Økologiske skønhedsprodukter 2019: dine bedste spil

10 november 2018

Mange af mine venner er enormt bekymrede over, hvad de lægger i deres kroppe og på deres hud, så naturligvis, når vi taler om skønhed, de vigtigste spørgsmål, jeg får fra venner centreret omkring naturlige produkter. De ønsker ikke noget med parabener, de virkelig ikke vil have noget, der er blevet testet på dyr, og de er villige til at bruge lidt flere penge for at få den ægte vare.

Den gode nyhed er, der er masser af vidunderlige økologiske hår, hudpleje, og makeup produkter på markedet i dag. Her werun ned de bedste produkter, hvad de skal kigge efter, når picking produkter, hvordan at læse etiketter og hvilke ingredienser for at undgå.

Industrien er ikke ordentligt reguleret endnu, så læs omhyggeligt etiketterne. En flaske mærket "økologisk" skal indeholde 95 procent økologiske ingredienser, men de, mærket "naturlige" eller "lavet med økologiske ingredienser" kan stadig indeholde de dårlige ting.

load...

Hvad man skal kigge efter i økologiske hudplejeprodukter

Når det kommer til hudpleje, bør du tænke to gange om de ingredienser, du putter på din hud. Huden absorberer kemikalier og nogle af dem kan være giftige. Du kan ikke stole alt på markedet, fordi i modsætning til i andre lande, hvor de regulerer deres skønhed industrier, desværre, FDA ikke være meget opmærksomme på skønhedsprodukter.

Hvad man skal kigge efter

Når det kommer til rengøring din hud, holde sig til naturlige sæber lavet af super fugtgivende ingredienser, herunder gedemælk, shea smør, klar glycerin, flydende Castilla eller olivenolie. For bruseren, kan du ikke gå galt med Dr. Bronner'scastillesoaps. De er biologisk nedbrydelige, vegetabilsk baseret (afledt af hamp), organisk, USDA-certificeret og fair-trade certificeret.

load...

Når det kommer til fugtgivende din hud, jeg råde organiske elskere til at holde det enkelt og holde sig til olier. Ekstra jomfru kokosolie, jojobaolie, mandelolie, arganolie, olivenolie og virkelig, nogen form for olie, arbejder meget for at fugte huden både på dit ansigt og krop.

Eksfoliering er en vigtig del af enhver hudpleje rutine. Hold dig til simple brune sukker scrubs lavet med olier eller lave dine egne ved hjælp af denne enkle opskrift. Undgå scrubs, der indeholder mikrokugler, som faktisk bittesmå plast, der forurener vandkilder og er ved at blive udfaset af mange produkter som følge af forbrugernes efterspørgsel.

De bedste produkter

Bruge flere penge på de ting, der forbliver på din hud: øjet cremer, fugtighedscreme, solcreme og mindre på de ting, der renser og derefter går i vasken: rensemidler, scrubs osv

Hvor kan det købes

Når det kommer til at kigge efter naturlige produkter, hoved til Whole Foods eller helsekost butikker for det bedste udvalg. Når du finder dine foretrukne emner, kan du købe dem online på discount priser.

load...

Du kan lave dine egne

For en virkelig naturlig oplevelse, kan du lave dine egne hudplejeprodukter, ligesom krop og ansigts scrubs, masker og meget mere. På denne måde ved du præcis, hvad der foregår på din hud. Nogle opskrifter kan vare måneder (tror brune sukker scrubs, lækker!).

Det bedste for antiperspiranter

Folk har stået den naturlige rute, når det kommer til deodoranter og antiperspiranter i årevis.

Hvorfor Go Organic

Antiperspiranter indeholder aluminiumklorid, den ingrediens, der holder din sved låst. Aluminium har været (kontroversielt, indrømmer jeg) knyttet til Alzheimers sygdom og brystkræft.

Ingen af ​​disse påstande er blevet videnskabeligt bevist, men der er nok bekymring om dem, at nogle respekterede læger advare os til at undgå at bruge aluminium i vores skønhedsprodukter.

Naturlige antiperspiranter indeholder ikke aluminium eller parabener.

Ingredienser at undgå

Aluminiumchlorid og parabener. Hvordan til at fortælle, om din deodorant eller antiperspiranter indeholder parabener? Kig på ingredienslisten for følgende: methylparaben, ethylparaben, propylparaben, isobutylparaben, butylparaben, og benzylparaben.

Læs også:

De bedste produkter

Jeg har gjort min forskning og er kommet op med en liste over de mest elskede naturlige deodoranter på markedet i dag.

Det bedste i makeup

Når folk tænker på økologiske og naturlige skønhed, de tænker på hudpleje og hårplejeprodukter, men selv den makeup industrien har sprunget på den organiske vognen.

Hvorfor gå organisk

I modsætning til nogle hudplejeprodukter som ophold på huden i få sekunder, før det skyllet ned i afløbet, makeup bliver på dit ansigt hele dagen lang.

Ingredienser til at lede efter

Når det kommer til de allerbedste naturlige makeup, overveje mineraler. De er din bedste satsning, fordi de virkelig er naturlige og mange produkter inkluderer ikke tilsatte ingredienser. Hvad sætter mineral makeup bortset fra andre makeup er, hvad det ikke har: konserveringsmidler, parabener, mineralsk olie, kemiske farvestoffer og duftstoffer. Alle disse ting kan forårsage kvinder med hud følsomheder til at bryde ud.

Mineral makeup kommer i pulverform (tror øjenskygger, fonde, blush, bronzers).

Det bedste i shampoo

Så du elsker hvordan din shampoo lathers, at du føler dig som om dit hår bliver ren? Tja, det er faktisk dårligt.

Sulfater, ingredienserne i shampoo, der får den til at skumme, er yderst kontroversiel.

Ingredienser at undgå

Mange naturlige sundhedseksperter anbefaler at man undgår enhver shampoo med opskumningsmidler natriumlaurethsulfat og ammoniumlaurethsulfatet som hovedingredienser. Hvorfor? Laboratorieundersøgelser viser, at produkter, der ender i "eth" (såsom natriumlaurethsulfat, polyethylenglycol, oleth, myreth og ceteareth) alle test positive for 1,4-dioxan, en gennemprøvet kræftfremkaldende petrokemiske.

Uanset om der er nok af disse petrokemiske i shampoo til at forårsage langtidsvirkninger er op til debat.

De bedste shampoo

Hvis du ønsker at være sikker og ikke ked af det, gå den sulfat-fri rute. Jeg omfatte en liste over de mest populære i bedste Sulfate-free Shampoo. Hvis du har skæl, der er naturlige måder at helbrede din hovedbund. Tjek det ud: Skæl Retsmidler: Hvordan man behandler skæl naturligt.

Lav din egen

Et af de hotteste tendenser i hårpleje er naturlige hår maske og hår skylninger, at du kan gøre fra basale ingredienser findes i de fleste køkkener. Efter alt, hvorfor bruge €€ eller €€€ på en flaske fancy balsam, når du kan lave en fantastisk en fra produkter, der koster øre?

Det bedste i hårfarve

Hvis du ønsker at blive sikker på frisørsalon, overveje en organisk vegetabilsk baseret farvestof. Disse anses for sikrere end andre hårfarver og farvestoffer.

Hvor kan jeg købe: Du kan finde økologiske vegetabilske hårfarver på helsekost butikker og organisk købmandsforretninger eller online.

Det bedste i neglelak

Hvis du bruger neglelak kan du også gå den økologiske vej ved at vælge "3-free" eller, endnu bedre, "5-fri" polermidler, der ikke indeholder mange af de forfærdelige ingredienser, der findes i billige apotek polerer.

Spring mærker, lave din egen

Hvis du virkelig ønsker at gå den helt naturlige rute, kan du springe butikkerne og gøre din egen hud og hårprodukter.

Lav dine egne Hårprodukter

Et af de hotteste tendenser i hårpleje er naturlige hår maske og hår skylninger, at du kan gøre fra basale ingredienser findes i de fleste køkkener. Efter alt, hvorfor bruge €€ eller €€€ på en flaske fancy balsam, når du kan lave en fantastisk en fra produkter, der koster øre?

Lav dine egne hudplejeprodukter

Ligesom du kan lave dine egne hårprodukter, kan du gøre det samme for huden.

load...