Korte prom frisurer: 24 flotte stilarter

11 november 2018

Hvem siger prom hår skal være lang for at være elegant? I dette galleri, vil jeg dele mine foretrukne prom korte frisurer herunder Nisser, nejer og pompadours.

Nøglen til en stor kort frisure til en formel begivenhed er at overveje din kjole. Din kjole skal være kernen i dit udseende, ikke dit hår og makeup. Det er lettere for længere hår piger, der kan trække deres hår op i updos, side 'dos ​​eller halvdelen huskeliste til at supplere deres kjoler. Hvis du har kort hår, har du muligheder, bare ikke så mange.

load...

Nogle ting at overveje med kort hår.

Gå ud med dit hår

Du ønsker ikke at style dit hår, som du gør hver dag. Dette er din chance for at pynte dit hår med bølger, krøller eller endda en bøjle. Hit salon for en blowout og krøller før prom, eller hvis du laver det selv, tilføje nogle tekstur til dit hår eller nogle få krøller.

En stor kigge efter kort hår i år er at trække det tilbage. Ja, kan selv kort hår blive trukket tilbage. Hvis dit hår ikke passer ind i en hestehale holder, kan du bruge benene til at trække håret tilbage og stram.

Må ikke sjuske med produkter

Produktet vil være din bedste ven. Du vil have din stil til at vare hele natten.

load...

Hvis du får dit hår gjort på salonen, vil du ikke behøver at bekymre dig om noget, undtagen måske bærer nogle ekstra Bobby stifter eller en lille flaske hårspray.

Gå efter en sammenhængende udseende

Alt skal supplere hinanden: din makeup skal arbejde med dit hår bør arbejde med din kjole bør arbejde med dine smykker bør arbejde med dine sko skal arbejde med din kobling.

Erklæring smykker

Jeg har en tendens til at foretrække enkle smykker og lad min kjole og sko være bevoksning outs, men med kort hår, kan du drage fordel af erklæring smykker. Dette er, at et stykke af "wow", der skiller sig ud som stor par øreringe eller en smuk halskæde. Øreringe arbejde stor med kort hår.

Bare ikke gøre begge dele, fordi for meget smykker kan være overkill. Pick enten erklæringen halskæde eller angivelsen øreringe. Hvis du går med øreringe, kan du også vælge en fantastisk armbånd.

Makeup tips

Dine ansigtstræk vil skille sig ud med kort hår (du sikkert allerede ved dette), så du kan enten vælge at fremhæve dine læber med en lys, fed farve som kirsebær rød eller en dyb pink eller du kan gå med en røget øjet. Men undgå at gøre både eller du kan ligne en klovn.

load...

I dette billede, skuespillerinde Ashley Benson går med en dyb kat øje og holder resten af ​​hendes makeup lys.

Du vil se nogle fantastiske udseende i dette galleri. Så lad os komme i gang!

Vend tilbage til den vigtigste prom frisurer hub

Kate Peck s platin nisse

Jeg elsker en platin nisse, især den ene her på modellen Kate Peck. Lange pandehår giver dig en masse alsidighed - du kan børste dem ned, bære dem tilbage eller funk dem op med en smule støbning pasta.

Bemærk hvordan Peck hår fungerer smukt med sine kjoler. Hun vælger en rød læbe og lyse øjne, en stor manicure og fantastiske sko. Når det kommer til smykker, hun holder sig til ringe og armbånd.

Se det bedste hår produkter til pixie frisurer og makeup tips fra hårfarve.

Demi Lovato er 30'erne pin krøller

Her Demi Lovato er lummer 30'erne pinwave værker smukt parret med hendes backless kjole. Hun bryder min "spiller ikke op både øjne og mund" -reglen, og jeg synes det er lidt aldring. Jeg ville foretrække en lidt mindre øjenmakeup her og måske en anden læbe farve. Hun er gået lidt overbord på vin-farvet lip liner, som skiller sig ud på denne røde løber.

Men håret: perfektion.

Dianna Agron

Hele Dianna Agron udseende her er banen perfekt. Hendes sølvfarvede røget øjet makeup er simpelthen fantastisk, og jeg elsker hvordan hun blæst hendes hage-længde hår tilbage. Men hvad jeg virkelig elsker hende, bortset fra, at dyb halsudskæring, er hendes sko. Hendes kjole er blusset og hits under knæet, så skoene er den sande udsagn stykke.

Kristen Stewart

Hvad jeg elsker om Kristen Stewart udseende her er bare hvor montering det er at hendes personlighed. Hun er lidt af en kantet drengepige - du sjældent ser hende i kjoler - men hun ændrer ikke hendes holdning, bare fordi hun er iført en her. Jeg vil også gerne, at hun holder hendes hår pjusket og lidt afslappet men spiller op hendes øjenmakeup. Og disse sko er morder.

Læs også:

Elsker dette look.

Emma Stone

Denne kjole. Åh, denne kjole. Det er så perfekt fra blonder overdelen til den flirtende nederdel til de tre-lange ærmer. Her Stone trækker tilbage hendes hage-længde hår, så det ikke kommer i vejen for den kjole, og jeg elsker, hvordan hendes hår er ikke sippet og perfekt, men lidt pjusket og afslappet.

Det hele virker bare så smukt.

Jourdan Dunn

Håret her på Jourdan Dunn supplerer de arkitektoniske detaljer i denne kjole perfekt.

Sarah Hyland

Jeg kan virkelig godt lide hvad Sarah Hyland har gjort med sin lange bob her. Og jeg elsker hendes valg af elegant top og hæle, hvilket ville være cool for prom hvis du ikke er en kjole slags pige.

Julianne Hough

Disse pjusket bølger er så i lige nu, men hvad jeg virkelig gerne om Julianne Hough udseende her er ikke hendes hår, men snarere den måde, hendes blå kjole gør hende lyseblå øjne pop. Hvis du har øjne, der er alt andet end brun - grøn eller blå eller endda plettet, kan du overveje din kjole farve. At vælge en farve, der gør dine øjne pop er altid et smart træk.

Gå ikke glip af den bedste Eye Makeup for Blue Eyes.

Carla Juri

Der er noget lige så sød om dette billede af Carla Juri. Hun er ikke at gøre noget særligt med sit hår, her, fordi det er så kort, og hendes makeup er meget diskret, men hele udseende arbejder med denne kjole. Det er bare så smuk.

Olivia Phyland

Den halsudskæringen af ​​denne kjole fungerer smukt med Olivia Phyland s bølget lange bob.

Lily Collins

Ærligt, jeg finde materiale af denne kjole til at være en smule tarvelige og kjolen i sig selv er dårligt montering, men på afstand den slags fungerer. Tæt, det er en smule krybe-fremkaldende.

Jeg elsker hendes lyserøde læbe farve og hendes falske øjenvipper, som ikke ser alt for falsk.

Se 4 enkle måder at få Amazing øjenvipper.

Chelsea Kane

Jeg elsker virkelig dette udseende på Chelsea Kane. Kjolen er super sexet og hendes hår fungerer godt med hele udseendet. Jeg kan godt lide, at hun valgte lange øreringe i modsætning til en halskæde.

Shailene Woodley

Shailene viser, hvordan du kan trække tilbage kort hår i nakken. Men glem alt om håret, hvad der utrolig kjole. Wow.

Sibley Scholes

Denne Pompadour parret med glatbarberet sider er super cool parret med røde læber.

Lucy Hale

Fletninger er en anden måde at klæde op kort hår.

Emma Willis

Jeg kan godt lide den slanke sofistikerede Emma Willis' hår her.

Rachael Taylor

Rachael Taylor hår her er bare perfekt.

Coco Rocha

Dette er en funky version af bob, der ville arbejde med den rigtige personlighed.

Julia Stiles

Blot tilføje krøller og du er god til at gå.

Jessica Alba

Flere pin krøller som er perfekte til prom.

Emily Bergl

Et andet eksempel på at tilføje krøller til kort hår til prom.

Den perfekte nisse

Jeg elsker, hvordan øjnene spilles op her.

Scarlett Johansson Hair

Jeg elsker denne stil på Scarlett. Og parret med en tætsiddende kjole, det er temmelig meget perfektion.

En 30s Style Wave

Mere prom:

load...