Hårfarveformler til frisører 2019

9 november 2018

Ikke alle hårfarver er skabt lige. Faktisk nogle kundeforespørgsler er bare flade ud skræmmende at udføre nogle gange. Hårfarve er ligesom matematik, kan det ikke give mening i første omgang, men når du finde ud af formel, er svaret lige der foran dig. Nedenfor finder du nogle vanskelige anmodninger hårfarve, afkodes, så du ved, hvad de skal gøre næste gang.

Disse genstridige røde

Opnåelse af en rig, flerdimensionel rød er ikke nogen lille ordre. Goldwell har længe været kendt blandt professionelle colorists for at tilbyde nogle af de sandeste og længste varige røde toner. Nedenfor finder du en fantastisk farve formel, der vil resultere i en fyrig, rig, flerdimensionel røde hårfarve.

load...

Base: Goldwell Topchic 7K 40 ml + 40 ml 10 volumen peroxid

Formel A (for dynamikken): Topchic 7or 10 ml + 8GG 10 ml + 7 kg 10 ml + 30 ml 20 volumen peroxid

Formel B (til dybde): Topchic 7 kg 10 ml + 8GG 10 ml + 7KR + 30 ml 20 volumen peroxid

Formel C (highlights): Topchic 8 kg 10 ml + 9G 10 ml + 20mls 40-volumen peroxid

At gå fra Blonde til Brunette

Når din uber-blond klient kommer ind og beder om at blive taget ned til en brunette, de fleste af os kommer til at gå i panik lidt. Vær ikke bange! Denne fantastiske formel vil resultere i en rig, dyb brunette med smukke røde undertoner. Du vil opnå den helt rigtige mængde af dybde, og farven vil ikke se alt for inky eller mørk. Arbejde med flere toner, når nedtone dine blonde kunder vil lette dem i overgangen, og de vil ikke føle sig som deres hår er alle en mørk farve.

load...

Formel 1 (Base): Rich Varm Brunette

30 ml Tophic® 6NN + 20mls 6DK + 1 ml 8 kg + lige dele 10-volumen developer

Formel 2: Golden Brown

15mls Tophic® 8G + 5 ml 9G + 2 ml GG mix + lige dele 10-volumen peroxid

Formel 3: Kobberbelagt Chokolade Brunette

20mls Tophic® 7 kb + 5 ml 7 G + 3 ml 8 kg + 2 ml GG mix + lige dele 10-volumen peroxid

Formel 4: Varm Brown

10 ml Tophic® 7nn + 10 ml 7G + 5 ml 7B + 2 ml 8 kg + lige dele 10-volumen peroxid

Læs også:

Formel 5: (Toner)

10 ml Colorance® 8G + 5 ml 8k + 3 ml 7g + 2mls GG mix + 40 ml Colorance® udvikler

Går platin

Går platin med din klient kan også være en skræmmende udsigt i første omgang. Du vil blive kæmper varme, alle under forsøget på at bevare integriteten af ​​din kundes hår. Kom maksimal løft ud af håret og bruge den rigtige toner er nøglen. Nedenfor finder du en fantastisk formel, der indeholder en toner, der virkelig fungerer.

Formel 1 (Lightener): TIGI copyright © olour Ægte lys + TIGI copyright © olour aktivator 8.5vol / 2,55%.

load...

Formlen 2 (Lily White Beige): 58 g TIGI copyright © olour glans 0/02 + TIGI copyright © olour aktivator 8.5vol / 2,55%

Formel 3 (Buff Suede): 30g TIGI copyright © olour glans 0/02 + 7g TIGI copyright © olour kreative 7/23 + TIGI copyright © olour aktivator 8.5vol / 2,55%

At Elusive J-Lo 'Bronde'

Anmodninger om 'Bronde' hårfarve dukker op flere og flere. Ikke helt blondine og ikke helt brun er, hvad nogle ville beskrive denne farve gjort berømt af damer som Jennifer Lopez og Jessica Alba. Så smuk, som denne farve er, kan det også være overraskende svært at opnå til tider. Du er nødt til at finde denne balance på bare nok varme og kølige toner uden at gå til at varme eller Ashy. Nedenfor er en stor formel for at få dig i gang med denne varme tendens.

Naturlig niveau: 6 lysebrun

Eksisterende Niveau: Ny vækst med eksisterende mellemlange lys til ekstra lys blonde striber

Mål Resultat: En problemfri blanding mellem nuancer, der opnås ved at tilføje lowlights, højdepunkter, og midt-banding med selvlysende blød rosa toner.

load...