Mænds hår trend 2019: korte sider, frakoblet top

12 november 2018

Til denne stil, er håret taget aggressivt tæt på siderne og tilbage (en nummer et blad bliver brugt). Dette clipper afsnit er taget højt op til det punkt, når hovedet begynder at runde på siderne. Bagsiden er clippered op til kronen. Toppen er tilbage omkring fire inches lang, og der er en klar modsætning mellem siderne og toppen (fx hvis kæmmet ned, ville den øverste hænge over den barberede sider). Til styling, er en føntørrer bruges til at give højde i front. Lidt af styling produkt kan anvendes til at tilvejebringe hold og separation.

Klassisk Pompadour med frakoblet top

Dette er en klassisk mænds Pompadour klipning. For denne særlige stil, håret er clipper skære forholdsvis kort i siderne og bagpå. Håret blandes på parted side men venstre med en bestemt skillelinie på den ikke-delt side (denne linje forsvinder når håret er fejet tilbage).

load...

Til denne stil, jeg anbefale en klassisk pomade såsom en Murray's.Apply om en ært mængde pomade til din hule hånd og arbejde hænderne lidt rundt for at varme det op, og emulgere det. Ved hjælp af en pensel, glat håret lige tilbage og til siden (en føntørrer kan anvendes før påføring af pomade til at give lidt mere højde i front).

Tør kig Pompadour

Denne stil er din grundlæggende Pompadour med en lidt mindre blanding på siderne og tilbage. Hvor denne stil afviger fra den klassiske pomp er, at de fleste pompadours er slidt med en skinnende, våd udseende, mens denne version er slidt tør.

Til styling, anbefaler jeg at bruge en god flage-fri gel såsom American Crew Light Hold Gel (brug fast greb for tykkere hår). Når håret er let fugtig, anvende en liberal mængde gel jævnt i hele håret. Rede håret tilbage og lidt til siden og lad det tørre naturligt. Dernæst at skabe den tørre udseende, børste gennem håret (som vil bibeholde sin form fra gelen). Lidt af hårspray kan anvendes til at låse i den stil.

load...

Pompadour med overdreven længde på toppen

Dette er en ekstrem variation af Pompadour, hvor håret er forkortet højt op i siderne og bagsiden af ​​hovedet, mens den øverste er tilbage seks eller flere inches lang. Dette er en grundlæggende undercut i, at hvis den øverste var at blive kæmmet ned, ville det hænge ud over siderne. Toppen er stylet med fast hold gel. Håret er kæmmet op og lige tilbage med en let direkte til siden. Hairspray bruges til at holde stilen på plads. Denne stil er ikke den mest alsidige på grund af den ekstreme forskel længde mellem siderne og top-det kan kun virkelig være slidt én måde (som vist).

Læs også:

Brandon Flowers' haircut

The Killers' forsanger Brandon Flowers er vist iført en aggressiv version af de korte sider med en frakoblet top. Håret er skåret højt oppe med en nummer et blad med lidt at ingen blanding med toppen (som efterlades omkring tre inches lang). Håret kan styles med en smule af styling pasta (såsom American Crew Tea Tree Definition Paste) at tilføje adskillelse og kontrol. Til denne variation af snittet, håret på toppen slidt lidt mere afslappet, men kan også være stylet pænt redt tilbage til et mere formelt look.

load...

Ryan Tedder s haircut

One Republic forsanger Ryan Tedder har slidt en variation af denne stil for en årrække. Håret er klippet aggressivt kort hele vejen op i siderne og bagsiden af ​​hovedet. Den øverste, som er tilbage flere inches lang kan bæres pænt redt tilbage i lidt af en Pompadour stil slidt ned til et mere afslappet look. Bagsiden af ​​hår er pænt tilspidset, og der er en ren linje omkring ørerne. Jeg kan lide den måde, denne stil kombinerer klassisk barbering med moderne design.

Jack Antonoff haircut

Jack Antonoffof sjov. Definerer "nørd chic" med denne unikke stil. Til denne nedskæring, håret er hårklipperen klippe aggressivt korte høje op sider og tilbage (med siderne og tilbage falmet på huden). Toppen efterlades noget pjusket lade denne hårets naturlige struktur at gøre arbejdet. Tilføjelse til den kølige nørdet udseende, Antonoff dons et par nørdede briller. Denne stil, meget gerne navnet på den gruppe, udfører han med er sjovt og lav vedligeholdelse. Som et alternativ, kan den stil bæres slicked tilbage med en smule af pomade til en pænere udseende.

load...