Hvordan man tager sig af naturligt krøllet hår

9 november 2018

Krøllet hår kan være svært at tage sig af. Underliggende faktorer som dårligt vejr kan ødelægge en potentiel god hår dag; frygtede humiditycan forårsage dit hår til at opsuge overskydende fugt fra omgivelserne og krus op. Men der er fantastiske krøllet hår produkter på markedet i dag, der kan løse dit krølle gåde-i alle typer af vejr-herunder behandlinger, shampoo, balsam og masker.

Pro tip: Glem ikke, at når tørring dit hår efter anvendelse af produktet, squeeze (aldrig gnide) krøller med et håndklæde eller køkkenrulle og sørg for at bruge en diffuser, når du bruger et slag dryer.Always tørre hår på hastighedsindstilling laveste.

Flere rekorder:

Bedste leave-in conditioner: Kristin Ess vægtløs glans leave-in conditioner

load...

Ny, og til rådighed udelukkende på Target, berømthed frisør Kristin Ess (kendt for sit arbejde withLauren Conrad, Lucy Hale, og mere) er kommet ud med en linje af overkommelige, høj kvalitet hår productsthat du skal prøve ASAP. Dem med krøllet hår ved, hvad en sammenfiltret rod dine Lokker kan være, når du først får ud af bruseren. Spray denne leave-in balsam i hele dit våde hår op til 10 gange, alvorligt, det er så vægtløs, er der ingen grund til at være sparsommelig-andit vil efterlade dit hår blødt og skinnende. Bonus: Dette conditionersmells fantastisk (tror tropiske briser og piña coladas)!

Fås i butikkerne januar 22 og online nu.

Kristin Ess Vægtløs Shine Leave-In Conditioner, 10 €, Target

load...

Bedste shampoo til krøllet hår: Kerastase Bain Fluidealiste

Kerastase gør nogle af de bedste produkter til krøllet hår. Deres Bain Fluidealiste Nutritive Bain Elasto-Curl Shampoo er rost af skønhed eksperter for sine intense fugtgivende egenskaber. Det vil blødgøre grov, krøllet hår og samtidig øge din naturlige krøller og eliminere krus.

Bedste krølle definition: Kristin Ess fugtgivende krølle definerer creme

Der er ikke noget værre end en krølle definition mousse eller creme, der giver dine krøller en knasende tekstur, eller subsidiært ukontrollabel krus og dårligt definerede krøller. For perfekte krøller, der er både blød og vægtløs, springe de dyre salon mærker og prøv Kristin Ess s Hydrating Curl Defining Creme. En lille produkt går en lang vej, hvilket betyder en enkelt flaske holder længe. Sig farvel til sprøde krøller for god.

Fås i butikkerne januar 22 og online nu.

load...

Kristin Ess Hydrating Curl Defining Creme, 14 €, Target

Bedste behandling: Ojon s skade vende ™ genoprettende hårkur plus

Læs også:

Denne balsam bidrager til at styrke svækkede krøller. Dybt genoprettende, det hjælper med at gøre håret blødt og silkeagtig, skære ned på krus og brud.

Bedste balsam: Kerastase glat i bevægelse maske høj koncentration

For balsam, gå den Kerastase ruten igen. Der er flere muligheder for krøllet hår, men et godt bud er Maskeratine Glat-i-Motion Masque.

Bedste sulfat-fri shampoo til krøllet hår: DevaCurl No-Poo og Lo-Poo

Disse shampooer indeholder ingen sulfater, så de vil ikke skumme. Men det betyder også, at der er ingen dårlige ingredienser til at udtørre dine krøller yderligere. Prøv Lo Poo hvis du har krøllet hår, der ikke er for dehydreret. The No Poo har ingen lathering kapaciteter på alle, men vil rense hår og hovedbund, mens ikke tømte den af ​​dens naturlige olier.

Bedste diffuser til krøllet hår: DevaCurl s diffuser til hårtørrer

Når du har krøllet hår, kan du finde hårtørreren kan være din fjende. For meget varme og du får krus. Men nu er der en hel industri omkring opretholde sunde krøller, hvilket resulterer i lignende produkter diffusor, der er knyttet til slutningen af ​​din hårtørrer (prøv Ikoniske tørretumblere at skære tørretid i halve) og lokker de perfekte slangekrøller ud af håret.

Bedste ugentlig dyb balsam: Neutrogena tredobbelt fugt dyb opsving hår maske

Brug denne ugentlig behandling på ekstra tør eller over-behandlet hår. Det giver intens fugt til kruset hår, udglatte selv den mest dehydreret hår. Det bruger naturlige olier, herunder olivenolie, Meadowfoam frø og sød mandel.

Bedste afslappende balsam: PhytoDefrisant botaniske hår afslappende balsam

En anden god måde at tæmme grove, flyvsk hår er at bruge en afslappende balsam. Du vil elske disse letvægts teksturer, der ikke forlader hår fedte.

Intens fugt: Aveda tør afhjælpe daglig fugtgivende olie

Hvis du har super tørt, groft hår, der har brug for intens fugt, blev Aveda Dry Remedy skabt til dig. Dette produkt er ikke for tung, skaber bløde krøller, og det er endda godt for environment.Keep på, at hvis dit hår er stegt, er der intet mindre end en klipning, der kan spare dig. Conditioning maskespil og olier er fantastisk til naturligt tørt hår, men kan ikke gøre meget for hår, der har været over-forarbejdede eller lider af massiv spaltede spidser.

Bedste styling balsam: Aveda glat infusion naturligt glat

Denne styling balsam lover at udglatte krøller hvilket gør dem mindre stramt. Brug på håndklædetørt hår og med en blowdryer for de bedste resultater, der holder i flere dage. Det er en opbygning i stand formel. Efter 5 på hinanden følgende anvendelser af dette produkt, vil dit hår blive lige i op til 3 vaske.

load...