Hårforlængelser kan føre til permanent hårtab

12 november 2018

Magien i hår extensions er mange en piges bedste holdes skønhed hemmelighed. Men kun få er klar over den risiko, dette voksende skønhed tendens udgør for permanent hårtab.

Lange skinnende låse blæser i vinden. Elegant updos stablet oven på hovedet. Hvem ville ikke ønsker det magiske af hair extensions?

At være i stand til at ændre dit look på et indfald, snarere end at vente år på dit eget hår til at vokse er mange en piges bedste holdes skønhed hemmelighed. Men ukendt for mange, udgør en risiko for permanent hår loss.Hair extensions blev først rapporteret bliver brugt i det gamle Egypten, men virkelig vundet popularitet i 60'erne og 70'erne, når bistader var alle området og Chers misundelsesværdig Lokker gjort kvinder haste dette voksende skønhed tendens til den nærmeste salon.

load...

I stedet gemmer sig under en skrattende paryk, kunne naturligt eller kunstigt hår blive tilføjet til dit eget hår, øge længden eller fylde. Når berømtheder blev set ved hjælp af hair extensions til at ændre deres udseende på en regelmæssig basis, den brede offentlighed strømmede til kopiere deres hvide lærred idoler.

Kvinder i stort tal, og mænd i mindre grad begyndt at købe ind i denne nye forretning, dreje hår extensions i en multimillion dollar industri næsten overnight.

Håret læge og ekspert i hårtransplantation siger:

Teorien bag hår extensions er vidunderligt. Du kan øge længden af ​​dit hår ved blot at fastgøre små grupperinger af enten kunstige eller menneskehår til enderne af dit eksisterende hår. Eller, hvis du havde meget tyndt hår med ingen krop, kan du vedhæfte disse klaser af hår til bunden af ​​dit hår skakter, og derved øge volumen og fylde dit hår.

load...

Problemet med sådanne teknikker er, at du er nødt til at finde en måde at fastgøre ekstra hår til dit eget hår. Flere teknikker er udnyttet, fra at bruge små klip, til små metalringe, der er krympet på, at potentielt skadelige lim, til syning i klaser af udvidelser til dit eksisterende hår, der skal væves ind i rækkerne. Hvad de vidunderlige reklamekampagner ikke vise dig er den potentielle skade disse forskellige teknikker kan forårsage.

Læs også:

Permanent skade

Hvad er hår? Hår vokser fra en rod eller follikel under huden. Roden er den levende del af håret, mens skaftet er sammensat af de døde celler skubbet ud fra roden, som det vokser. Enhver type kemisk eller mekanisk behandling af håret kan beskadige både roden og akslen. Hvis dine udvidelser ikke er sat i eller taget ud korrekt kan forekomme flere former for skader. De lim, varme og mekaniske presninger bruges til at fastgøre hår extensions kan beskadige håret, får det til at bryde på eller lige over forlængelsen slutter.

load...

Den ekstra vægt af den ekstra hår kan være for meget, trækker det naturlige hår ud på hårsække. Eller hår kan trækkes ud ved roden blot ved børster eller kamme fange i de forskellige typer af joins. Hvis trukket ud ofte nok, vil follicle simpelthen dø, hvilket resulterer i hårtab, en tilstand kendt på det medicinske område som trækkraft alopeci.

Selv hvis du er heldig nok til at undgå den potentielle skade, som hår extensions kan forårsage dit eget hår, er du højst usandsynligt at undgå den potentielle skade på din bankkonto.

Korrigering problemer

Hair extensions er ikke permanent. Tilføje udvidelser tager op til fem eller seks timer afhængig af fastgørelsen teknik. Aktuelle teknikker vil producere resultater i højst tre måneder. Så har du at have det lavet om hele igen, ofte at skulle købe nye udvidelser.

Og med hår, du fik absolut hvad du betaler for. Billige kunstige hår ser ganske uinteressant og unaturligt, og dårligt vedhæftede hår extensions er let bemærket.

På trods af al den potentielle skade på dit hår og din tegnebog, hår extensions fortsat sælges i stort antal. Når gøres ordentligt af eksperter, kan hår extensions hjælpe en person at rette et problem, der kan være ganske ødelæggende eller rent give en frisk og moderigtigt look.

Men husk, for hver Jennifer Aniston typen berømthed, der går ned ad den røde løber med lange flagrende låse, er der de uundgåelige Britney Spears berømtheder, der har lidt uoprettelig skade på deres egne naturlige lederne af hår.

Så længe du er godt uddannet og informeret om de potentielle risici, der er forbundet med hår extensions, og du træder ind rejsen fuldt informeret gå til det med dine øjne vidt åbne.

load...