Gør så palmetto forhindrer hårtab?

9 november 2018

Opkøb hårvækst løsninger online kan føle sig som lidt af en tilbage alley aftale. Når du er hip til det faktum, at mange folk er peddling hårtab svarende til slange olie, er det svært at tro noget er legitimt. Men du er en kræsne mand. Når præsenteret med fakta og beviser, kan du træffe kloge beslutninger. Så, hvad er fakta og beviser omgivende Savpalme?

Vi vil komme ind på dem. Men først forstå: vil du ikke i øjeblikket at finde et produkt på markedet, som utvetydigt kan helbrede din skaldethed. Det vil ikke ske, fordi et sådant produkt ikke eksisterer. Men der er produkter, der kan hjælpe. Mange af disse er støttet med videnskabelige beviser tyder deres effektivitet. Dit job er at dechifrere, der er støttet med den mest solide beviser, og som er faktisk værd at forsøge.

load...

I tilfælde af Savpalme, resultaterne er mere lovende end blandt andre kosttilskud. Igen, det er ikke en kur, men der er tegn på, at denne urt kan tilbyde nogle hårvækst fordele.

Hvad du behøver at vide (TL / DR korte version):

Hvad er Savpalme?

I sin rå form, Savpalme er en plante hjemmehørende i Caribien og i øjeblikket findes i det sydøstlige USA. Det har været brugt i århundreder af indianere som både en kilde til mad og medicin. Før dine øjne glasur over ved tanken om os anbefale du knuse det og gnid det på dit hoved, sove med bundter af det under din hovedpude, eller bad i det - det er ikke en af ​​disse hjemmesider, og vi er ikke en ny tidsalder berømthed sprøjtende junk videnskab for profit.

load...

Du kan finde Savpalme i kapsel og olie formularer og der er flere legitime undersøgelser forbinder den til potentielle fordele.

Savpalme, dit helbred, og dit hår

Savpalme kan anvendes til behandling af flere sundhedsmæssige spørgsmål, herunder migræne, bronkitis, lav sexlyst, inflammation og diabetes, i henhold til klinikken. Men beviserne for sin effektivitet i alle disse symptomer er blandet. Hvor Savpalme skinner - eller i hvert fald hvor der er en anstændig mængde videnskabelige beviser for det skinner - er i behandlingen af ​​to betingelser: forstørret prostata og hårtab.

Når du forstår, hvordan den urt fungerer, er det nemt at se, hvorfor det kan være nyttigt i disse tilsyneladende uafhængige symptomer.

Man mener, at Savpalme blokerer omdannelsen af ​​testosteron til DHT, eller dihydrotestosteron. Dette er vigtigt, fordi DHT er den primære androgen, eller kønshormon i både prostata udvidelsen og androgen alopecia.

DHT, et derivat af det mandlige hormon testosteron, er en fjende af hårsækkene på dit hoved. Kort sagt DHT ønsker disse hårsække døde. Det virker hovedsageligt ved skrumpende hårsækkene, kvælning hår ud fra dets liv kilde.

load...

Virkningerne af Savpalme siges at ligne de handlinger og virkninger af lægemidlet finasterid, også kendt som sit mærke Propecia. Begge menes at inhibere type 2 5-alfa-reduktase, et enzym nødvendig for at konvertere testosteron til DHT. Og som Savpalme er finasterid primært anvendes til behandling af forstørret prostata og hårtab.

Forskningen

Der er ikke en stor mængde forskning på Savpalme og androgen alopeci. Og af de undersøgelser, der findes, ingen er perfekt. Men der er tre, der ofte nævnes som muligvis demonstrere positive virkninger på plantens ekstrakt til behandling af hårtab.

Læs også:

Sikkerhedsforanstaltninger, bivirkninger og forholdsregler

Samlet set er der få bivirkninger og sikkerhedsproblemer med brugen af ​​Savpalme. I Journal of alternativ og komplementær undersøgelse nævnt ovenfor blev der rapporteret bivirkninger hos 7 af undersøgelsens emner. Disse omfattede akne (rapporteret af blot én deltager) og gastrointestinale symptomer.

Den Clinic rapporter om, at nogle mennesker kan være allergiske over for planten. De citerer en undersøgelse, der involverer et supplement indeholdende Savpalme sammen med syv andre urter, hvor 3/70 deltagere rapporteret allergiske reaktioner. Men fordi der var flere andre urter i tillægget, reaktionerne kan ikke endeligt tilsluttet Savpalme.

De mest almindelige bivirkninger ved tillægget er fordøjelsessystemet i naturen, og omfatte ting som forstoppelse og diarré, mavebesvær, kvalme, fordøjelsesbesvær, gas, halsbrand og opkastning. Disse virkninger kan afbødes ved at tage Savpalme med mad.

Måske den største bekymring med at tage Savpalme, eller enhver 5 alfa reduktase hæmmer, er, at det kan forsinke opdagelsen af ​​prostatakræft. Fordi disse produkter kan behandle forstørret prostata, kan en kræft prostata gå udiagnosticeret. Regelmæssige prostata screeninger er vigtigt for alle mennesker, men især dem, der tror, ​​de er på en forhøjet risiko.

Tal med din læge, før du tager Savpalme sammen finasterid. De fungerer ved de samme mekanismer og sådan dobbelt terapi er usandsynligt at forbedre resultaterne.

Bundlinjen

Som vi tidligere har sagt, er der tegn på, at Savpalme kan bremse hårtab og fremme hårvækst. Men det videnskabelige samfund ikke overbevist. Forskere er en hård menneskemængde, og rettelig så. Hard "bevis" er svært at komme med, uanset hvad helbredstilstand og afhjælpe du taler om.

Fordi Savpalme og finasterid arbejde på samme måde, mænd interesseret i at høste disse DHA-undertrykke fordele bør tale med en læge. FDA godkendt medicin, ligesom finasterid, er udviklet under skærpet kontrol end kosttilskud, ligesom Savpalme. Fordi kvalitetsstandarder er højere, recepten indstillingen står en chance på at blive mere effektiv.

Beviserne er der: Nogle mænd kan opleve positive resultater, når du tager Savpalme. Risiciene er lav. Nu bør du investere dit liv indtjening i en Savpalme tillæg fabrikken? Sikkert ikke. Men hvis du beslutter at vælge et tillæg på receptpligtig medicin, investere den tid og relativt nominelle omkostninger i forsøget Savpalme personligt kunne betale sig.

load...