Løsninger til almindelige mænds hårproblemer

11 november 2018

Meget få af os er så heldige at have en perfekt leder af hår. De fleste fyre har mindst én af de mest almindelige mænds hår problemer at slås med. Ikke at bekymre sig, men der er en løsning til næsten hver mænds hår besvær.

At komme af grå hår

En masse mennesker vil fortælle dig, at dit grå hår "ser fornem", og du bør overlade det alene. Har du nogensinde bemærket, at de mennesker, der fortæller, at der næsten altid dem, der ikke har gråt hår !? For at slippe af grå, anbefaler jeg altid søger råd hos en professionel kolorist. Du ønsker farven til at se subtile og naturlige, og du er langt mindre tilbøjelige til at opnå et naturligt resultat derhjemme. I dag er mange virksomheder gør professionelle produkter (såsom Redken for Men Color Camo), der er designet til at blande væk grå hår uden helt at udslette din naturlige farve.

load...

Hvordan man styrer en hvirvel i håret

Ahhh. Cowlicks. Disse irriterende små totter af hår, der stikker op over det hele kan være en reel smerte i, ja, du ved hvad. Jeg har set fyre mister deres sind og summe deres hår ud i frustration over deres cowlicks. Med en hvirvel i håret, det vigtigste er at enten skære det kort nok, så den hvirvel i håret ikke stå op eller lade det længe nok, så der er nok vægt til at holde håret ned. En god barber eller stylist bør være i stand til at bedømme længden og skæres i overensstemmelse hermed. Selvfølgelig kan en liberal anvendelse af styling produkt også hjælpe tæmme din urolige manke så godt.

Gør Fin hår tykkere

Fint, halte hår kan være en styling mareridt. Heldigvis med den rigtige frisure og godt produkt valg, kan du give fint hår illusionen af ​​tykkelsen. En kortere, lagdelte haircut, vasket og konditioneret med en fortykkelse shampoo og balsam, og stylet med det rigtige produkt kan give dit fine hår tilføjede volumen, tekstur og støtte.

load...

Beskæftiger sig med hårtab

Intet kan være mere forurolige til en fyr, især når han er yngre, end at gå skaldet. Hvad laver du? Dyrk det ud, kam det over, brummer den af? Helt ærligt, jeg er ikke en stor fan af narkotika, tæpper, cremer, eller ordninger, når det kommer til håndteringen af ​​hårtab. Det er bedst at acceptere, hvad naturen har givet dig og få en stor haircut (en meget kort stor haircut) for at hjælpe med at minimere forekomsten af ​​udtynding. Koncentrer dig om at holde din krop og hud sund og holde denne garderobe ser snazzy og ingen (undtagen dig) vil virkelig selv mærke din sparsomme hovedbund.

Fastsættelse op "hat hoved"

Undgå hat hår er virkelig en no-brainer. Simpelthen ikke bære hatte. Selvfølgelig, det er lettere sagt end gjort, hatte er praktisk for opholder varm og holde solen ude af vores øjne og fra hovedbunden. For at undgå hat hoved, aldrig bære en hat, der er for stram og aldrig sætte en på, når dit hår er fugtigt. For at fjerne den linje skabt af hatten, vil et hurtigt wrap med et varmt, fugtigt håndklæde gøre det trick, eller du kan blot våd dine hænder og køre dem gennem håret for at genaktivere din styling produkt og hjælpe arbejde ud indrykning efterladt af hatten.

Læs også:

Beskæftiger sig med tørt hår

Tørt hår kan være forårsaget af en masse ting, såsom hårvask alt for ofte i varmt vand, alkohol-baserede styling produkter, overdreven føntørring, bassinvandet, for meget sol eksponering, og ekstrem varme. Simpelthen indsæbning sjældnere i køligere vand og bruge en fugtgivende shampoo og balsam vil ofte være alt, de fleste fyre har brug for at gøre for at rette deres tørt hår dilemma.

load...

Sådan behandler fedtet hår

Fedtet hår kan være et reelt problem. En fedtet hår kan gøre dig se beskidte og dårligt strigles (og kan endda have en ubehagelig lugt). Indsæbning oftere er ikke altid en god løsning (det kan gøre din hovedbund producere endnu mere olie). Indsæbning én gang om dagen med en shampoo mærket specielt til fedtet hår vil normalt gøre det trick, men du kan have til at henvende sig til naturlige retsmidler som en skylning af citronsaft eller eddike til at hjælpe med at fjerne olie i håret.

Hvordan man kan reducere Frizz i mænds krøllet hår

Jeg synes der er intet, der ser bedre ud end en tyk leder af krøllet hår. Holde disse krøller bliver kruset eller for fluffy er forholdsvis let. Det handler om kontrol. Ved hjælp af en stor produkt som TIGI Bed chef for mænd krøller Definition Cream i fugtigt hår og derefter forlader dit hår alene vil hjælpe med at holde krølle adskilt og reducere krus.

Hvordan man styrer Tykt hår

Så har du blevet forbandet med en super-tykt hår? Vi bør alle være så heldig, ikke? Jeg er klar over tykt hår sikkert har sine udfordringer. Det centrale er at klippe håret super kort eller lade det længe nok, så vægten holder den nede. Anvendelse af den rette styling produkt kan også gøre verden til forskel i at styre din tyk manke.

Sådan håndteres groft hår

Så livet behandlet dig en tyk, grov hår, der ligner en ståluldssvamp? Ja, det kan være et problem. Heldigvis kan groft hår styres med den rigtige snit, ordentlig shampoo og balsam, og en ved hjælp af en barber eller stylist, der ved, hvordan man arbejder med grove hår.

load...