at stoppe og starte en chat når som helst, ligesom Omegle-alternativer, og det kan matche dig med fremmede baseret på dine forudindstillede interesser. Det har også en college student chat mulighed.

Gratis ChatsBilledkilde: Pixabay

Webstedet er ikke uden kontroverser og blev underlagt nogle undersøgelser for ikke at give nok censurering på videochats, som de siden har arbejdet for at korrigere ved at have både overvåget og uovervåget chats. Dette er en funktion, der deles af mange af de bedste websteder som Omegle, for at beskytte deres brugere mod uønsket profanitet eller nøgenhed.

Sådan fungerer det for Omegle og Omegle som websteder

Sites som Omegle spørgsmål. Hvad skal jeg passe på, når jeg bruger alternativer til Omegle?

Når du taler til fremmede, hvad enten du er på gaden eller online på Omegle-alternativer, er der nogle ting, du helt sikkert vil passe på, så du ikke ender med at blive chokeret eller have en negativ oplevelse.

Der er en grund til, at vores mødre fortalte os ikke at tale med fremmede. Men hvis du er forsigtig, er der mange gode mennesker derude, du kan møde og venner med, hvilket er en af ​​hovedårsagerne til, at folk bruger websites som Omegle.

Klik nøje, når du indtaster webstedet

På de fleste websteder som Omegle.com, så snart du læser webstedet i din browser, får du typisk en besked om at give adgang til computerens kamera og mikrofon. Sørg for, at du ikke klikker for hurtigt og giver adgang til det, før du er klar.

De fleste af de lignende websteder til Omegle er kun 18+

Læs vejledningen omhyggeligt, og lad ikke dine børn få adgang til blot nogen Omegle tilfældige chat-alternative websteder. De fleste af disse websteder er kun beregnet til voksne, med nogle få undtagelser, som vi noterer os i vores Omegle alternatives review.

Læs reglerne omhyggeligt

Du kan nemt blive forbudt fra et Omegle chat-alternativt websted, hvis du bryder nogen af ​​reglerne om nøgenhed og vanvid. Sørg for at du læser brugerregler, der er indsendt på websteder som Omegle, før du bare hopper ind for første gang.

Du skal ikke betale for at bruge hjemmesider som Omegle

De fleste Omegle alternative steder er gratis at bruge. Hvis du er på websteder som Omegle.com og ser et gebyr, eller de beder om et kreditkort, kan du være forsigtig, fordi næsten alle de bedste websteder som Omegle ikke opkræver dig at bruge deres grundlæggende funktioner.

Vores udvalgsmetode

Hvilken metode bruger AdvisoryHQ til at vælge og færdiggøre kreditkort, finansielle produkter, firmaer, tjenester og produkter, der er klassificeret på sine forskellige top-rated lister

Klik her "AdvisoryHQ's ranking metoder" for en detaljeret gennemgang af AdvisoryHQs udvalgsmetoder til rangering af topkvalificerede kreditkort, finansielle konti, firmaer, produkter og tjenester.

Detaljeret anmeldelse - top ranking bedste Omegle alternativer

Nedenfor finder du en detaljeret gennemgang af hvert websted på vores liste over bedste Omegle Like Sites. Vi har fremhævet nogle af de faktorer, der tillod disse alternativer til Omegle at score så højt i vores valgrangerings position.


1. ChatKi anmeldelse

ChatKi er en Omegle alternativ chat, der kun er til voksne; 18 år og derover. Der er ikke meget online om, hvem der startede dette Omegle chat-alternativ, deres brugsvilkår nævner, at det er en tjeneste fra mobil app maker, Bridgestone International Group, Inc.

På deres Om os side bemærker de, at dette er et af de steder som Omegle eller som Tinychat udviklet med et enkelt formål i tankerne "At bringe lignende mennesker sammen."

Webstedet har i øjeblikket over 50.000 brugere online på et hvilket som helst tidspunkt, og selskabet anser det for at være et evigt og voksende Omegle tilfældigt chat-alternativ, som de fortsat vil tilføje nye funktioner og opgraderinger.

ChatKi ChatsBilledkilde: ChatKi | Chat sites, der ligner Omegle

ChatKi Omegle alternative chat nøgle ting at vide

Fremhæver, at Chatki skiller sig ud på vores liste over bedste Omegle-alternativer

Videochat med piger

Mens videochats på Omegle-lignende websteder har tendens til at være populære hos mænd, er der ikke altid så mange kvinder i blandingen, når du cue up the random match. ChatKi er et af Omegle alternative websteder, der gør det nemt at chatte med en kvinde, skal du blot klikke på deres "Video Chat med Girls" -knap.

Funny Prank Videoer

En cool funktion af dette websted, som du ikke finder på mange andre lignende websteder til Omegle er deres side af prank videoer på ChatKi. Det omfatter både hjerteskabsfortællinger om, at nogen finder deres far og overraskende berømthedsobservationer af PewDiePie og Justin Bieber.


2. ChatRad anmeldelse

Hvis du leder efter de bedste websteder som Cam4, som er helt G-ratede, så vil du tjekke ChatRad. Webstedet blev udviklet for at give brugerne den samme oplevelse af andre Omegle-alternativer, men uden seksuelt indhold.

ChatRad blev grundlagt i 2013 og er vokset til tusindvis af daglige brugere online på ethvert tidspunkt. Dette er et af de steder som Omegle, der stoler på at have "hurtige moderatorer" til enhver tid på uret for upassende indhold.

ChatRad Omegle chat alternativ nøgle ting at vide

Fremhæver, at chatrad skiller sig ud på vores liste over bedste Omegle-alternativer

Sikker zone for folk, der bare vil chatte

Det kan være lidt dicey gå på steder som Omegle og du kan have et ubehageligt møde, hvis du ikke er i en chat, der forbyder nøgenhed. ChatRad tilbyder en måde at nyde, hvad Omegle alternative websteder har at byde på at møde nye venner, men i en platform, der er sikkert G-rated.

Chat tip og tricks

Hvis du vil møde nye venner, men er usikker på hvordan du handler uden at se underligt, når du først matchede med nogen på websteder som Omegle, tilbyder ChatRad noget hjælp.

Deres Chat Tips & Tricks side er et must læse, uanset hvilke alternativer til Omegle du kan bruge. Det har nogle gode råd om at bryde isen, når man snakker til nye mennesker og hvordan man holder samtalen i gang.


3. Chatrandom anmeldelse

En af de mest populære Omegle-lignende websteder er Chatrandom. Det blev lanceret i 2011 og tiltrækker nu mere end 20 millioner brugere i måneden og vokser sin bruger base mere end 100 gange siden starten.

Fordi det er en af ​​de største websteder som Omegle til tilfældig chat, kan de tilbyde en mere matchende oplevelse end mange af de andre Omegle-lignende websteder. Denne Omegle alternativ chat er kun for voksne, og de siger faktisk, at de rynker på andre websteder, der ikke sparker børn ud af deres chat site, som de gør.

chatrandom Omegle tilfældige chat alternative nøgle ting at vide

Fremhæver, at Chatrandom skiller sig ud på vores liste over bedste Omegle-alternativer

Gruppe & par chats

Hvis du vil føle dig bedre til at blive introduceret til fire fremmede på én gang snarere end blot en enkelt-til-en samtale, er chatrandom en af ​​de omegle-lignende websteder, der tilbyder denne unikke chatte-indstilling.

Du kan bruge deres Cam X4 Omegle Chat Alternativ til en video gruppe chat enten af ​​dig selv eller som et par.

Chatrandom ChatsBilledkilde: Chatrandom | Alternativer til Omegle

Gay chat mulighed

Ikke mange alternativer til Omegle tilbyder et særligt filter, bare for dem der foretrækker en samme sexchat. Chatrandom tilbyder ikke kun en chat med bare piger, men også en med de homoseksuelle, bi eller nysgerrige mænd.


4. Chatroulette anmeldelse

Leder du efter nemme at bruge Omegle-alternativer med en minimalistisk grænseflade? Så vil du virkelig gerne Chatroulette , som ligner det, gik bare ud af begyndelsen af ​​2000'erne.

Dette er en af ​​de Omegle-lignende websteder, der startede i 2009, og er Andres Ternovskiys hjernebarn, som kun var 17 år på det tidspunkt, hvor han startede dette chat-sted.

Af alle hjemmesider som Omegle har denne en af ​​de reneste grænseflader. Den indeholder tastaturgenveje, der kan bruges i stedet for at klikke på start, stop og næste knapper.

Chatroulette Omegle tilfældige chat alternative nøgle ting at vide

Fremhæver, at gøre Chatroulette skiller sig ud på vores liste over bedste Omegle-alternativer

Evne til at finde ubesvarede forbindelser

Har du ikke hader det, når du har en intens samtale med nogen over en af ​​hjemmesiderne som Omegle og du mister din internetforbindelse, så "poof" er de væk for evigt ?!

Chatroulette har en måde at finde den person, du har chatter med, enten i dialogvinduet for samtalehistorik eller ved at sende en besked på et tredjepartswebsted.

Nem adgangs grænseflade

De fleste af alternativene til Omegle dukker op en anmodning om kameraadgang, før du får en chance for at se dig rundt, men ikke Chatroulette. Det bruger en flash-stil grænseflade, der gør det nemt at kigge på webstedet og de klart viste regler, før du vælger at dykke ind.


5. OmeTV review

OmeTV er en anden "adults only" Omegle alternativ chat website. Webstedet kan tage lidt længere tid at indlæse på et skrivebord end nogle af de andre Omegle-alternativer, men de tilbyder også både Android- og iPhone-apps.

Appen hedder "mini" på iPhone, og er også fra Bridgestone International Group, Inc., det samme firma, der ligger bag ChatKi.

OmeTV omegle alternative chat nøgle ting at vide

Fremhæver, at OmeTV skiller sig ud på vores liste over bedste Omegle-alternativer

Kan undertiden komme rundt om mindre overtrædelser

Vi bekræfter eller benægter ikke dette er en "ting", men i Android app anmeldelser til OmeTV, en bruger nævnte at være forbudt for ikke at bære en skjorte, og betale en $ 9 gebyr og blive genindført.

Dette er en af ​​de Omegle-lignende websteder med App-køb, så det er fornuftigt, at der er premium-funktioner, der er låst op, hvis du betaler et ekstra gebyr, selv om webstedet er gratis at bruge med grundlæggende funktioner.

Voksen, men overvåget

OmeTV som Dirtyroulette er et af alternativene til Omegle, der kun er for voksne (deres app nævner 17+), men det har stadig nogle regler for at sikre, at tingene bliver under kontrol.

For eksempel forbyder de at vise nakne bryst uden ansigt eller være i undertøj under en videochat. Dette er en af ​​de omegle alernativer, der håndterer klager hurtigt for at sikre, at alle brugere er beskyttet mod dem, der overtræder deres regler.


6. Yuyyu® anmeldelse

Når du først ser Yuyyu®-webstedet med sin farverige tegneserie grafik og "Ingen voksen!" -Tegn, tror du måske, at det betyder, at der ikke er voksne rundt for at overvåge dig. Men når du kigger på lidt mere, indser du, at dette er et af de steder som Omegle, der rynker på voksenindhold.

Dette er den anden ( First Bazoocam ) på to steder på vores top Omegle-alternativer liste, der holder deres chats ren og begrænser enhver form for nøgenhed eller andet voksenindhold. De tillader nogen 13 år eller ældre at bruge deres websted, og holde et strengt forbud mod skønhed og seksuel adfærd.

Yuyyu® Omegle chat alternative nøgle ting at vide

Fremhæver, at yuyyu® skiller sig ud på vores liste over bedste Omegle-alternativer

Webkamera kontrol

Når du først kommer på mange andre websteder som Omegle, skal du straks klikke på "Tillad adgang" til dit webcam før du selv starter.

Men Yuyyu® giver dig mulighed for at styre dit webcam gennem processen. Du kan starte chat, og andre kan kun se dig, hvis du giver dem adgang, ellers er det bare en mikrofon- og tekstchatforbindelse.

Nul pornografisk eller voksen materiale

Yuyyu® er en af ​​de Omegle-lignende websteder, der kræver at være "voksenfri" meget alvorligt. Så uanset din alder kan du være sikker på, at de overvåger deres chats kraftigt for at sikre, at der ikke er adgang til nøgenhed, profanitet eller andre voksne materialer.


Konklusion - top 6 bedste omegle alternativer

Uanset om du vil krydre dit liv lidt med nogle af de mere voksne alternativer til Omegle eller bare vil lave nye venner på chat-sites, der ligner Omegle, der er G-ratede, er der masser af nemme muligheder at prøve.

Du kan sidde i dit hjems komfort og møde mennesker fra alle verdens hjørner ved at bruge Omegle alternative steder, og det er en temmelig cool ting. Men du vil gerne sikre dig, at du er opmærksom på sikkerhedsforanstaltningerne, der er tydeligt angivet på hver af de alternativer til Omegle regler sektioner.

Sites som Omegle tiltrækker mange rovdyr, men kontrollerne giver disse steder dig mulighed for at forblive fuldstændig anonym, hvis du vil. Og mange steder som Omegle.com giver dig mulighed for stemme- eller tekstchat uden at skulle tænde for din video.

Så sjovt at udforske disse sjove Omegle-alternativer og vælge dem der passer bedst til din personlige stil. Uanset om du er i 18+ chats eller bare vil have nogle "gratis indholdsfri" samtaler, har du masser af muligheder blandt disse alternativer til Omegle for at komme ud og nyde at få nye venner.

load...