Hvad man kan forvente som du overgang til naturligt hår

9 november 2018

Når du beslutter dig for at stoppe kemisk glatning dit hår, kan du spekulerer på, hvad den overgang proces vil være ligesom. Du har måske hørt historier, hvoraf nogle kan have dig angst. Hvis du ikke ønsker at gøre det "store chop" og slippe af med dit behandlet hår i ét slag, her er en tidsplan for overgangen hår, der beskriver, hvad du kan forvente, og hvad du kan gøre for at gøre processen lettere, måned til måned.

Husk, at din naturlige rejse ikke vil være som den næste person, selvom dine teksturer er ens. Prøv og finde teknikker og produkter, der virker for din unikke manke, og din overgang til alle naturlige låse vil være mere behageligt for dig.

Tænk over en tidsramme

Når du træffe beslutning om at overgangen, så tænk på, hvor længe du vil have din proces til at vare. Uanset hvad du beslutter dig på dette punkt behøver ikke at være en fast forpligtelse. Du tror måske, du ønsker at overgangen til et år, og efter tre måneder, bliver træt af at gøre med to forskellige teksturer, og bare skære alt dit afslappet hår ud. Det sker.

load...

Det er godt at have en foreløbig plan på plads, hvis du kan, især hvis du er den type person, der kan lide at have mål og milepæle til at arbejde hen imod. Ønsker du at overgangen i et halvt år eller et år? Eller vil du hellere overgang, indtil du har tre til fire inches af ny vækst? Det er op til dig. Selvom du ikke behøver en bestemt tidsramme i tankerne, har man kunne hjælpe, især hvis du kan lide planer og organisation.

Måneder et og to

Disse kan være nemme måneder, hvis du sidder fast til den generelle relaxer retningslinje af touch-ups hver ottende uge. Det er ikke for tidligt at begynde at tænke på gode overgange for de kommende måneder. Kvinder, der er ikke særlig tillid til deres hårstyling evner bør tage denne tid til at øve forskellige stilarter og se, om der er én eller to, som du kan mestre og blive dine fallback 'dos ​​på dage, hvor du har brug for at style dit hår i en fart. Du ønsker måske at komme ind i vane med hyppig dybe condition, fordi naturlige hår har tendens til at føle sig mere tørt end afslappet hår, og upping fugten hellere før end senere vil føre til generelt sundere Lokker.

load...

Se: top 10 fejl Transitioners Make

Læs også:

Måneder tre og fire

Det er her, overgangene kan få mere udfordrende, som du bliver nødt til at være meget flittig tage sig af dit hår ved skillelinje, eller hvor din afslappede hår opfylder den nye vækst. Dette er et yderst skrøbeligt område, og hvor du vil opleve den mest brud.

Hvis du ikke allerede har, begynde at bruge protein behandlinger en gang om måneden. Suppleant disse med fugtgivende dyb balsam behandlinger, som du bør anvende mindst to gange om måneden. Det er vigtigt at holde balancen i protein og fugt i håret på optimale niveauer for at minimere brud. Trim en til to inches af dit hår.

Se: 12 produkter At Transitioners Need

Måneder fem og seks

Ved nu, kan du have mellem to og tre inches af ny vækst. Din afslappet hår vil se markant anderledes fra dine krøller og spoler (hvis du havde en texturizer i stedet for en relaxer, vil du sandsynligvis ikke mærke så meget af en forskel). Daglig styling kan være en udfordring, hvilket er grunden til du skal prøve stilarter, der får mest ud af dine krøller, ikke kæmpe for at rette denne ny vækst.

load...

Trim en til to inches af hår og fortsætte med protein og dybe conditioning behandlinger. Betragt udvidelser som en måde at komme igennem de næste par måneder. Mange kvinder besætte over, hvor lidt det synes deres hår vokser; iført fletning extensions er en god måde at få dit sind ud af vækst og for at reducere den daglige styling.

Se: Hvordan man undgår brud under en Overgang til naturlige hår

Seks måneder +

Du vil sandsynligvis have omkring tre inches af ny vækst, med enderne af dit hår synes at hænge på på livet løs. Jo før du slippe af med din afslappede ender, jo før kan du begynde at forstå dit hår unikke tekstur og lære at arbejde med det. Hvis dit afslappede hår er kortere i længden end din ny vækst, overveje at skære de forarbejdede ender væk. Dette kan være svært for kvinder, der kan lide at bære deres hår længe, ​​men tjavset ender ikke gøre noget for dit look.

Beyond seks måneder, din afslappet hår er på sidste vers. Du vil være mere fortrolig (og måske mere komfortabel) med din naturlige tekstur. Når du afbrød resten af ​​dit afslappede manke, vil du se, hvordan dit hår er unik for dig. Nyd de muligheder, naturlige hår bringer dig!

Se: Hvor lang tid før jeg kan se min rigtige konsistens?

load...