Hvorfor koster en haircut så meget

14 november 2018

En af de mest frustrerende kommentarer jeg hører om håret industrien er, hvordan dyre hår tjenester er. Jeg besluttede at bryde det ned, og forklare de omkostninger, der er involveret i en klipning og også forklare, hvorfor den gennemsnitlige stylist ikke rippe dig ud ved at opkræve 20 € - 40 € for en klipning. Jeg ville være villig til at vædde på, at nogle af udgifterne i en frisørsalon bare kan overraske dig.

Da jeg først besluttede at sætte dette sammen jeg gik frem og tilbage på, hvordan man kan præsentere tallene. Jeg tænkte at forske i "landsgennemsnittet", og bruge en masse tid med tal og beregninger, men så står jeg virkelighed og indså, at jeg har ingen idé om, hvordan man virkelig gøre det. Jeg ved, hvor meget det koster mig at køre min frisørsalon, dog, og jeg har besluttet at bare dele disse tal med dig. Jeg bor i acity på omkring 200.000 mennesker i midten af ​​heartland. Selvfølgelig vil hår salon udgifter i andre dele af landet være højere end mine; andre mindre end mine. Jeg tror, ​​jeg er ved som gennemsnit en stylist, i omkring som gennemsnit en by som det bliver. Jeg leaser et lille studie salon og køre min egen virksomhed ud af studiet. Så jeg opdele forskellen mellem en stylist, der er ansat af en salon ownerand én, der ejer deres forretning med deres egen fysiske bygning.

load...

Ved anvendelse af denne artikel vil jeg kun vil tale om haircuts. Jeg vil ikke komme ind enorme og forskellige udgifter af kemiske tjenester, og alt involveret med alt det der. Blot klipninger.

Uddannelse

Overraskende skønhed skole er ikke billigt. I Iowa er en autoriseret kosmetolog kræves for at fuldføre 2.100 timers undervisning og klinisk erfaring inden eksamen og færdiggørelse af Iowa State Board Kosmetolog Undersøgelse. Det tager cirka 15 måneders fuld tid kosmetologi skole for at færdiggøre disse krav. Mit sidste skole omkostninger var omkring 18 €, som blev finansieret med studielån, som jeg tilbagebetale månedligt.

Leje og forsyningsselskaber

load...

Nogle hairstylistswork til en virksomhed eller person, og der er betalt en provision eller løn. Andre arbejder for sig selv og betale en stol leje, studio gebyr, eller de købe eller leje deres egen ejendom. I hvert fald, er en bygning, der er korrekt udstyret og licenseret af statsregulering til hår tjenester kræves, og er den største månedlige udgift. Nogle leje gebyrer omfatter forsyningsselskaber, produkter eller brug af udstyr. Det hele varierer for hver enkelt situation. Jeg betaler et studie leje, som omfatter min vand, affald, varme, og elselskaber samt brugen af ​​to håndvaske, to hydrauliske styling stole, to styling stationer, en opbevaringsskab, og hætte hårtørrer med stol.

Licens og forsikring

Fastholdelse af et gyldigt kosmetologi licens er meget vigtigt, og en nødvendig udgift for hver stylist og salon ejer. En salon licens (80 €) og separat individuel kosmetologi licens (60 €) kræves for at blive fornyet hvert andet år. For at være berettiget til at forny din licens i Iowa, er du nødt til at fuldføre 8 timers efteruddannelse, og betale de tilknyttede gebyrer med disse timer. Jeg typisk deltager mere end de krævede 8 timer, men af ​​hensyn til denne artikel, vil jeg kun omfatte bekostning af de krævede timer. I de sidste to år har jeg brugt 250 € på efteruddannelse og forny licensen.

load...

Hertil kommer, forsikring er vigtigt at dække forpligtelser i en salon. Du ved aldrig, hvad der kan ske, når du er opskæring hår, og det er vigtigt at være dækket i tilfælde af en ulykke, tyveri, brand eller naturkatastrofer. Min årlige omkostninger til forsikringer er 250 €.

Hår skærende værktøjer

En af grundene til folk tror haircuts er for dyre er fordi "alt det der kræves er en kam og nogle saks". Det er faktisk en lidt mere involveret end det. Jeg har flere saks, som jeg har brug for at gøre mit job. De vare alt fra 2 til 5 år eller mere, afhængigt af forskydning, hvor ofte det skal slibes, og hvor ofte det bruges. I mine første fire år som en stylist, har jeg tilbragt 1 € om hår saks, og 600 € for klippere og tilbehør (som minder mig om, at jeg har brug for at købe et nyt sæt). Jeg går også gennem mindst en kasse med barberblade klinge udskiftninger hver uge. For at få en månedlig udgift jeg delte 1 € med 48 (det antal måneder, jeg har været en stylist), plus 40 € (per måned) til barberblade udskiftninger.

Læs også:

Backbar forsyninger

Hvis du kommer til at få en klipning, chancer er du vil have det vasket og stylet. Dette kræver brugen af ​​"backbar" produkter og forsyninger. Backbar leverancer er de produkter og værktøjer, der anvendes af en stylist til at vaske og style håret under en klipning tjeneste (shampoo, balsam, styling produkter, håndklæder, kapper, etc.) samt de nødvendige desinficeringsmidler agenter, der kræves af staten. Jeg synes det er vigtigt, at alle mine klienter forlader min salon med en poleret stil til at føle sig trygge ved deres nye snit. Jeg har også inkluderet vaskeri udgifter til at vaske håndklæder og slag regelmæssigt. Jeg anslå min bekostning for månedlige backbar forsyninger her.

Hår styling værktøjer

Styling hår kan ikke ske uden styling værktøjer. Professionelle hårtørrer, strygejern, krøllejern, børster og kamme er ikke billig. Professionelle kvalitetsprodukter er vigtige, fordi de har brug for at have evnen til at stå op til hård gentagen daglig brug. Selvfølgelig, nogle holder længere end andre. Jeg har vurderet, at jeg i de sidste fire år har brugt mindst 1 € på varme værktøjer og hår styling udstyr.

Månedlige udgift: 20 €

Total månedlige udgifter

Lad os tilføje dette op. Vær opmærksom på, at de månedlige udgifter, som jeg indgår i denne liste er minimale og gælder kun for hår skæring. Hvis en stylist udfører andre tjenester som voksning, paraffin, farvning, perming, andre kemiske tjenester eller tilbud detailprodukter til salg, vil omkostningerne stige. Denne månedlige udgift liste også omfatter ikke de lidt ekstra i en salon som kaffe, indretning, abonnementer, og diverse andre omkostninger.

Total månedlige udgifter: 1 €.58

Bryde det ned: hvorfor haircuts koste så meget

Lad os nu bryde denne månedlige udgifter til en € 0,58 så det giver mening på en klipning ved klipning niveau. Hvis jeg arbejder 40 timer om ugen, og under forudsætning af 4 uger i en måned, det er 160 timer i en måned. Opdeling de månedlige omkostninger med 160 giver mig den mængde penge det koster at have basale hår skærende forsyninger og værktøjer på hånden hver time.

Det koster 10 € at klippe hår i min salon i en time.

For at opnå en fortjeneste og tage hjem penge at tjene til føden, jeg er nødt til at bringe mere end 10 € hver time. Det tager mig 20-30 minutter på hver mands eller barnets klipning og 30-60 minutter på hver kvindernes klipning. Dette omfatter vask og styling tid, diskutere produkter, og sikre min klients tilfredshed.

For at bryde det ned yderligere. Lad os antage en mænds haircut er 20 € og en kvinder haircut er 30 €. To timer tid kan jeg bringe i cirka 70 € eller 35 € i timen. 35 € minus 10 € driftsomkostninger efterlader mig med 24 € i timen "overskud". Men husk på alt det ekstra, som jeg ikke medtage i ovenstående tal som udsmykning, kaffe, abonnementer, online reservationssystem, website omkostninger, telefon udgifter, omkostninger til reklame, marketing materialer (visitkort, brochurer, etc.), og diverse andre udgifter komme ud af, at 24 € fortjeneste. For ikke at nævne indkomstskat og moms, der skal betales, og lad os ikke glemme de utallige timer, som jeg bruger på at gøre papirarbejde, opdaterer min hjemmeside, køb af forbrugsstoffer, tilbagevendende e-mails, indstilling aftaler og diverse andre opgaver, som jeg ikke er kompenseret.

Hvert år omkostningerne går op, og hvert år din stylist får 365 dage med øget erfaring, talent og dygtighed. Hvordan du placerer en pris på det?

Jeg håber dette hjælper dig med at forstå alle de omkostninger, der er forbundet med at få en klipning, og måske kan du sætte pris på alt det, som din stylist administrerer på månedsbasis til blot at gøre en ærlig løn.

load...