Hvis du mister hår, skal du stoppe med at lave disse fem grooming fejl

11 november 2018

Dit hår er din stolthed og glæde så, når det begynder at tynde eller falde ud, kan det være svært at håndtere. For mange mænd, den første reaktion er at bruge volumizing hårprodukter eller for at ændre frisurer i et forsøg på at skjule problemet. Desværre kan disse bestræbelser ikke kun være forgæves, men de kan faktisk gøre dit hårtab værre eller, i det mindste, mere mærkbar.

Hvis du begynder at miste dit hår, betragter det som en wakeup call, som du måske nødt til at tage et nærmere kig på dine daglige grooming vaner. Her er de fem bedste grooming fejl mænd gør, der kan gøre dit hårtab mere tydelig.

De øverste 5 grooming fejltagelser, der fremhæver hårtab

Grooming er mere end blot en daglig nødvendighed - for mange mænd, er det et spørgsmål om stolthed. Din frisure taler til din personlighed og det påvirker, hvordan folk opfatter dig. Når dit hår begynder at tynde eller falde ud, kan du begynde at tiltrække en anden form for opmærksomhed. Den sidste ting du ønsker at gøre, er at gøre dit hårtab mere indlysende eller gøre noget for at fremskynde processen.

load...

Hvad mænd ofte ikke indser er, at der er mange faktorer, der bidrager til hårtab - faktorer, der går videre end genetik og alder. Du kan blive chokeret over at erfare, at nogle af dine daglige grooming vaner faktisk kunne være at gøre dit hårtab værre. Hvis du ønsker at stoppe hårtab i dens spor, stoppe med at lave disse fem grooming fejl:

Fejl # 1: Brug længde for at skjule en manglende volumen.

Når dit hår begynder at tynde, kan du blive fristet til at dyrke det ud, så den ekstra længde kan dække nogle af dine balding områder. Hvad regel ender sker, er imidlertid, at din voksende hår alt for længe på siderne kan gøre tyndere hår på toppen af ​​dit hoved mere synlige. Prøv i stedet en kortere all-over stil som en brummer snit til at skjule dine udtynding områder.

load...

Mistake # 2: Overusing hårprodukter.

Når du begynder at tabe håret, kan din første tanke være at bestanden op på produkter, som vil hjælpe dig med at genvinde noget af den mængde, du har mistet. Problemet er, at mange hårprodukter er så tunge de ender vejer dit hår ned og efterlader det ser flad eller adskille strengene. Hvis du vælger at bruge hårprodukter, undgå cremer og pastaer til fordel for en letvægts spray eller en lys-hold mousse.

Mistake # 3: Indsæbning for ofte.

Indsæbning dit hår er formentlig en del af din daglige hygiejne ritual, men det kunne være at gøre dit hårtab værre. Hvad du måske ikke ved er, at hårvask dit hår for ofte kunne fratage det af de naturlige olier, der holder det sundt og fugtes. Snarere end indsæbning hver dag, skifte til hver anden dag, og bare skyl dit hår på de dage i mellem. Hvis du har fedtet hår, kan du prøve at bruge en tør shampoo.

Mistake # 4: Brug for meget varme.

Hvis du bruger en føntørrer på daglig basis, kan du være skade dit hår uden at vide det. Mange mænd begår den fejl at holde føntørrer for tæt på deres hår - det kan medføre dine rødder til at tørre ud, efterlader dit hår ser tynde og tjavsede. Brug i stedet din føntørrer på varmetrin lav, og hold den mindst otte inches væk fra din hovedbund.

Læs også:

Mistake # 5: Kompensering med en scruffy skæg.

Hvis håret på dit hoved begynder at tynde eller falde ud, kan du tror, ​​at voksende skæg vil distrahere fra dit hårtab. En scruffy, scraggly skæg parret med en halvskaldet hoved, men er kun vil gøre tingene værre. Hvis du ønsker at vokse ansigtshår, fuldt forpligte dig ved at starte med en barberet eller summede hovedet og derefter vokse ud et velplejet skæg i en stil, der supplerer din personlige smag.

load...

Vedtage disse sunde vaner til at bremse hårtab

Ved at holde op de fem grooming fejl diskuteret ovenfor kan du gøre dit hårtab mindre indlysende, men er der mere, du kunne gøre for at faktisk langsom den ned eller vende det? Absolut! Gør enkle ændringer i din hårpleje rutine og andre daglige vaner kan hjælpe dig med bremse eller endog vende hårtab. Her er et par sunde vaner, du kan starte i dag for at holde dine låse saftig og skinnende:

Hårtab er meget almindeligt, der påvirker næsten to tredjedele af mænd, før de når en alder af 35, men det er ikke noget, man er nødt til bare at rulle over og acceptere. Som en mand, har du mulighed for at indlede ændring i din livsstil og i dine daglige vaner, der effektivt kunne reducere eller vende hårtab. Hvis du oplever hårtab, ville du også være klogt at besøge din læge for at bestemme den bedste behandlingsforløb, der vil bidrage til at regrow dit hår eller i det mindste, forhindre dit hårtab i at blive værre.

load...