Hvordan din livsstil udløser hårtab

9 november 2018

En traumatisk skilsmisse kan udløse hårtab hos kvinder, men så kan rygning, overdreven drikkeri og visse medicinske tilstande. Kaffe, solbeskyttelse og et lykkeligt ægteskab, på den anden side, bevarer dit hår.

En kvinde catcher hendes refleksion i spejlet, mens hun reder sit hår.

Som om hjertesorg af skilsmisse ikke var trængsler nok, ser det ud til, at kvinder varige ægteskabelig break-up også kan have til at beskæftige sig med hårtab.

Ny forskning afslører, at genetik til side, den næste stærkeste prædiktor for midterlinjen (central) hårtab blandt kvinder er deres civilstand, med tabet af en ægtefælle (enten gennem skilsmisse eller død) øge risikoen for tyndere hår over den af ​​gift eller enlige kvinder.

load...

Mest sandsynligt, stress er det aspekt af en bekymrende skilsmisse, der synes at føre til hårtab blandt kvinder, bemærkede undersøgelse forfatter, formand for afdelingen for plastikkirurgi på Case Western Reserve School of Medicine.

Rygning, alkohol og hårtab

Overdreven drikke og / eller rygning synes også at øge risikoen for hårtab blandt kvinder, undersøgelsen found.But i andre henseender de to køn blev ramt forskelligt, med forskellige mønstre af mandlig hårtab udløst af overeksponering for solen, kræft historie og at have en sofa kartoffel livsstil, blandt andre.

Det, vi kan sige, er, at vi identificeret faktorer, der synes at både øge risiko og lavere risiko for både mænd og kvinder, som er uafhængige af genetisk disposition.

load...

I den første undersøgelse, forfatterne udelukkende er fokuseret på en pulje af 84 kvindelige enæggede tvillinger, som alle udfyldte livsstil spørgeskemaer, efterfulgt af hormon i blodet test og en omfattende foto analyse af deres hår.

Undersøgelser af identiske tvillinger kan være nyttig, fordi hver tvilling bærer de samme gener som de andre, udelukke genetiske forskelle som en potentiel årsag til en karakteregenskab eller sygdom.

På tværs af tidsmæssige område (nær templer) på hovedet, holdet viste, at jo flere år en kvinde havde røget jo større hårtab.

En historie af hudsygdomme bidrog også til hårtab i det pågældende område, og samtidig have bare et par genstande om ugen faktisk syntes at reducere risikoen.

Hårtab i koronale område (nærmere toppen) af hovedet blandt kvinder var knyttet til at være diabetiker have en vis form for hudsygdom og være en aktuel ryger, og samtidig være overvægtige eller fede var forbundet med lavere risiko for hårtab.

Læs også:

Resultaterne viser, at kvindelige hårtab også kan udløst af overdreven søvnmønster, samt situationer ofte forbundet med stress, såsom at have flere børn, og / eller at blive gift.

load...

Hårtab, angst og depression hos kvinder

Solen og hår lossWomen der drak kaffe, brugte solbeskyttelse (såsom en hat) og blev lykkeligt gift alle står over for en lavere samlet risiko for hårtab, tilføjede han.

Teamets anden undersøgelse ligeledes kigget på hårtab blandt 66 mandlige enæggede tvillinger.

Resultaterne: foruden rygning og udsættelse for sol, der har en historie af skæl boostet også midterlinjen hårtab risiko, mens kumulativ udsættelse for sol og en historie af kræft forhøjet risiko for både tidsmæssig og koronale hårtab.

Udløser til hårtab

Mænd, der ikke motionerer regelmæssigt og havde forhøjet blodtryk havde også en højere risiko for koronal hårtab.

Mænd, der udøves udendørs en masse også står over for en højere risiko for hårtab, og Guyuron mener solen kunne spille en rolle der.

En behandlende læge i dermatologi i New York, udtrykt lille overraskelse på resultaterne vedrørende skilsmisse til hårtab hos kvinder.

Det er kompliceret, men det er ikke et chok, der tyder på, at forskellige former for stress kan føre til hårtab. Eller at mænd og kvinder ikke oplever stress på samme måde, så deres hårtab mønstre kan være anderledes.

Mobbet for mit hårtab

Jeg er en stor fortaler for ideen om, at det er, hvordan du håndterer den stress, der kan gøre en forskel.

Sindet-og-krop-forbindelse er utrolig kraftfuld. Det hjælper til at forsøge at holde perspektiv, sætte de store ting, der sker i livet, de store milepæle i deres sted og holde et åbent sind.

Selvfølgelig kan du stadig få behandling.

Du kan stadig gå til rogaine (minoxidil) falder eller laser hår behandling, for eksempel.

Der er altid medicinske ting, der kan gøres, og man udelukker ikke det andet.

Men patienterne også nødt til at forsøge at kontrollere, hvad de kan styre, hvad angår den måde, de nærmer stress og håndtere situationer.

load...