Nicki Minaj frisurer billeder 2019

14 november 2018

Hun har været igennem flere frisure switche end næsten alle andre berømthed arbejder i dag, men i stedet for at ødelægge hendes eget hår med alt for mange farveskift eller drastiske nedskæringer, Nicki Minaj gør det på den smarte måde - med forbedringer som parykker og udvidelser. Dette galleri af de mange ser af Nicki showcases bløde udseende, vilde og skøre stilarter, og endda parykker, som du kan trække ud. Hvis du altid har spekuleret over, hvordan at bære hår forbedringer, tage et kig og se, hvordan det gøres ved en professionel!

Ifører en blød grøn bob, Nicki beviser, at mens farven kan være lidt derude, det er en stil, der kan arbejde for mange. Gem det til weekenden i stedet for på kontoret, selv om.

Nicki Minaj i skarp appelsin

Altid ønsket at prøve en oprørende farve som denne, men bekymret skade dit hår? Nu kan du sporten denne samme fed appelsin stil uden bekymringer om brud eller tørhed. Du skal blot glide ind i en paryk, hvordan Nicki Minaj gør her - headset mikrofoner er valgfrie!

load...

Nicki Minaj lange blonde udseende

Uanset om du vælger den lyse grønne nuance i bunden eller ej, det er en temmelig tam udseende til Ms Minaj. Fuld pandehår flyde ind en lige stil.

Nicki Minaj - hår fuld af volumen

Denne brede, vilde krøllet 'gøre, er helt fed og dramatisk, en kæmpefordel for den kvinde, der ikke ønsker det samme ole paryk at alle andre er sportslig! Stramme krøller kombinere med en kileform at skabe et look, der skal gemmes til særlige lejligheder - specielle og over-the-top dramatiske.

Nicki lyserøde godbid

load...

Denne smukke i pink udseende byder lige pandehår i en mørkere nuance og mile-high krøller i en lysere nuance. Du kan ikke tage dig selv alt for alvorligt i en paryk som denne, som det fremgår af Nicki udtryk.

En blødere stil

Fremmane nogle af de bedste af 60'erne og 70'erne bewigged stjerner som Tina Turner, dette lys blond ekstraudstyr har store, bløde krøller i enderne. Blunt pandehår er kun let drejes under.

Nicki sport en flerfarvet updo

load...

Så du er nødt til at være temmelig modig for at trække dette fra, men hvis du ønsker at gå over-the-top, kan man lige så godt gå hele vejen. Den ene side er blond, den anden syre grøn - kombinere de to farver, og det er, hvad du får; en uforglemmelig 'gøre! Medmindre du bruger dit liv i søgelyset, kan dette være et kig du spare op til Halloween.

Nicki Minaj - topping det temmelig

Tilsæt lidt flair til en kort bob paryk med en sød hat. Dette ultra blond nuance kan være for tørring og ødelæggende for kemisk behandlet låse, så hvis du altid har ønsket at eksperimentere med lyse farver, det er vejen at gå.

Nicki Minaj dons mermaid bølger

.og havfruer havde pink hår, der er. Lang, bløde bølger kaskade fra en lys blond del, så dette look er fuld af pasteller. Matchende pink læbestift er et must!

Læs også:

Nicki korte og enkel stil

Parykker er ikke kun for at tilføje længde. Nogle damer med langt hår sport parykker, når de ønsker en ændring til kortere stilarter. Det er en god måde at skifte op dit look uden at tage saks til dine lange låse! En kort bob smigrer mange ansigtsformer. Du kan gå fed og blond, da Nicki Minaj gør her, men du kan også vælge en mere subtil farve, der supplerer din teint.

Candy farvet updo om Nicki Minaj

Hvem kunne trække dette ud over Nicki Minaj? Blonde, lys pink og varm gul hvirvel rundt om hinanden for at skabe en updo, der er ude af denne verden.

Nicki er temmelig i pasteller

Går med samme farveskema som den tidligere udseende, men toning det ned lidt, Nicki træder ud i et look, der er faktisk temmelig tam (i forhold til nogle af hendes mere oprørende 'dos). En mere naturlig blond skygge er i fokus her, med stumper af lyse gule og blød lyserød at gøre det mere hendes stil.

Nicki asiatiske inspiration

Iført en asiatisk-inspireret kjole? Så hår som dette er et fantastisk supplement. Det kan tage timer at opnå en traditionel geisha 'gøre, så spare tid med en hurtig efterligning. Glide ind i en paryk som dette tager kun få minutter, men alligevel gør det muligt at transportere dig ind i en helt anden verden. Du kender allerede Nicki er ikke bange for at tage chancer eller foretage ændringer, så dette udseende bør ikke være nogen overraskelse.

Nicki er intet, hvis ikke over toppen

En kæmpe lyserød sløjfe sidder på toppen lige pandehår og blonde og lyserøde krøller. Så dette er ikke en stil for hver dag eller hver kvinde, men det er helt sikkert en stil, der vil få dig bemærket.

Perfekt til Fashionista Ligesom Nicki

Hvilken bedre måde at nyde modeuge end i et moderigtigt updo paryk som denne? Selv den lyse farve hår og makeup ikke aflede opmærksomheden fra den farverige, bobbled kjole. Når sportslige en retro frisure som denne, der matcher din makeup, som Nicki gør her.

Nicki er strålende i blå

Sure, sort, brun, rød, kobber og blond er smukke farver, men hvorfor ikke prøve blå til noget helt andet og uforglemmelig? Denne lige og krøllet combo har en Nicki signatur - de stumpe afskårne pandehår. Den pandehår indrammer hendes ansigt pænt, mens de voluminøse krøller i ryggen tilføje højde og drama.

Nicki Minaj har gjort en karriere ud af ekstremt fed frisurer, der ikke er for genert. Selvom du ikke behøver at gå blå, grøn eller hot pink, kan du finde en paryk, der passer dig perfekt. Brug disse hår forbedringer for hurtige stil ændringer, der giver mulighed for en verden af ​​eksperimenter uden frygt for skader. Nu kan du være en platin blond eller har hår ned ad ryggen, selv om det blot for dagen. Hår kan være lige så sjovt som du ønsker det skal være, så tage en cue fra Nicki hvis du har altid spekuleret over, hvad du ville se ud som en blå-håret skønhed, men var bange for at prøve det.

load...