Hvad skal man gøre før du farve dit hår

13 november 2018

Din hårfarve aftale er lavet med din favorit stylist. Hvad er der tilbage at gøre, men tælle ned dage og dukke op, ikke? Nå, kan du tage det standpunkt, hvis du gerne vil, men hvis du vil have din hårfarve til at tage bedre, holder længere, og har mere glans er der et par ting, du kan gøre, før din udnævnelse til at sikre, at der sker.

Slip af opbygge og afklare dit hår

Omkring en uge før din hårfarve udnævnelse, tage lidt tid til at sætte en afklaring behandling på dit hår. Jeg kan lide at bruge en blanding af shampoo og bagepulver, men du kan bruge din favorit afklaring shampoo (dette er min favorit), eller du kan endda bruge øl eller æblecidereddike. Efter din afklaring behandling, håret normalt.

load...

Fik skader? Blot tilføje protein og en klipning

Hvis dit hår er beskadiget, kan en almindelig protein behandling for et par uger før dit hår udnævnelsen hjælpe erstatte styrken i håret. Beskadiget hår bør også trimmes et par uger før din farve udnævnelsen at slippe af med den spaltede spidser. Alvorligt skadet hår skal ikke være over bearbejdes, så sørg for at diskutere dit hår tilstand med din stylist før du farve dit hår.

Deep betingelse dit hår

Et par dage før din udnævnelse, en dyb konditionerende behandling er afgørende for at genoprette fugt og afbalancering af pH i dit hår. At sikre dine ender er fugtet vil bidrage til at sørge for, at dit hår tager farven jævnt. Hårfarve (hårfarve) kan tørring til din potentielt allerede tørt hår, og en dyb konditionerende behandling kan betyde forskellen mellem kedelige mousey søger farve, og smukke skinnende farveresultater. Du behøver ikke at bruge en masse penge på en salon dyb balsam, min favorit er tilgængelig på din købmand.

load...

Shampoo og style dit hår

For at få den bedste hårfarve resultater, shampoo og style dit hår dagen før din farve udnævnelsen. Nyvasket hår er ikke den bedste palle for hårfarve, og super beskidt hår kan være for fedtet og fedtet. Derudover kan nyvasket hår tørre ud og ru op overfladen af ​​din hovedbund, hvilket øger chancerne for farven forårsage irritation.

Læs også:

Selvom det ikke er helt nødvendigt, viser op til din farve aftale med din hår stylet den måde, du bære det oftest vil hjælpe din kolorist forstå, hvordan du typisk gerne bære dit hår, der gav hende at placere din farve og højdepunkter på en måde, der vil bedste kompliment din personlige stil.

Mød op med ideer og bringe billeder

Gud velsigne Pinterest, ikke? Selvom du ikke altid kan få de nøjagtige resultater af et foto, der har et par ideer til, hvad du kan lide kan hjælpe din kolorist forstå dine personlige præferencer og forhindre dig i at ende med uønskede toner i din endelige farveresultater. Selv hvis du ikke er sikker på den specifikke farve du går efter, kan foto ideer taler meget om dine sympatier og antipatier. Ud over, at vi alle definere "rød", "varm", og "neutrale" hårfarve vilkår forskelligt, så er specifik med fotos kan sikre alles taler samme farve sprog.

load...

Ærlighed er den bedste politik

En af de bedste måder at få den bedste farve resultater er at være helt ærlig med din kolorist om alt foregår med dit hår, herunder tidligere farve og højdepunkter gjort på dit hår, derhjemme farve kits, permanenter, udjævning behandlinger, glatning behandlinger, medicin, du eventuelt tager, seneste indgreb du har haft, hvis du er gravid, og selv simple ting som at lysne dit hår med citronsaft. Hun kommer ikke til at dømme dig, men farven formel, type farve, der bruges, og vigtigst din endelige resultat kan i høj grad afhænge din komplette udlevering.

Møde op

Sidst men ikke mindst, dukker op med en positiv indstilling og en lille følelse af eventyr. Giv din stylist nok kreativ frihed til at gøre, hvad hun mener er bedst for dig og din frisure, men give hende nok oplysninger til at få din farve lige i første omgang. Husk, ved slutningen af ​​dagen, er det hårfarve, og det kan altid blive fastsat, tonet, eller på anden måde ændres, hvis det ikke viser sig, hvordan du havde forestillet dig.

load...