Korte teksturerede haircuts til mænd 2019

15 november 2018

Hvis du har en tyk eller tynd hår, kan både drage fordel af en kort tekstureret frisure. Teksturering håret normalt indebærer en lineal barbermaskine eller et par udtynding saks. Kommuniker med din frisør eller barber om ved hjælp af en af ​​disse metoder til at skabe dimension i håret. For tykt og uregerligt hår, vil teksturering bidrage til at fjerne bulk, så dit hår til at få formen lettere, snarere end at blive tynget. Til udtynding eller fint hår, strukturering med til at skabe volumen og bevægelse, hvilket giver indtryk af en fyldigere hår. Afslut look ved styling med en voks (til tykkere hår) eller pomade (til finere hår). Vær sikker på at sprede produktet jævnt gennem håndflader, før du arbejder gennem håret for endnu applikation. Du vil samtidig ser rent snit og stilfuld.

En nem stil

Du ønsker at sikre, at du besøger en frisør eller barber med fremragende clipper færdigheder til at opnå dette look. Nakken og bakkenbarter skal falmet, går fra huden op til en tilspidsning på kronen af ​​thehead. Toppen af ​​håret derefter dygtigt blandet og tekstureret til bevægelse opad og fremad.

load...

Når du har den frisure, styling dette look er en leg. Efter en hurtig shampoo, føntørre håret fremad med en let kvast fra fingrene for at få bevægelse og ønskede højde. Når håret er tørt, gnid en styling voks, der har en lille skinne gennem håndfladerne og arbejd produktet gennem dit hår ved hjælp af den samme bevægelse, du gjorde med føntørrer. Styling bør ikke tage længere end 5 minutter, og du er af sted at starte dagen uden at skulle rode med dit hår igen i løbet af dagen, det er så let.

Styr dig selv

Snittet for denne stil bør nedtrappes med neglesaks på nakken og på siderne, og toppen er tilbage længere, men med lag og teksturering hele.

load...

Du bliver nødt til at bruge en føntørrer for at opnå volumen til toppen, der arbejder håret mod bagsiden med en pensel. Enten en flad og sender stritter eller strenget udluftet børste fungerer bedst. En fjerdedel størrelse mængde styling mousse vil være utrolig nyttigt. Arbejde moussen gennem fugtigt hår og med en børste, føntørre håret med opadgående bevægelser, der arbejder væk fra dine pandehår. Når der er opnået tør og rigelig volumen, arbejde gennem medium-hold pomade, der har nogle glans. Du kan få brug en let spritz af en lys-hold hårspray hvis vejret er særligt fugtigt udenfor. Du ønsker ikke at ende op med en flad stil.

Ikke for kort

Clippers er ikke påkrævet til denne klipning. Din frisør eller barber kan opnå dette udseende ved at give dig en kort lag over det hele. Det er meningen, at se lidt pjusket, så sørg for, at de kører et par udtynding eller teksturering saks gennem lagene. Denne frisure fungerer bedst, hvis du allerede har naturlig bølge til dit hår, lad dit hår til at bøje den måde, det er meningen, at. Hvis dit hår er stick lige, vil denne stil ikke arbejde for dig uden først at få et organ bølge proces på dit hår i salonen.

load...

En temmelig lav vedligeholdelse frisure, som du kan vaske og lad lufttørre. For at holde på linje med den lethed af den stil, brug en styling voks, der er mat, hvilket betyder, uden glans. Denne måde vil du have produkt i dit hår for lysstyring uden at ligne du lægger noget i det overhovedet. Du vil se både dapper og tilbagelænet.

Lidt længere på toppen

Denne frisure ser fashionable og kræver nogle styling dygtighed. Du skal bruge en tilspidset clipper skæres på nakken og bakkenbarter. Toppen efterlades lang, blandet ind i siderne, med længere lag på toppen. Medium tekstureret hår med naturlige krop fungerer bedst for denne frisure.

Prøv indsæbning med en volumen-bygning shampoo til at starte med en stærk styling fundament. Dispensere en volumen øge mousse i dine hænder, på størrelse med et æg, og arbejde gennem fugtigt hår. Del håret, hvor det naturligt ønsker at splitte. Ved hjælp af en føntørrer og børste, arbejde håret op og lidt ud til siden. En Denman stil eller padle og sender stritter anbefales børste til styling denne frisure. Når formen er blevet oprettet, slutte med en hurtigtørrende medium hold hårspray for hold.

Krøller og bølge

I stedet for at arbejde imod dit naturligt krøllet hår, har din stylist klippe dit hår i ashape, der arbejder med den krølle. Denne stil er opnået ved at arbejde med den naturlige form af hovedet, strammere i templerne og nakken, mens fyldigere på toppen og i kronen området. Den rette mængde af lagdeling vil gøre krøller foråret på en måde, der er ønskelig.

Fugtighed er din fjende, når du har krøllet hår, så vil du ønsker at indeholde krus, så dine krøller er rart og bølget. Det er bedst at lade dit hår lufttørre, eller brug en diffuser på enden af ​​din føntørrer, hvis du ikke ønsker at vente på det tørre. En diffuser kan enten ligne en kæmpe plastik kop med finger-leder stikben kommer fra radiovagt en maske-lignende sok, der glider over enden af ​​din tørretumbler. Arbejde en grooming creme, der er designet til krøllet hår, da det vil have ingredienser til at kæmpe fugt og krus. Afslut med blot et par glans dråber i dine hænder og finger gennem krølle.

Enkens peak

Enkens peak er, hvor et punkt i midten af ​​din front hårgrænse naturligt danner, skaber en ”V” mønster foran. Du ser typisk en enke højdepunkt i skurkagtige figurer som vampyrer, men ingen vil beskylde dig for at være en skidt fyr, når man ser dette gode. Siden toppen danner et forreste punkt, du ønsker håret til at have modsatte bevægelse, opad og tilbage, og det vil hjælpe med udseendet af højden til dit hår. Hold siderne og nakken tilspidset stram og medium længde, der er struktureret på toppen. Du kan skille håret i et slankere udseende, eller tousle toppen for en mere trendy stil. Brug en medium hold styling gel eller en voks, der har nogle skinne til den.

Klassisk drenget snit

Dette er en klassisk ren-cut stil, hvor siderne og nakken areclippered kort. Toppen er også forkortet men stærkt tekstureret med udtynding saks. Du kan tilføje lidt flair til denne klassiske snit ved at have bare spidsen af ​​håret lysere en nuance lysere end din naturlige farve.

Læs også:

Styling hår er så let som at vaske og gå. På fugtigt hår, du ønsker at arbejde en virksomhed eller stærkt hold gel og spike tips opad. Mellem haircuts, brug en personlig trimmer at rydde op i nakke hår og offentlig off bakkenbarter som de bliver uregerlige. Dette er en legende udseende, der går godt med sommersolen.

Går grå, ikke ud af stil

Hvis en høj-profil berømthed som George Clooney kan gå grå yndefuldt, så kan du. Holde op med at farve dit hår kan være dyrt og tidskrævende, så hvis du vender salt og peber, give det en prøvetur ved at gå au naturlige. Stilen kan være næsten enhver form, så arbejde med teksturen af ​​dit hår og få din stylist klippe et kig, der er flatterende. Når håret går grå, huske på, at teksturen af ​​dit hår ændrer sig, hvilket gør håret føler grovere og potentielt se mere tør. Brug fugtgivende og glans forstærkende produkter, som vil blødgøre tekstur og tilføje en naturlig glans tilbage til den kedelige hår. Hvis du absolut hader den grå, kan du altid vælge at farve det.

Bevidst rodet

Holde håret kort vil give dig en ren-cut udseende, men tilføjer tekstur, der vil gøre dit hår ser bevidst usoigneret vil give din stil et ekstra kant. Vær sikker på din stylist eller frisør anvender en retskinne barbermaskine eller udtynding saks til at skabe en chunking effekt gennem de øverste lag.

Styling dette hår er næsten lav vedligeholdelse, men det betyder ikke bare vågne op og gå. Du ønsker sengen-head look uden faktisk at have seng-hoved. På fugtigt hår, virker en styling kit eller ler gennem håret, noget med mere hold end en voks. Det kit forbliver formbar hele dagen, så du kan tage dine fingre og tousle det, når det begynder at falde eller udjævne. Dette er en ubesværet look, der er i tråd med tidens trends.

Indram dit krus

Dette er en klassisk taper klipning og selvom udseendet opnås ved at kvadrere fra nakken, siderne, og top - du behøver ikke at se ”firkantet”.

Brug en støbning voks til at skabe en ”piecey” look på de tips og kam resten på plads. Ved at gøre dette, kan du bortføre denne klassisk konservativ klipning med bare en lille smule flair. Tilføjelse stil med det passende produkt vil ikke kompromittere dit professionelt udseende. Tag denne dag kig ind natten sjov ved at rode op i toppen med bare en lille smule mere af styling voks. Afslappende den frisure vil hjælpe dig med at slappe af efter en hård dag på kontoret.

Et klassisk genvej

Ofte denne stil betegnes som en brummer klippe eller militær stil snit. Ved at efterlade bare lidt mere længde på toppen giver dig lav vedligeholdelse aspekt du elsker ved at have en brummer snit, kun med blot en smule mere stil.

Hvis du er nødt til at forblive konservativ, kan du altid kam toppen længde på plads med lethed. Men hvis du vil have en sjov med denne stil, spike op i toppen med et fast greb hår voks eller et medium hold gel. Du ønsker håret til at forblive berøringsbilleder, men tilføjer styling produkt vil tilføje flair til denne klassiske genvej. Også dette er en glimrende stil at kæmpe hår cowlicks hvis du er plaget af dem, hvor pletter af hår vokser i en hvirvel mønster, der forårsager, at patch til at holde sig lige op. Håret er summede ekstremt tæt på hovedbunden, hvilket eliminerer slaget af hvirvel i håret. Hvis du har en hvirvel i håret i front, hvilket efterlader en lille længde foran, hvor hvirvel i håret vokser kan faktisk hjælpe i den stil, som den afbilledet herre.

Let at vedligeholde

Dette er en stil, der er ikke så kort som en brummer cutbut stadig knus formen på din hovedbund ved at klippe håret kort og en længde hele vejen rundt. Square off bakkenbarter og nakken samt.

Dette er en lav vedligeholdelse klipning, men med en lille indsats, kan du se stilfuld. Du ønsker at bruge en orne børste til at distribuere dit naturlige hår glans, da dette look kan se tørre, hvis du bare vaske og gå. Tag bare et par øjeblikke til at køre et let hold pomade, der har glans og du vil se frisk og stylet uden en hel masse kræfter. Brug en personlig trimmer i mellem klipninger til firkantet bakkenbarter og nakken, når uregerlige hår begynder at vokse igen. Dette vil spare dig tid og penge fra at skulle besøge din stylist eller frisør for ofte.

Hår med krøller

Hvis du har naturlige krøller, men kan ikke lide det, og ikke ønsker at understrege det, holde det kort vil hjælpe med at kontrollere den bølge. Men fordi du har naturlig bølge, vil det give din korte stil volumen og krop, at mange mænd med bøde eller stick-glat hår helt sikkert vil misunde. Har din frisør eller barber brug saks for at opnå en mellemlang længde snit, der er lidt tilspidset i siderne og nakken.

Du vil få naturlig bevægelse og krop i dit hår, så brug en føntørrer er ikke nødvendig, medmindre du ønsker at forreste hårgrænse til at stå op. Brug en medium hold styling gel til at give dit hår den nødvendige kontrol. Afslut look med en let spray skinne til at kontrollere enhver krus at luftfugtigheden måtte bringe. Plus, den ekstra skinne giver en nice poleret look til din stil.

En hilsen til en anden tidsalder

Populariteten af ​​showet Mad Men har bragt med en genoplivning af mænds retro frisurer. Udseendet er klassisk, tidløst, og utrolig maskulin. Nakken og bakkenbarter er koniske og firkantet at skabe pæne rene linjer. Toppen er en længere lagdelt snit for at rede ud til siden eller slanke lige bagud.

Find den naturlige side del i dit hår ved kæmning det hele lige tilbage, så se, hvor en naturlig split begynder at danne i siden og gøre den del. Style håret med en let styling gel eller et medium hold voks. Hvis dit hår ikke naturligt flyde tilbage, kan det være nødvendigt at tage en føntørrer til det og børste det igen tørt. Du kan tage dette kig ind på kontoret eller til en sort slips affære. Ligesom dette look er så stærk, at den nægter at gå ud af stil, du også vil bære en selvsikker og ansvarlig holdning med et maskulint retro look!

load...