Har hårfibre virkelig arbejde?

14 november 2018

Kommer til udtryk med mandlig skaldethed er noget, der er svært for mange af os at acceptere. For mange fyre, den første reaktion på hårtab er frustration sorg og fornægtelse. For andre, de begynder at forske forskellige metoder til at stoppe deres hår fra udtynding yderligere.

Det mest udfordrende ting ved mandlig skaldethed er, at der er en masse forkerte oplysninger derude. Sammen med de få FDA-godkendte behandlingsmetoder, der har modstået kliniske forsøg og kontrol fra det videnskabelige samfund, er der næsten dobbelt så meget svindlere forsøger at sælge dig nogle falske hårtab afhjælpe. Mange af de behandlingsprogrammer, der er annonceret som * holistisk, alle naturlige, og homøopatisk * er lidt mere end pseudovidenskab. De vil have dig gøre ting som at gnide honning, ginseng, og hvidløg på din hovedbund tre gange om dagen for at fremme hårvækst - og du vil aldrig se nogen resultater.

load...

Når man ser for levedygtige programmer for mandlig skaldethed behandling, du ønsker at ind behandlinger, der er blevet testet i et klinisk miljø. De kommer til at være dem, der kan hjælpe dig stoppe fra at gå skaldet, ikke den ene om dagen gurkemeje tablet, der er annonceret som det hemmelige våben mod hårtab.

Så hvor efterlader hår bygning fibre? Er de legitime i kampen mod skaldethed? Svaret på dette spørgsmål afhænger af hvad du leder efter præcis. Hvis du vil have en løsning, der kommer til at stoppe skaldethed og udfylde de udtynding områder, så du kan bære den samme luksuriøse hår med dig hele livet, så nej - de virker ikke. Men hvis du leder efter en hurtig løsning, der dækker op din skaldethed på samme måde som makeup dækker op pletter, så hår bygning fibre gør arbejdet.

load...

Hvad er vigtigt at huske om hår bygning fibre er, at de gør meget lidt for at stoppe årsagen til skaldethed. I stedet fungerer de som en concealer. Så når du anvender hår bygning fibre til dit hoved, er du bindende fibre (syntetisk eller naturligt, afhængigt af mærke) til din hovedbund og eksisterende hår. Generelt vil disse fibre forblive på plads, indtil næste gang du vasker dit hår og er en god måde at give dit hår en midlertidig volumen boost. Men forvent ikke hår bygning fibre til at gøre noget andet end at skjule dine skaldede pletter; de er ikke mere effektivt til at forebygge mandlig skaldethed end iført en paryk.

Læs også:

Hvordan kan jeg stoppe mit hår falder ud?

Hvis du leder efter noget mere effektiv end maskering dit hårtab, er der en bred vifte af produkter på markedet, som er blevet afprøvet, testet og garanteret til at hjælpe i kampen mod mandlig skaldethed.

To af de mest populære behandlingsmetoder er medicinsk testet og FDA godkendt, hvilket betyder, at deres effektivitet på at bekæmpe skaldethed er veldokumenterede i den medicinske verden. Den første af disse produkter er minoxidil, et aktuelt salve, der er anvendt til hovedbunden to gange om dagen. Siden 2000'erne har minoxidil vist sig at hjælpe med at forhindre mandlig skaldethed for de fleste brugere.

load...

Den anden top behandlingsmetode er en gang om dagen tablet kendt som finasterid. Denne pille virker ved at blokere produktionen af ​​DHT, et hormon knyttet til mandlig skaldethed. I kliniske forsøg, at næsten 85% af de mænd, der finasterid tog blev observeret have fastholdt håret de startede med. Med andre ord, desværre deres hårtab død i sit spor. Desuden mere end 60% af de fyre, der tog finasterid rapporterede også signifikant hårvækst i de første tre måneder af anvendelsen.

Ud over disse to former for hårtab forebyggelse, har en vitamin B stof kaldet Biotin været knyttet til stærkere, hurtigere voksende hår. Mens biotin sandsynligvis ikke nok til at stoppe din mandlig skaldethed på egen hånd, hvilket gør den til en del af din samlede regime er en god måde at sikre succes i din kamp mod skaldethed.

Mere om hårtab

Sandheden er, at de fleste af os ikke gør noget mod hårtab indtil vores hår er mærkbart tynd. Hvis det er dig, kan hår bygning fibre være en effektiv måde at skjule din tyndere hår - især hvis det er noget, du føler selvbevidst om. Men hvis du ønsker at stoppe skaldethed ved kilden, er du nødt til at nødt til at følge en behandling program, der er designet specielt til at behandle hårtab.

load...