Hvilke typer bob haircuts er bedst til dit ansigt?

10 november 2018

Den frisure er så klassiske, smarte og cool det vil aldrig gå ud af stil. Der er simpelthen nogle versioner, der bliver tendenser i det øjeblik (vidne til lange bob og lodne bob).

Hvis du overvejer at få en bob og du har en distinkt ansigtsform - enten rund, lang, firkantet eller hjerteformet - du kan overveje en bob, der vil blive flatterende på dig. Dit mål er at gøre dit ansigt vises som ovale som muligt.

I dette galleri, lære whichtypes af bobs virker bedst på hver ansigtsform og hvorfor. Men først, skal du vide, din ansigtsform. For eksempel kan bobs ikke flatterende onaround ansigt.

load...

De kan se rundere med hår klippe til hagen, omslutter hovedet som en hjelm. De bedste bobs for runde ansigter er lange bobs med eller uden lange, side-fejede pandehår.

Cameron Diaz (der har et rundt ansigt), fælles opfattelser aboutthe bob.Shestepped ud på den røde løber i 2012with hendes hår skåret i en yndig bob, at hun ikke var begejstret med først, fordi det var meget kortere end hun havde forventet.

"Jeg har lige brast i gråd og begyndte at græde, og jeg følte mig så sårbar," Diaz sagde til Jay Leno på hans show. Tilsyneladende, Diaz var så fortørnet, hun råbte, som gjorde hende stylist græde. "Jeg endte med at skrive hende et par e-mails efter, de næste par dage, forsikrede hende jeg var ikke til at slå hende ihjel."

load...

Men stilen ser godt ud på hende. Her er grunden:

Hun ser godt ud, selv om hun ikke holde hende korte hår længe. Måneder senere, hun var afbilledet vokser det ud.

Bedste bobs for en firkantet ansigt

Dette gradueret bob fungerer smukt på Keira Knightley, der har et firkantet ansigt. Graduerede nejer er kortere i ryggen, længere foran og den bedste bob for dig vil ramme en tomme eller to under din kæbe.

Du ønsker ikke din bob at ramme lige ved jawline. Square ansigter tendens til at have super stærke kæber og vinklerne kunne være for meget, hvilket gør dit ansigt vises "firkantede".

load...

Hjerteformede ansigt? Lange nejer er smigrende

Jennifer Aniston har en hjerteformet ansigt (det betyder hendes kæbe skyder ud i et punkt), og som du kan se fra dette billede, hun ser fænomenal i en longbob. Længden her er perfekt - havde bob endte på hendes hage, ville det have vist frem, hvor spidse det er.

Læs også:

Aniston trådte ud i en lang bob tilbage i 2011 og igen i slutningen af ​​2013, og hun efter sigende elsker hendes udseende.

Bobs er et godt valg til hjerteformede ansigter

Bemærk hvordan Katie Holmes 's bob er tung på hagen, dette balancerer ud hendes fantastiske kinder med sin spidse hage. Chin-længde bobs er fantastisk til din ansigtsform, bare sørg enderne er lidt tilspidset. Side-fejede pandehår er også fantastisk på din ansigtsform.

Lang & ovale ansigtsformer: de bedste bobs for dig

Så perfekt som vi alle tror, ​​de er, kan ovale ansigter være på den lange side. Hvis du har en lang ansigt, eller en oval ansigt, der er lang-ish, overveje en sofistikeret bob som denne. Vinklerne vise en stærk kæbe og lange lag tilføje en vis bevægelse, så bob ikke er for firkantede eller hjelm-lignende. Lange pandehår vil maskere en høj pande. Spørg efter lag skåret i på øjne og kinder.

Lange ansigter: a-line lang bob

Overvej uber-trendy lang bob (som ses her på skuespillerinden Adrianne Palicki), som er meget flatterende på en lang ansigt. En lang bob med en smule af bølge til det er en favorit kigge efter en lang ansigt. Den bob skal ende lige under kæben til at vise knoglestruktur.

Spørg din stylist for en "A-line lang Bob", hvor ryggen er ca 1 1/2 inches kortere end forsiden.

Bobs med stumpe pandehår: fantastisk til ovale, hjerte & lange ansigter

Bobs med stumpe pandehår er store med oval, hjerte og lange ansigtsformer. Dette ville ikke se godt ud på et kvadrat eller en rund ansigtsform.

En lang urolig bob: fantastisk til alle ansigtsformer

Denne lange, uddannet bob med en smule af bølge i det, som det ses her på skuespillerinden Ali Larter, er yndig. Det er et kig, der er flatterende på alle ansigtsformer.

Fantastisk til alle ansigtsformer: den lange bob med side-fejede pandehår

Den lange bob er universelt flatterende på alle ansigtsformer. Snittet giver en rund ansigt vinkler og struktur, som udligner bløde linier. Længden (2 inches eller mere under hagen) er nøglen til denne udskæring. Du kan få lange lag skåret i at tilføje tekstur og opskæring hår i en vinkel langs linjen af ​​kæben gør denne nedskæring mindre kedeligt og mere moderne.

Hvis du har et firkantet ansigt, så prøv afskeden hår i midten. For lange ansigter, del hår i siden.

Curl hår for mere bredde, hvis du har en lang ansigt. Glatte hår, hvis du har et rundt ansigt.

load...