Jennifer Anistons bedste frisurer gennem årene

15 november 2018

I dette galleri af Jennifer Aniston frisurer, vil du se, hvordan hendes hår har udviklet sig gennem årene fra hendes lange, tilgroede brune låse, til Rachel til hendes underskrift "bronde" glat hår.

Her er hun afbilledet i 2016 med bronde hårfarve, høflighed af hendes frisør Chris McMillan.

1980'erne: hendes teenage år

Her ser vi Jennifer Aniston hår i det naturlige tilstand: lang, uregerlig og brun. Det er en god base for sine frisurer til at komme. Tyk, naturligt glat hår er den nemmeste at style.

load...

Juni 1995 - Jennifer Aniston debuterer "The Rachel" haircut

Hun senere døbt denne frisure "den grimmeste frisure jeg nogensinde har set," men når det fik sin debut på det sæt af "Venner", verden gik ga-ga for Jennifer Aniston "The Rachel." Det forblev den mest populære frisure i mindst et par år.

1998: Et par år inde i "Venner", et par måneder inde i dating Brad Pitt

Her er Jennifer Aniston i krøllet hår på "Meet Joe Black" premiere, som bød hende daværende kæreste Brad Pitt. De to var blevet sat op på en blind date i foråret 1998.

Marts 2000, den længste hendes hår nogensinde fik

load...

I marts 2000, Jennifer voksede hendes hår super lange, sportslige en næsten boheme kig lige før hendes 30 juli bryllup med skuespilleren Brad Pitt.

September 10, 2000

Her er Jennifer Aniston sportslige en meget ærbar lool blot 2 måneder efter hendes 1 € M overdådige bryllup til Brad Pitt, hvor hun lovede at gøre Brads favorit banana split og Brad lovede at finde en balance på termostaten.

December 2000: Kort & Bølget

load...

Det er første gang, vi har set Jennifer Aniston med kort hår. Hun beskåret sit hår til en flatterende længde i mellem hendes hage og hendes skuldre i december 2000 og havde det kort for blot et par måneder.

4 September 2001: Hendes nye signatur Cut

En af de mest sexede billeder af Jennifer Aniston, denne ene viser off haircut hun ville bære for meget af det næste tiår: flad-stryges, lang med en meget få ansigt-framing lag og den perfekte farve, der ikke er helt al blond, endnu ikke helt brunette enten, en farve vi ville dubbe i 2009 som "Bronde".

September 2002

Jennifer Aniston havde sit lange hår krøllet til 2002 Emmy Awards, hvor hun vandt bedste kvindelige hovedrolle i en komedie. Hun har sjældent slidt sit hår denne krøllet. Når hun gør bære hendes hår bølget, det er meget mere "beachy" end krøllet.

Læs også:

Januar 2003

Hun er sjældent set i pandehår og denne skudt af hende i januar 2003 viser hende med tykke, side-fejede dem.

September 2004

Bare et par måneder før deres annoncerede adskillelse i begyndelsen af ​​januar 2005, Jen og Brad ser glade her. Nå, gør hun. Hendes hår er pjusket og løs.

Oktober 2005

Med hendes skilsmisse fra Brad Pitt afsluttet den 2. Oktober, Jennifer Aniston trådte ud den 30. Oktober ser henrivende. Men af ​​de mange billeder af hende taget på denne dag, dette var kun en af ​​et par, der viste hende smiler. Alligevel ser hun smuk.

Juni 2006: lange, lige og Brunette

Jennifer Aniston droppet sin gyldne farve til en mørkere nuance af brunt i juni 2006.

December 2006

I denne skud, kan man tydeligt se, hvordan lagdelte hendes hår er lige rundt om ansigtet.

December 2008

Dette er en af ​​mine foretrukne haircuts på Jennifer Aniston. Hendes hår er tyk og perfekt skåret og farven kunne ikke være bedre.

22 februar 2009

Her Jennifer Aniston bærer en fletning til en Awards show. Slags en boho, strand chic look.

Marts 2010

Tilbage til pin-glat hår og bronde farve.

August 2010: Lige og mørkere

Et andet klassisk Jennifer Aniston look.

8 februar 2011

Jeg elsker disse Beachy bølger i, før hun skar hendes hår til skuldrene denne billede taget blot et par uger (eller måske endda dage).

Jennifer Aniston lange frisure: Tidligt 2011

I begyndelsen af ​​2011 Jennifer Aniston trådte ud med en lang bob (eller "lob") frisure og henrykkede verden. En super flatterende længde, Aniston lange bob er lidt kortere i ryggen og vokslys til fronten. Dette er ikke første gang hun skar sit lange hår ud, sidste gang hun debuterede en kort 'gøre, var i slutningen af ​​2000, lige efter hendes sommer nuptials til Brad Pitt.

5 maj 2011

Tilbage til den kortere frisure. Dette var snittet set rundt omkring i verden.

Juni 2016

Aniston har holdt sig til hendes lange hår i et par år nu. Kærlig dette look.

load...