Klippe og styling tips til krøllet hår 2019

10 november 2018

Føl overvældet hver gang en stor leder af krøllet hår sætter sig i stolen? Nå, du er ikke alene. Skæring krøller synes at tilskynde frygt i mange en talentfuld stylistbut frygt ikke mere som vi nedbryde de bedste tips i tilskæring og stylingcurly hår.

Læg ned shampoo!

Den største fejl, jeg ser folk gøre, når der skæres til krøllet hår er begyndt tjenesten med en dejlig ru shampoo. Intet frizzes eller fnug op krøller mere end en god skumdannelse. Brug balsam ligesom shampoo vil gøre det trick, og du behøver ikke at bekymre sig om skrub op at følsomme neglebånd. Forklar dem, at snavs og olie vil klæbe til balsam og skyl ud forlader dig følelsen rene, men uden den glasagtig følelse af, at shampoo kan efterlade.

load...

Generelt jeg fortælle alle mine krøllede hår klienter til ikke at bruge shampoo mere end en gang om ugen. De vil se en enorm forskel i deres krøller, når de begynder at afskedige de ting.

Lag er et krøller bedste ven

En masse krøllede hår klienter kommer til mig med næsten ingen lag overhovedet. De har enten været forkludrede i fortiden eller de er bange for, at hvis du fjerner for meget vægt, så deres hår vil være stor og puffy. Tværtimod, hvis du ikke fjerner nok vægt, så vil du stå tilbage med den frygtede trekant hoved.

Krøllet hår har brug for lag til at flytte. Jeg plejer skære lodrette lag på mine klienter og derefter gå tilbage i, skære enkelte krøller til at bryde det op og give håret en vis bevægelse. Denne teknik bryder op lagdeling så håret ikke har nogen stærk eller hårde linjer i det.

load...

Må ikke makulere disse ender!

Intet ødelægger krøllet hår mere end for meget teksturering. Jeg har haft mange en krøllet hår klient være helt traumatiseret af en cut-glad stylist, der ikke kunne sætte ned udtynding saks.

Krøllet hår har brug for vægten fjernet fra sin bulk, men vægten må aldrig fjernes fra enderne. Krøllet hår har brug for enderne til at være tung, så den krølle kan tage form. Når du over-texturize krøllet hår, du forstyrrer krølle mønster og ender med krus.

Huske længden

Når der skæres til krøllet hår, altid huske, at længden vil skrumpe mere end ventet. Desværre, krøllede hår klienter tendens til at gå længere i-mellem nedskæringer, som betyder, at deres ender som regel brug for mere, end de er villige til at skille sig af med. Forklar præcis hvor meget længde du vil fjerne og altid fejle på siden af ​​mindre er mere. Nogle af mine klienter få så meget som 5 inches i længden, når deres hår er vådt, og det kan være let at lade sig rive hvis du ikke passer på.

Læs også:

Genbefugtning før du stil

load...

Vi ved allerede, at krøllet hår frizzes op, når den krølle mønster forstyrres, så hvorfor skulle du style krøllet hår efter det er blevet skåret og kæmmet uden omforme krølle mønster først?

Den nemmeste måde at omforme krølle er ved genbefugtning håret. Jeg plejer at tage mine klienter tilbage til shampoo skålen, eller hvis de har fint hår, vil jeg bare sprøjte dem ned på stolen, når vi er færdig med at skære, og før vi begynder styling. Når du har våde dem ned, satte, at kam! Vi vil bruge vores fingre fra nu af.

At vælge de rigtige produkter til krøllet hår

Produkter virksomheder målrette krøllede hår folk ved at spille på det faktum, at de er desperate efter at finde noget, der virker. De ved, at vi vil prøve noget, hvis det lover at forvise krus, men de fleste gange du bare ender med alt for mange produkter.

De eneste to produkter, jeg bruger på mig selv (jeg har kæmpe krøllet hår) og mine klienter er balsam og gel. Du behøver ikke noget andet!

Korrekt påføring af produktet

Nu da vi har fundet ud af, hvilke produkter til at bruge, er vi nødt til at lære at bruge dem. Du ved, hvordan krøllet hår ser godt våd og derefter tørrer ind i en kruset rod? Nå, vandet er, hvad der vejer håret ned og lime det sammen - Når håret tørrer, vandet fordamper, og du mister den lim, hvilket får håret til at adskille og krus.

Ved at efterlade en almindelig balsam i håret, kan vandet fordampe, men det balsam ikke, hvilket efterlader dig med perfekt definerede og fizz-fri krøller.

Hvis din klient er bekymret for, at deres hår vil føles fedtet, forklare dem, at balsam går inde neglebånd og ikke bo på toppen af ​​det, så de skal ikke føle det i deres hår.

Når det er sagt, hvis din klient har meget fint hår, ville det være en god idé at erstatte regelmæssig conditioner til en leave-in.

Rør ikke ved!

Nu hvor du har anvendt balsam med fingrene og scrunched i gelen, kan du enten lufttørre (som normalt giver de bedste resultater) eller tør med en diffuser. Hemmeligheden til tørring krøllet hår uden krus er at holde dine hænder væk fra det, indtil håret er helt tørt. Det betyder ingen øse håret op i diffuseren eller kramme det med dine hænder!

Når håret er mindst 80% tør, kan du gå ind og ryste ud af håret for at frigøre krølle og give det lidt volumen.

load...