Fra pixies til shags: 18 store stykker til kort, brunt hår

10 november 2018

Brun og sort hår ser fantastisk med en kort frisure. Kontrasten mellem lysere hud og mørkere hår gør en kortere snit skiller sig ud mere, end det gør på lys hår og hud.

Dette galleryhighlightsfabulous korte, mørke frisurer. Mange af de stilarter er nisser, men et par nejer og mange edgy nedskæringer er også inkluderet. De er den perfekte inspiration til din næste snit. Vær sikker på at vise stylist nogen, du elsker, og hun vil have en rigtig god idé om det udseende, du går efter.

load...

Husk, at styling kort hår kan være høj vedligeholdelse for nogle kvinder. Du har brug for de rigtige redskaber og produkter for at få det perfekte pjusket look, der er så varmt. Stock op, og du vil få mest muligt ud af dit nye look.

En stor edgy snit

Skuespillerinden Ginnifer Goodwin har ofte fantastiske genveje. Hun ser dejligt med denne nisse, der indeholder lange, side-fejede pandehår. Den rige chokolade farve gør også theshort, edgy frisure pop og det rammer hendes ansigt perfekt.

Slank og sofistikeret

Her skuespillerinde Ginnifer Goodwin sport en slicked til siden udseende, der gør hende snit se mere sofistikeret og perfekt til festtøj. Hendes sparkly øreringe og minimal makeup sætte fokus på hendes smukke ansigt så godt.

load...

Går lange

Hvis du troede, nisser var Ginnifer Goodwin s go-at skære, så tro om igen. Denne yndig bob viser også off hendes ansigtsform og de fremhævede krøller give det en sexet-slankt look.

En kølig shag haircut

Denne choppyshag haircutmay ikke arbejde for alle, men skuespillerinden Renee Smith bærer med stor succes. Det er lidt longerthan mest og er helt fantastisk for hende hjerteformede ansigt.

Korte krøller er stor

Nogle mennesker kan sige, at man ikke kan gå kort med krøller, men det kan done.Short krøllet haircuts kan være høj vedligeholdelse, selvom italiensk sanger Carmen Consoli tykke og pjusket bob ser varmt og lidt vildt. Det er præcis derfor, vi elsker det.

Den klassiske, søde nisse

load...

Denne korte nisse er et klassisk look og en, der er let at vedligeholde og vokse ud. Det gør virkelig skuespillerinde Valorie Curry se endnu mere ungdommelig end hun gør naturligt. Det er en sød, sexet look, der er tidløs.

Højdepunkter for øjet pop

Højdepunkterne i thisshort haircut bringe ud Glamour magazine editorCindi Leive øjne. Det er en simpel tilføjelse til et nyt snit, der virkelig kan skille sig ud, især når det er lagdelt i sådanne fantastiske nuancer af brunt.

Den brune bob

Denne brune bob fungerer typisk bedst for kvinder med naturligt glat hår. Selvom vi ofte se hende med skulderlangt hår, skuespillerinde Jessica Stroup sikker kan klippe look.

Læs også:

Hvis dit hår er krøllet, kan du få dette look med en flad-jern og lidt tid. Det er en fantastisk mulighed for en aften i byen.

Kort, brun, og dramatisk

Spansk popsanger Luz Casal er en anden kvinde til at holde øje med dramatiske, korte stilarter. De er fyldt med klassisk endnu mode stil og spænder fra lange lag til korte og slanke. Denne bestemt udskæring er en thatwill vokser sig store, så det er perfekt til en kvinde, der elsker at ændre tingene op som hun gør.

Den korte, brun bob

Canadiske actressChelsea Hobbs er en anden kvinde, der bærer hendes hår længe mere, end hun gør kort. Alligevel kan det længere bob med pandehår giver mange kvinder tillid til, at trimme lidt mere off kan resultere i en stor look.

Funky og frisk frisure

De pandehår på spansk model Juncal Rivero frisure nedtone hendes bredere pande uden at dække det helt. De krøller er bløde og bedøvelse og hele udseendet er retro glam.

Kort, strittende, og bedøvelse

Bemærk hvordan shortthe pandehår på denne klipning er. Mens det vil tage en masse vedligeholdelse, vil det vokse pænt hvis du bliver træt af det. Hvis du har fået en dejlig ansigt som skuespiller Morena Baccarin betyder, denne stil vil kun bringe mere opmærksomhed til dine bedste træk.

Victoria Beckham

Modedesigner, model, og sanger Victoria Beckhammade den asymmetriske bobiconic på mange måder. Vokser ud et ujævnt skåret stil som dette kan tage tålmodighed, selv om. Bare være parat til at skære det hele én længde, når du er klar til at ændre tingene op.

Vokser det ud i stil

Kendt for sine lange, bølgede låse, gjorde skuespillerinden Hilary Swank klippe det relativt kort på én gang. Her viser hun, at du kan beholde et ton af stil samtidig vokser den ud. Disse side-fejede pandehår og de gyldne højdepunkter tilføje sjov og funk til udseendet.

Sød, sort, og fed

Denne super genvej er super sød, og det er gjort endnu bedre ved den dybe sorte farve. Det er virkelig bringer filmskaber Diablo Cody fantastiske hav blå øjne.

Sød endnu køligt

Britiske "det" pige, Alexa Chung er kendt for sine fede klipninger. De er som regel temmelig Mussy og har denne usoigneret udseende, men de fungerer rigtig godt for hendes personlighed. I dette billede, hun tog det kortere end normalt med en bølget bob der er super søde.

Krøller til en lummer udseende

En krøllejern tilføjer en lummer dimension til "Greys hvide verden" -stjernen Chandra Wilson lange bob. De krøller er klassiske endnu moderne, og det er et fantastisk kig til den røde løber eller nogen speciel lejlighed.

Halle Berry

Skuespillerinden Halle Berry er en anden ikon for trendsættende korte frisurer. Hun er kendt for at gå fra nisser til shags og dette er en blanding af begge dele. Det er helt sikkert en af ​​vores favorit ser ud fra hendes i årenes løb.

load...