Hvilke skønhedsprodukter skal du spænde på?

11 november 2018

Jeg får disse spørgsmål hele tiden: Skal jeg virkelig brug for at tilbringe 20 € på en læbestift? Kan jeg ikke få en god nok fundament fra makeup midtergangen på min supermarked? Min frisør siger shampooen på hendes salon er overlegen i forhold til de 5 € shampoo jeg har brugt i årevis. Er hun ikke?

Her har vi nedbryde de fakta for dig.

Find ud af, hvad skønhed produkter er værd at splurge og hvilke du kan få på din lokale Walgreens, Walmart, Target eller Rite Aid. Fra makeup til hårpleje til hudpleje, få scoop på, hvad der virkelig pengene værd. Først, lad os begynde med eyeliner og øjenskygge.

load...

Splurge eller gemme: eyeliner og øjenskygge

Spar på eyeliner, spendere på øjenskygge.

De fleste blyant eyeliner er lavet af voks, som ikke er værd 18 €, når du kan få en stor blyant eyeliner i 3 € fra ethvert apotek. Kan du ikke lide den måde, voks vil ikke glide på nemt? Prøve en kohl blyant eller en flydende eyeliner. Du kan få eithercheaply på din lokale Walgreens eller Target.

Når det kommer til øjenskygger, kvalitet er kvantitet. En stor øjenskygge (ligesom skønheden redaktørens all-time favorit, Dior 5-farve Shadow Palette) vil forblive på dine øjne hele dagen lang, mens en billig, 4 € palet vil have falmet med den tid, du er færdig med din mid-morgenkaffe. Hvad mere er, kvalitetsafdeling counter øjenskygger har typisk rigere farver.

load...

Ønsker ikke at tilbringe op mod 20 € på en pebret palet? Invester i et lille rør af MAC Maling, der fungerer som en øjenskygge primer og vil holde selv den billigste øjenskygge på plads i dag. Med en DAB af dette på dit øjenlåg, er din skygge ingen steder.

Splurge eller gemme: rensemidler og fugtighedscremer

Spar på begge rensemidler og fugtighedscremer.

Surprise, surprise. Der er ingen grund til at åbne tegnebogen bred efter kvalitet rensemidler og fugtighedscremer. Faktisk selv de stiveste dermatologer og hudpleje specialister anbefale grundlæggende apotek rensemidler og fugtighedscremer til kunderne. "Der har ikke været nogen undersøgelser til støtte for denne dyre ansigtscremer gøre det bedre end en god mid-niveau mærke," siger Rebecca Kazin, medicinsk direktør ved Johns Hopkins Dermatologi og Cosmetic Center på Green Spring Station i Lutherville, Md. I Huffington Post. "Typisk er en fugtighedscreme er en fugtighedscreme."

load...

Miami Beach hudlæge Leslie Baumann favorit fugtighedscreme er en 11 € flaske Cetaphil. I Vogue Magazine, Manhattan hudlæge Lisa Airan (klædt i Manolos, en Hermes taske i hånden), nævnte hendes sæbe valg er Purpose Gentle Cleansing Wash. Da jeg havde fedtet hud, Formål var min favorit sæbe så godt, som engang forårsagede min ven Laura til at udbryde: "jeg kan ikke tro, du er en skønhed ekspert, og du bruger en sæbe lavet af Johnson & Johnson!" Jeg forklarede hende, at grundlæggende apotek rensemidler gør et fremragende stykke arbejde med at fjerne overskydende olie og snavs. Du behøver ikke fancy ingredienser til det.

Når man overvejer fugtighedscreme, vil du ønsker en til kroppen og en til ansigtet. Overvej din hudtype for ansigtet fugtighedscreme - produkter er formuleret af hudtype. For body lotions, overveje dine behov. Har du ultra-tør hud, der har brug for super fugtgivende, eller er du på udkig efter en let fugtighedscreme, der vil suge i hurtigt? Uanset hvad, kan du finde en stor købe for under 10 € på et apotek. Der er ingen grund til at dumpe 44 € på en flaske Kiehl s Creme de Corps (en bodylotion Jeg er delvis til) - medmindre du bare elsker produktet (jeg elsker Kiehl s lotion).

Splurge eller gemme: foundation og concealer

Splurge på foundation og concealer.

Mens du kan få en anstændig fond på din gennemsnitlige apotek, kan chancerne for du finde den perfekte skygge for din hud farve være hit eller miss.

For mange penge er spildt årligt på de forkerte nuancer af fundamenter og concealers, som er den vigtigste grund siger jeg: "Vig til stormagasinet og springe apotek." Intet slår den kræsne øje af en makeup ekspert, når det gælder om at finde den rigtige nuance og formulering til din hud tone. En makeup ekspert kan tage en kig på din hud og afgøre, om den foundation eller en tonet fugtighedscreme passer dig bedst, eller hvis du har brug for en lysere eller mørkere nuance af concealer.

Jeg foreslår et stormagasin såsom Sephora for fundamenter og concealer snarere end en specialiseret tæller såsom Clinique eller MAC Hvorfor? Sephora skønhed eksperter har en bred vifte af mærker at vælge imellem, mens en Laura Mercier makeup artist kun har Laura Mercier makeup til at prøve. (Det er sagt, Laura Mercier er hands-ned mit foretrukne mærke til fonde og concealers).

Ekstra tip: Du skal muligvis forskellige nuancer af fundamentet til sommer og vinter. De fleste mennesker har en nuance eller to mørkere hud om sommeren.

Splurge eller gemme: hårbørster og makeup pensler

Splurge på hårbørster, gemme (noget) på makeup pensler.

Billige apotek hårbørster lavet af plastik børster kan trække og bryde hår. Intet slår en høj kvalitet og sender børste, som du bliver nødt til en levetid. Fordi orne børster er blevet så populært, er de dukker op på nogle af de bedre købmænd disse dage. Men de vil koste dig mere end plastik børster. Den 125 € Du vil bruge på en Mason Pearson børste er en investering, du vil ikke fortryde (bare ikke fortælle din mand).

Læs også:

Makeup pensler er et godt eksempel på, hvornår syntetisk rent faktisk kan være enklere på dit liv. Syntetiske pensler er lettere at rengøre og lettere at bruge med våde makeup end deres meget dyrere naturlig stritter fætre (som kan komme i pony, egern, ged eller grævling hår).

Når det er sagt, billige makeup pensler vil ikke vare nær så længe som vellavet børster. Alene af den grund, vil jeg foreslå at investere i overkommelige pensler fra Sephora, MAC eller Sonia Kashuk (tilgængelig på alle Target butikker). Disse børster er ikke "billige", men de vil ikke bryde din bank, ligesom min sværm af Trish McEvoy børster brød mine år siden, da jeg investeret i dem. Ligesom en gourmet brug kun tre typer af køkkenknive til at lave mad som en kok, du behøver kun tre eller fire makeup pensler til at få fejlfri makeup som en model.

Ekstra tip: smide altid de små børster, der kommer med stormagasin makeup. Du får en meget glattere, fejlfri finish med en professionel makeup børste.

Splurge eller gemme: shampoo, balsam og forstørrelser tørretumblere

Spar på shampoo og balsam, spendere på blow-tørretumblere.

Undskyld jer frisører derude med en fancy mærke til at skubbe, sandheden er apotek brand shampoo og balsam få arbejdet gjort. Der er ingen grund til at tilbringe 75 € på en ginormous flaske Kerastase shampoo, medmindre ligesom mig, du er super tilknyttet den måde, det gør dit hår lugt eller du virkelig, virkelig tror på den flaske påstande om, at dens særlige ingredienser kan pumpe op dit volumen i Beyonce-lignende proportioner.

Én årsag masse mærkevarer, ligesom Pantene og L'Oreal, er så stor: Selskaberne har milliarder af dollars til at sætte ind i banebrydende forskning.

Som for blow-tørretumblere, de nye ioniske tørretumblere som denne HAI Tourmaline Ionic Blowdryer der afslutter hår på rekordtid ikke kun spare dig tid hver morgen, men de skære ned på varme eksponering til dit hår, og lad os være ærlige, mindre tørretid midler mindre skade.

Splurge eller gemme: læbestift og lipgloss

Spar på læbestift og lipgloss.

Lad os tale lipgloss første, fordi den glans tendens fortsætter.

Faktum er, lipgloss sjældent sidste, så hvorfor bruge store penge på dem? Både Revlon og L'Oreal gøre en stor grundlæggende lip gloss. Når det er sagt, vil du finde meget bedre farve intervaller og en mindre klæbrighed, hvis du spendere på Nars eller Chanel glans, skønhed redaktørens favorit.

Som for læbestifter, kan formuleringerne i Chanel, MAC, Vincent Longo, Dior og Giorgio Armani ikke blive slået, men du kan finde en stor lang iført læbestift i dit lokale apotek.

Splurge eller gemme: mascara og øjenvipper curlere

Spar på mascara og på øjenvipper curlere.

Jeg siger dette modstræbende, fordi jeg kun bære Lancome brand mascaraer (mascaraer at være en af ​​de skønhedsprodukter folk finde og holde fast ved for evigt), men jeg virkelig behøver ikke at bruge de penge, jeg gør på mascara. Maybelline New York Great Lash Mascara er gået ned for evigt som den bedste apotek købe nogensinde. På bare 7 € et rør, er det en god grundlæggende standby. L'Oreal og Max Factor gør også store apotek mascaraer.

Hver magasin billethajer Shu Uemura som øjenvipper curler alle skal have i deres makeup skuffe. Så hvorfor så gøre så mange makeup artister lagre de meget billigere Revlon Ekstra krølle øjenvipper curlere? Hmmmmm.

Fuld åbenhed, jeg foretrækker absolut mit Shu Uemura curler.

Splurge eller gemme: pincet og flatirons

Splurge på pincet OG flatirons.

De pincet du kan få på købmandsforretninger er ubrugelige. Tro mig, jeg er en pincet narkoman. Jeg har prøvet dem alle. Den bedste jeg har fundet isTweezerman skrå pincet. Billigere mærker bare ikke har den holde og trækkraft, at en Tweezerman har. Jeg har ejet mere end 25 par i min levetid. Bare man skal holde hele livet (hvis de slides ned, kan du sende dem ind og selskabet vil skærpe kanterne for dig gratis), men jeg er så afhængige af brow- og chin-tweezing at jeg tager mine med mig overalt og konstant mister dem (kvinden ved min lokale apotekeren på Bleecker Street tænker folk holde stjæle dem).

Keramiske flatirons (mere end 50 € på en skønhed levering butik) er pengene værd, hvis du glatte dit hår på regelmæssig basis. Ikke alene vil en kvalitet flatiron vare længere, men ifølge InStyle magazine, de fleste stylister enige om overlegenhed af keramiske redskaber. De får varmere hurtigere, glatte håret akslen bedre og er mindre skadelige for håret, i henhold til InStyle, som konsekvent nævne keramiske redskaber en bedste køb år efter år i deres "Best Beauty Buys" spørgsmål.

Splurge eller gemme: blush, bronzers og pulver

Splurge på blush, bronzers og pulvere.

Mens du konsekvent vil finde apotek mascaraer, rensemidler, og fugtighedscreme på dit gennemsnit "Best Skønhedsprodukter" lister, vil du ikke finde mange apotek blush, bronzers, og pulvere. Hvorfor? Luksus pulvere er blevet pulveriseret i en sådan grad, at du kan lag og lag uden nogensinde at ligne en klovn, i henhold til Marie Claire skønhed redaktør, Didi Gluck i bladet.

load...