Hvordan slippe af med frizzy hår

11 november 2018

I denne artikel:

Home retsmidler til at tæmme din manke

Dårlig hår dag i fugtige vejrforhold er uundgåeligt for håret har tendens til at opsuge fugt, der findes i luften og gør neglebånd til at svulme op. Tag et kig på disse hjem retsmidler, der kan hjælpe med at tæmme din manke.

load...

Frizz-Fight i bruser

Den bedste måde at bekæmpe kruset hår derhjemme er at holde håret i en god stand ved at undgå hårvask for meget, vaske hår hver dag og udsætte dit hår til dyb-conditioning behandlinger mindst en gang om ugen.

Eddike

Glat og glatte håret neglebånd ved kæmning håret med eddike, når du har vasket dit hår. Bruge en bred-tandede kam. Betingelse håret indlæg kæmning det med eddike. Mens skylning hår, brug vand, der er så koldt, som man kan bære. Dermed hjælper låse neglebånd ned og gør håret ser glattere og glattere.

Hjem efter-shampoo skyl

For at tæmme kruset hår, bland 1 spsk. Honning og 1 liter vand. Hæld blandingen frisk på vasket hår, når det stadig er våd. Betingelse håret som du normalt gør. Honning er en naturlig balsam og naturlige fugtighedsbevarende middel. Er et naturligt fugtighedsbevarende middel det tiltrækker og hold vandmolekylerne i og dermed holde fugten intakt.

load...

Hestehale

Efter hårvask hår med en mild shampoo og balsam, skyl med koldt vand og kam fugtigt hår ved hjælp af wide-tandede kam. Efter at gøre det, trække håret sammen og binde dem fast i en høj og stram hestehale. Sørg for, at du bruger en blød, klud-dækket hår slips og ikke en elastik. Fjern hår slips, så snart dit hår er tørt. Dette vil hjælpe dit hår ophold fladere.

Ugentlig condition mayonnaise hår maske

En mayonnaise hår maske kan hjælpe berige og nære håret og derved fjerne enhver tørhed, som kan forårsage frizziness. For at gøre hår maske, bland en rå æg med 1 / 4th kop olivenolie og 1 / 4th kop mayonnaise. Efter at blandingen, dække hovedet med et håndklæde. Lad håndklæde på i 30 minutter. Shampoo håret ud og tilstand, som du plejer. Afslut ved at skylle shampoo ud med koldt vand. Den mayonnaise og æg vil indgyde dit hår med masser af protein, hvilket giver en rig og sundere udseende.

Avocado og banan

Mash en moden, skrællet banan med en moden og godt skrællet avocado. Kombiner disse og anvende blandingen til dit hår. Den banan vil indgyde dit hår med mineraler og antioxidanter, der ikke kun bekæmpe krus, men også fremmer sund hårvækst.

load...

Hvad er naturlige relaxers?

Relaxers er de cremer eller lotion, der bruges til at lave krøller mere overskueligt og mindre kruset. Kemiske hår relaxers indeholder skrappe kemikalier, der kan forårsage skade på dit hår og hovedbund, så vælger naturlige hår relaxers er et smart valg. De har ikke nogen bivirkninger og give ønskelige resultater samt forbedre dit udseende.

Nogle af de naturlige hår relaxers er:

Olivenolie betingelser og beroliger hårets follicle og akslen, hvilket gør det overskueligt. Mælk, yoghurt og honning gør dit hår meget silkeagtig. Coconut creme relaxer indeholder jomfru kokosolie, kokosmælk, almindelig yoghurt og fløde af kokos. Påfør det en gang om ugen, og det vil efterlade dit hår blødt og glat. Kakaosmør løsner krøllerne og gør dem bløde. Citron giver håret en skinnende udseende.

12 fordele ved hår spa-behandling

Undergår en hår spa-behandling er en trend, som alle elsker. Borte er de dage, hvor kun dine hænder, ben og ansigt var at få al den opmærksomhed. Hår spa er her for at give dit hår den næring, den har brug for. Populariteten af ​​hår spa er synonymt med at kroppens spa, som efterlader ens krop forynget og følelse, som hvis har været igennem en fuldstændig ændring.

På grund af den udsættes for forurening, sollys og stressende liv, er det vigtigt at pleje og passe godt på dit hår. Hår spa øger hårvækst og dens afgørende for dem med farvet eller glattet hår.

Alle elsker at prale off sundt hår. Forud for populariteten af ​​hår spa-behandlinger, var glat hår anset for at være et symbol på sundt hår, selvom det ikke synes at arbejde for alle. Hår spa er faktisk den første og måske den sidste bedste behandling for kedeligt og livløst hår. Bortset fra at behandle kedeligt og skørt hår, hår spa lover at behandle almindelige hår problemer såsom hårtab, skadet hår, spaltede spidser, skæl osv Her er hvorfor det har vist sig som et af de oplagte hår behandlinger for alle aldre:

Sørg for at gå til en god salon og få en hår spa med god kvalitet. Hår spa kan gøre underværker for dit hår. Hele processen er en fuld løsning for dem vanskeligt at administrere Lokker.

Spa-behandlinger for skadet hår

Hår siges at være kronen på værket for hver kvinde. De fleste af os tager alt for at se godt ud, men hårpleje glemmes ofte, og dette fører til kedeligt og beskadiget hår. Under sådanne omstændigheder kan hår spa-behandling være den perfekte løsning til nærende og foryngende dine Lokker. Hår spa er et nyt koncept, der hævder at helbrede forskellige hår problemer, ligesom, hårtab, kedeligt og beskadiget hår, skæl, spaltede spidser, etc.

Hår kurbade arbejde for at gøre dit hår stærkere, sundere og bedre ud. Hår spa kan adskilles i forskellige kategorier, men de tre primære dem er hår kurbade-til tør og skadet hår, for tyndere hår og skæl tilbøjelige hår.

Alle hår kurbade indebærer en grundlæggende underliggende procedure, som indebærer en shampoo, hvorefter håret er håndklæde tørret. En nærende creme bad gnides ind i din hovedbund og også til hver og meget streng. Denne applikation skal gøres afsnit for afsnit, medmindre du ønsker ujævne resultater.

En afslappende massage på akupressur punkter hjælper lindre stress og lader en rolig atmosfære overtage. Håret behøver ikke at blive kraftigt gnides ud i en olie massage. Dette efterfølges af en dampende session for 10 minutter. Håret spa er færdig med et hår skylles af normalt vand. Må ikke shampoo dit hår efter en hår spa, da alle conditioning elementer vil blive taget væk med det samme. Tre hår kurbade en måned er en ideel rutine at holde sig til. Der er forskellige hår masker og koncentrerer tilgængelige afhængigt af typen af ​​hår, uanset om det er tørt og beskadiget eller udtynding eller skæl udsat.

Hår behandlinger

Betingelsen for ens hår er påvirket af faktorer som atmosfære, vejr, forurening, alkalisk vand, varme behandlinger og styling produkter, etc. Sådanne ændringer giver anledning til en række hår problemer lige fra hudinfektioner, hår falde, alopeci, forsinket vækst til skæl og spaltede spidser. Disse problemer kan afhjælpes ved hår spa-behandlinger, da de er den nyeste og mest effektive hårpleje behandling.

Læs også:

Om sommeren hår bliver klistret og fedtet og lejlighedsvis bliver kedelig og har spaltede spidser. En sådan hår kan behandles med Protein Hår spa, som genopbygge dit hår til at genoprette deres næringsstoffer og holde dem fri for overskydende olie. Denne hår spa hjælper også tage sig af hudinfektioner.

I monsoons, at luftfugtigheden medfører overskydende sekretion af sved, som gør det skinne hår spa perfekt til denne sæson. Den skinne spa dybest set arbejder for at bevare den tekstur og glans i håret i en ulige sæson som denne. Den glans spa genopretter og bevarer de sunde næringsstoffer i håret og forhindrer yderligere skader.

Power booster hår spa er ideel til folk urolige med hår efteråret og alopeci problemer. Denne hår spa indeholder høj koncentration af nærende stoffer, som siver ind i dine porer og styrke akslerne af håret. Hvis kombineret med en kraftig massage med en hår næring ampul for hårvækst-det bliver en foryngende hår spa, som er beregnet til mennesker, der også lider af alvorlige migræne og bihulebetændelse problemer.

Hvordan at slippe af med kruset hår naturligt

Håret indeholdende kutikula lag har tendens til at stå op i tilfælde af ekstreme vejrforhold, derved, afstripning naturlige olier fra hår. Hår dermed blive meget tør og kruset. Under sådanne omstændigheder er det bedst at vælge populære, afprøvede hjem retsmidler mod kruset hår. En af de største fordele ved at forlade sig på hjem retsmidler er, at de ikke indeholder kunstige eller skadelige kemikalier. Da de består af naturlige ingredienser, hjem retsmidler direkte påvirke tilstanden uden at forårsage nogen skade på ens hår.

Gram mel

Bland to spiseskefulde gram mel til kokosmælk. Jævnt anvende denne blanding på hovedbunden og forsigtigt massere det. Lad det sidde i cirka ti minutter. Det giver tid til håret til at absorbere den vitale essens af ingredienserne. Skylle det ud med normalt vand-hverken for varmt, eller for koldt. Ekstrem temperatur øger frizziness af håret. Derudover tilsætning af mælk fløde til blandingen vil være betingende for hår og gøre dem blanke.

Massage

En anden effektiv hjem afhjælpe for kruset hår er at massere hovedbunden og håret med naturlige olier såsom olivenolie (rig på omega 3-fedtsyrer), jojobaolie (rig på omega 3 og essentielle fedtsyrer), emu, jordnøddeolie, castorolie eller kokosolie. Lad dette videre til hår og hovedbund område for omkring en time, gør det muligt at blive absorberet godt. En regelmæssig massage med disse olier hjælper med at forbedre blodcirkulationen. Det gør hår ser ikke-kruset og livlig.

Øl

Øl er også et effektivt middel. Påfør øl på dit hår og eller forsigtigt sprøjte det på. At gøre dette bringer tilbage glans af håret, hvilket gør dem mere håndterbare og mindre kruset. Alternativt, hæld nogle øl i en skål og lad det forblive, som det er natten over. Næste dag, bruge denne væske til håret.

Æggeblomme

Æggeblomme har conditioning egenskaber, som er gode til kruset hår. En blanding af en pisket æg med en lille mængde vand, når masseres ind i hovedbunden i ca. 20 minutter, efterfulgt af en hårvask med en shampoo, behandler frizziness af håret.

Brug naturlige shampoo

Shampoo, der indeholder naturlige fugtighedsbevarende hjælpe med at genoprette den naturlige fugtighed i håret. Selv shampoo, der indeholder hvede, majs eller ris, eller relaterede ekstrakter, forårsage en stabil forbedring i hår sundhed ved at øge porøsiteten af ​​håret.

Gør og dont

Reducer brugen af ​​hårtørrer, hår strygejern, dårlig kvalitet hårfarve og andre skadelige kemikalier på håret. Pas godt på din kost og opretholde en kost rig på vigtige vitaminer og proteiner. Spis frisk frugt og grøntsager. Undgå at udsætte håret for støv og forurening ved at dække dem med et tørklæde.

Frizz lethed: tæmme din manke lige nu!

Fizzy, eller krøllet hår er sart og svær at administrere. Men lære at kunne lide dit hår, og du vil blive glad for du tog beslutningen.

En pige med kruset hairIf du har kruset hår, kan du finde det vanskeligt at tæmme det som sin natur er sart. Og, hvis du bor i fugtige forhold, det vil kun tilføje til dine problemer. Mange med normalt glat hår kan opleve krus på grund af fugt.

Det er lettere at tæmme kruset hår, end hvad du tror. Med den rette pleje, kan det se ud glat og kontrolleret.

Instruktioner Hårpleje

Anvendelse af hårplejeprodukter og kemiske behandlinger

Efter vask, anvende en udjævning pomade eller serum til dit hår. Konstatere, at du vælger et produkt, der er formuleret til at glatte kruset hår. Ved at bruge kemiske behandlinger til at glatte dit hår, du øge chancerne for permanent skade dit hår. Du har kruset hår, fordi dine hårsække mangler fugt.

Anvendelse af hårpleje værktøjer

Giv dit hår tid til at tørre sig selv efter et brusebad. Føntørring ikke anbefales, da det kan forværre krus. Føntørring er kun fint, hvis det fordeler varmen mere jævnt.

Home retsmidler

Du kan prøve et hjem middel til håndtering af kruset hår. Forbered en hår maske, blanding 8 teskefulde mayonnaise med 2 æg. Påfør blandingen på dit hår og lad det sidde i en halv time. Derefter skylles grundigt med koldt vand.

Hvorfor hår nogle gange ser så kedeligt?

Dull eller usundt udseende hår kan tilføje mange år til din alder. Du vil se træt, gammel og dårligt strigles. Desuden bliver styling meget sværere, når håret er kedeligt. Nogle hårtyper er mere tilbøjelige til tørhed end andre og kan have behov for ekstra fugt. Så kunne årsagen til sløvhed af hår også være hårtype. Nogle gange kan det skade på håret, såsom spaltede spidser gøre hår ser kedeligt.

Nogle af grundene til, at håret synes kedeligt, omfatter:

Sundhed betingelser

Nogle gange tager sig godt hår er ikke nok. Sundhedsmæssige betingelser såsom anorexia nervosa, Menkes kinky hår syndrom, lav skjoldbruskkirtel niveauer, lave parathyroidea niveauer og ernæringsmæssige mangler også har en rolle i hår sundhed; kedelig og tør kunne være en af ​​en bivirkning af disse betingelser. Desuden kan behandling af sygdomme, visse former for medicin og kroniske sygdomme også gøre håret kedeligt. Hvad skal man gøre.

Hvis du ikke mærke nogen forbedring efter du har lavet en samlet indsats og hår ser ud til at være kedeligt, anbefales det at kontakte din læge.

load...