Hjemmelavet hårmaske opskrifter til tørt hår

10 november 2018

Fugtende ingredienser, der arbejder for at blødgøre tørre, krus-tilbøjelige hår inkluderer avocado, bananer, æggeblommer, ahornsirup, rom og solsikkeolie. Jeg anbefaler at anvende masker til tørt hår og lægge en badehætte i håret i mindst 15 minutter for hver af disse behandlinger.

Banana & avocado behandling til tørt hår

Min ven Stephanie er en helsekost møtrik, der nægter at sætte noget kemikalie på hendes krop eller hendes hår. Så da jeg spurgte hende, hvordan hun holder hende naturligt krøllet hår, så blankt hun gav mig opskriften på denne dybe konditionerende behandling hun bruger cirka en gang om måneden. Hun elsker det også, fordi det er en fantastisk måde at slippe af modne bananer og avocadoer.

load...

Få opskriften.

Højglans opskrift på kruset hår

Tilføj glans og glans til dit hår med denne æggeblomme og rom opskrift ved Caudalie hudpleje medstifter Mathilde Thomas. Thomas giver opskriften til O Oprah Magazine og siger: ”Min mor lærte mig, at skinnende hår er nøglen til et poleret look. Hvis mit hår ser kedeligt, jeg stadig gøre hende at-home balsam." Resultaterne, siger hun er blanke, skinnende hår.

Få opskriften.

Kokosmælk maske til tørt hår

Jeg elsker lugten af ​​kokosnødder, det altid bringer mig tilbage til Caribien ferier fra længe siden og somre brugt på stranden. Det viser sig, kokos olier og mælk er store for både din hud og dit hår. Denne kokos opskrift er en favorit på Makeupalley.com og efterlader håret silkeblød og ildelugtende fabelagtig. Plus, det er super simpelt. Pina Colada nogen?

load...

Få opskriften.

Solsikkeolie behandling til tørt hår

Solsikkeolie er en vidunderlig naturlig fugtighedscreme til tørt hår. I stedet for at investere i dyre cremer og potions, der kan tilføje kemikalier og rester til dit hår, skal du bruge denne enkle solsikkeolie afhjælpe at gøre dit tørre hår silkeglat og overskueligt. Solsikkeolie har udglatning egenskaber og betragtes som ikke-tilstoppende.

Læs også:

Få opskriften.

Ahornsirup maske til tørt hår

Ahornsirup er faktisk super fugtgivende til tørt, groft eller beskadiget hår. Brug denne opskrift en gang om ugen, og din tidligere sprødt hår vil komme til live. Men pas på, ahornsirup er rodet, så holde dette i tankerne.

Få opskriften.

Varm olie behandling til tørt hår

Denne varm olie behandling er en reel behandling for tør, groft, fedtet eller beskadiget hår. Jeg anbefaler at bruge denne wrap en gang om måneden. Du bliver nødt til shampoo hår mindst to gange for at fjerne al olie, som vil tørre sprøde hvis det ikke er skyllet ud. Men effekterne er det værd. Hold behandlingen enkel (varme op din foretrukne olie) eller går alle ud med dråber æterisk olie, nogle infused urter og varme håndklæder.

load...

Få opskriften.

Ekstra jomfru kokosolie

Min favorit olie til at holde i badeværelset er ekstra jomfru kokosolie. Om vinteren, jeg slather det på min krop efter et brusebad og håndklæde det overskydende. Jeg bredte også det på mit ansigt og eksfolierer med en fugtig vaskeklud, før du anvender solcreme året rundt.

I Indien bruger kvinder kokosolie på deres hår for at give det skinne og at hjælpe med at reparere beskadigede neglebånd. Du kan bruge det et par gange om ugen i stedet for balsam. Du skal blot øse op 2 spsk kokosolie i håndfladen og arbejde det ind i de nederste 2 / 3rds af hår efter du shampoo i bruseren. Lad det sidde mens du barberer eller vaske din krop, og derefter skylles ud. Hvis du finder det simpelthen for fedtet, følge med en anden shampoo.

Husk, at en lille kokosolie går en lang vej.

Du kan finde ekstra jomfru kokosolie på din lokale helsekostforretning eller købmand.

Se 8 Amazing anvendelser for Coconut Oil.

Lav din egen hårbalsam

Du kan lave dine egne fantastiske hårbalsam fra et par ingredienser, der findes i dit spisekammer, plus et par æteriske olier, du kan købe online eller i din helsekost butik.

Denne opskrift indeholder kokosolie, farin og æteriske olier.

Få opskriften.

load...